Skocz do zawartości

Oto nasz kolega Golden znany też jako Krzysztof który ma 29 lat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szelki 3" i 4" :dry: dobry koleś

Gość karmel5061
Opublikowano

Ten koleś przebił nawet moje teksty xd :w00t:

Opublikowano

Panowie ... ciesze się że to wyszło na jaw :/ Mam nadzieję że ktoś zrobił już porządek i zablokował to konto ... Wy macie dobrze bo wyłączycie GG zbanujecie adresy IP i po sprawie a ja :unsure: ??

/krótka historia/
Byłem na wyjeździe załatwiałem trochę spraw (i trochę nerwowa atmosfera) ...

Drryń - telefon
- Czym najlepiej upchać szelkę ?
Tłumaczę opowiadam co i jak ... (10 minut rozmowy)

Za 20 min. Dryyń telefon ...

- A można ja upchać kijem od rakiety ??

Za 20 min. Dryyyń telefon ...
- A kiedy będą szelki na quicku ??

Za 30 min. Dryyyń telefon ...
- A jak będą szelki na quicku to mi je Pan sprzeda ??

- A lepiej wziąć na quicku czy na wisco ??

Za 30 min. Dryyyń telefon ...
- To ja chciałem kupić 10 szt. - są ??

- To ja jednak wezmę 10 szt, na quicku i 20 na wolnym ??

- Nie przepraszam - jednak wezmę więcej na quicku tylko sie boję czy dam radę ją upchnąć??

Sytuacja trwała 2 dni . Nie wytrzymałem !!

Dzwonił o 20:00 , 21:00 ...
Załatwiam sprawy i co chwila telefon z pytaniem CO Z SZELKAMI NA QUICKU I CZYM JE UPYCHAĆ !!!!!!!!

Ludzie przestałem odbierać i ....

WYKONAŁ 62 TELEFONY W CIĄGU 4 DNI po 8 do 12 razy w jednym ciągu !!

Ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia?

Opublikowano

Heh też dobra historia. I to jeszcze na telefon.

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Historia śmiechu warta :D

Opublikowano

Radze wam to usunąć bo mogą być naprawde problemy.Sprawe w sądzie może wytoczyć.

Opublikowano

Ja powiem krótko, ten człowiek powinien się leczyć. Bo to co wyprawia to już podchodzi pod urojenia. :unsure:

Opublikowano

Może nie ma kolegów czy coś najlepiej z takim do psychiatry zawsze znajdzie jakieś wyjście

Opublikowano

Tą gadką mnie rozwalił xd matke wezwał do pomocy a ma 29 lat :facepalm:
Po prostu szkoda słów na takich ludzi :)

Opublikowano

Widać problem na masową skalę bo jak temat się pojawił to każdy ma coś do dodania, najbardziej szkoda mi Pawła bo wiem że teraz ma ciężkie orzechy do rozgryzienia a ktoś notorycznie dzwoni mimo wytłumaczenia tego milion razy bo i na forum było i na gg ja tłumaczyłem na początku kiedy wydawał być się w miarę normalny i mimo tłumaczenia Pawła ta osoba zaśmieca czas innym po prostu. Tak jak ktoś napisał ja po tym co się stało wycofuję swój numer z profilu, jak ktoś będzie chciał to napisze na pw i wtedy go przekieruję na gg jeżeli rozmowa będzie normalna.
Prada jest jednak taka że różni ludzie z różnymi zamiarami wchodzą i czytają forum.

Według mnie sprawa jest prosta :banned::banned::banned:

A Pawłowi pozostaje współczuć.

PS. Mam nadzieję że nie wszedł w posiadanie tych bomb 2" i na visco i tym bardziej na QM

Opublikowano

face palm. Tak jak napisał kolega Kameleon tutaj nie ma co się śmiać- tutaj trzeba płakać!

Opublikowano

Ale mi od początku zalatywało coś "nienormalnością" od niego. Zadawał pytania jakby 10 latek pisał.
Wklepał sobie w necie byle jaki zawód i posługiwał się nim, niby nim będąc.

Opublikowano

Dobra, moim zdaniem pedał
lubi chłopców xd

Opublikowano

@Paweł

a nie zorientowałeś może po głosie czy to rzeczywiście niedorozwinięty 30latek czy poprostu jakiś dzieciak z kompleksem wieku?

Opublikowano

@up
Właśnie własnie, jeśli możesz to napisz bo jestem bardzo ciekawy również ;)

Opublikowano

Tak na poważnie , Golden jest albo upośledzony umysłowo albo robi sobie głupie żarty.
Historia Xendera wydaje mi się przekoloryzowana.

Opublikowano

hahaha, czytam rozmowę fpsa to nie mogę, dać mu w posiadanie 4" to wielkie nieszczęście by się stało :)

Opublikowano

NO,stało by sie.Jak by mu dać 2" to też by mogło się stać na ziemi by mu wybuchały.

Opublikowano

Radze wam to usunąć bo mogą być naprawde problemy.Sprawe w sądzie może wytoczyć.

Na podstawie mojej rozmowy to raczej jemu można sprawę wytoczyć i to z urzędu, bo nakłaniał do przestępstwa...

fps
Opublikowano

Tak na poważnie , Golden jest albo upośledzony umysłowo albo robi sobie głupie żarty.
Historia Xendera wydaje mi się przekoloryzowana.

Witajcie
Wypowiem się ostatni raz w tym temacie. Historię niestety ale musiałem nieco "odkoloryzować" i pozbawić szczegółów bo po prostu nie mogę napisać wszystkiego publicznie więc to co napisałem to 80% całego przejścia.
Aha i z głosu to na pewno nie jest 10 latek ... niestety :(
Opublikowano

Tak... najpierw gdy czytałem posty (szczególnie z tematu o szelkach) Goldena myślałem, że może koleś nie czyta zrozumiale i chce jak najwięcej postów na potwierdzenie już podanych wiadomości. Po przeczytaniu rozmowy z gg przekonałem się, że naprawdę musi być to nastoletni troll. Wszystkie moje wątpliwości co do tego twierdzenia rozwiał post w którym straszył mafią. Bardzo zapraszam chętnie tych panów/pana, jeśli przyjdą, to chyba będę na haju. No niestety, co jakiś czas musi taki delikwent zamieszać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...