JW408 0 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam.Mój stuff na chwilę obecną wygląda tak:Pozostałości:-1x Achtung średni (paczka)-1x Achtung mały (paczka)-7x rzymski ogień 15strz.-ok.9 paczek drasek (małe i średnie rozsypane po worku itp.)-1x wirujące bączki-4x FP3 small-5x grom TXP481 bodajże-pół paczki motylków-1 cyrkoblic (jorge)-pół paczki Pirat-petardy k0204 2strz. i crackling wymieszane-fontanna cylindryczna-rakietki moon travellersfotoJakoś w lipcu planuje kupić coś za ok. 200PLN, w najbliższym czasie ewentualnie jakieś małe zakupy.Proszę o opinie (nie jest to dużo do mówienia więc później gdy dojdą lepsze kostki to wtedy coś można będzie powiedzieć) Cytuj
Dzin100nikiem 0 Opublikowano 22 Stycznia 2011 według mnie ze duzo achtungów Ja bym zainwestował bardziej w jakies fp3 . A jeśli można wiedzieć będziesz kupował jakieś wyrzutnie lub rakiety ? Jeśli tak to napisz jakie Cytuj
JW408 0 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 achtungów nie było dużo bo kolega dał mi a tak w ogóle to chyba na fajerwerkimarket ale nie wiem wyrzutnie to będą ale nie będzie jakiś gigantów, stawiam na małe kosteczki typu arctic czy macrocosmos (ale fajnie by było mieć większe ) na pewno będzie dużo petard, ponieważ chciałem zrobić sobie, i FP3 było cholernie dużo :Dkarabinki nie wiem czy wyjdzie ale próbować warto (jak ktoś ma propozycje jak zrobić karabinek z drasek proszę na PW) Cytuj
dawolf 1 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zależy jakie duże chcesz te karabinki,najlepiej to użyć jakiejś mocnej,szerokiej taśmy,przykleić na środku lont wolnopalny(2mm najlepiej) potem układać takie picolaki po obu stronach na przemian.W wolne miejsce pomiędzy petardami możesz włożyć lont szybkopalny(10cm/s) i zakleić całość dużą ilością taśmy.Ostatnio nagrałem filmik jak to zrobić,oraz filmiki jak działają.Jak będę miał czas to wrzucę Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Jeśli chodzi o karabinki to na forum jest wiele tematów A na razie jeśli chodzi o stuff to nie ma za bardzo co oceniać .. bo to tylko pozostałości jak zrobisz jakieś zakupy to wklej foto Cytuj
JW408 0 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 No mi chodzi o karabinki z drasek Chciałem je zrobić w tamtym roku ale coś nie wypaliło Zostało mi chyba z pięć paczek małych drasek to sobie spróbuje. Dzięki za rady, skorzystam Aha zmiana planów, pierwsze zakupy chyba w maju Cytuj
Misiek4242 1 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Przygotowujesz taśme. Na środek dajesz lont. Przystawiasz do lontu draski, Zaklejac wszystko o prócz kawałka lontu który odpalisz no i po problemie robiłem juz chyba tak z 5 razy xD Moge ci pokazac krótki karabinek co zrobiłem. Potem foto wkleje. Cytuj
kaktus30 0 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Za dużo zbędnie wydanych pieniędzy na petardy lepie dołożyć do fp3new or small. Przydałaby się jakaś porządna kostka Mam nadzieje że się znajdzie... Cytuj
JW408 0 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2011 Oczywiście że będzie i to sporo W tym roku było tylko do zabawy (w mieście mamy olbrzymie pokazy i chodzę na nie więc nie kupuję zbyt dużo kostek) ale w tym roku postanowiłem kupić sporo małych kostek Cytuj
JW408 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Niestety, miały dojść zakupy w wakacje, lecz sytuacja zmusiła mnie do tego, abym nie mógł ich zrobić. Niestety w tym roku sylwester będzie w dużej mierze zależał od świąt, tak więc proszę o wyrozumiałość. Prawdopodobnie wydam może 60-70 do 100 zł Chciałbym powrócić do planu 200 ale jw. napisałem nie mam takiej możliwości. Zakupy zrobię po świętach gdzieś u mnie w jakimś sklepie Cytuj
JW408 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Na mikołajki doszło-K0203 Pirat -Fontanna cylindryczna-Red strobe TXF834-Korsarz P1204A Cytuj
JW408 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dzisiejsze zakupy : -FP3/small (paczka)-Big Corsair JC04 (paczka)-Grom 2 TXP485 (paczka)-rzymskie ognie (Kometa)-Korsarz P1204A -Red strobe TXF834 x2-3 cyrkoblice (jorge)cena: około 50 zł Dobre zdjęcie jutro. Cytuj
JW408 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zakupy z kumplem:-FP3X - 4 paczki-FP3/s / JC05 - 3 paczki-Whistling Moon Travellers - paczka-paczka cyrkoblic (jorge)-Magnum K0204-Rzymy multicolour 15 strz.-Petardy czterostrzałowe (kometa)Cena: 115złFotka tego i poprzednich zakupówfotoP.S dojdzie jeszcze na sylwestra kilka wyrzutni od wujka, i trochę petard od kumpla. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi