Dzin100nikiem 0 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Wyrzutnia JW366:Ilość strzałów: 30mm-48 strzałów, 24mm-66 strzałów razem-114Cena:?Opis: efekty rozkładające się w 3 strony, końcówka zakończona cracklingiemZdjęcie: nie mamFilm: http://www.youtube.com/watch?v=IflJ2aLtnVM&feature=relatedWedług mnie wyrzutnia godna polecenia, lecz nie wiem jaka cena jest tej wyrzutni a może być kosmiczna, jeżeli macie informacje na temat ceny to piszcie w komentarzach. Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 25 Stycznia 2011 Myśle że kostka bedzie warta swojej ceny wydaje mi sie że kostka powinna zagościć w pokazach powyżej 1100 zł Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Widziałem ją już kilka razy na żywo i szczerze powiem, że to nic specjalnego. Rozpryski nie są duże, są mało wyraziste i nie odznaczają się niczym szczególnym w stosunku do tańszych wyrzutni. Oczywiście potrzeba takiej kostki na rynku - do pokazów profesjonalnych, czy też zestawów DSO, ale wprawny pasjonat pirotechniki skomponuje za niższą kaskę zestaw lepszych efektów Dla chętnych mogę poszukać na moich filmach z pokazów fragmenty, z jej działaniem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi