Skocz do zawartości
  • 0

Wyrzutnia do 100zł

Pytanie

Opublikowano

Cześć wszystkim! :)
Jestem tutaj nowy, fajerwerkami tak na poważnie interesuję się od niedawna.
Mam do Was takie pytanie, chciałbym zrobić małą niespodziankę dziewczynie, raczej chodzi mi tu tylko o jedną, ale za to naprawdę najlepszą Waszym zdaniem wyrzutnie, tylko, że tak w granicach do 100zł, ilość strzałów itd, naprawdę dowolna. Czekam na Wasze propozycje, najlepiej z dołączonymi filmikami.
Bardzo dziękuję za każdą pomoc! B)

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Polecałbym tak jak poprzednik jw408 albo jeszcze txb475 która jest w rzeczywistości cudna :)

• 0
Opublikowano

@capensis

Zauważ że TXB475 jest mało dostępna.Nie ma jej w żadnym internetowym sklepie, musiałby szukać po hurtowniach.

Net.

• 0
Opublikowano

Wystarczy do Triplexu zadzwonić , u nich po 120zł jest

• 0
Opublikowano

jeśłi z txb475 jest problem to może z jw59 nie bedzie. cena ok 100zł, a uwierz mi, że bardziej widowiskowej wyrzutni nie znajdziesz. owszem, 100zł idzie bardzo szybko bo to FAN, ale zamęt na niebie jest naprawde genialny. innym dobrym wyborem byloby jw56, też piękna wyrzutnia

• 0
Opublikowano

A może warto też wziąść pod uwagę SuperPower ? Jak tak to polecam : P5419 Extreme Line. Na razie cena nie jest mi znana ale jak dobrze pamiętam to kosztowała ok 120 zł (myślę, że te kilka zł jeszcze dopłacisz :P )

• 0
Opublikowano

jeśłi z txb475 jest problem to może z jw59 nie bedzie. cena ok 100zł, a uwierz mi, że bardziej widowiskowej wyrzutni nie znajdziesz. owszem, 100zł idzie bardzo szybko bo to FAN, ale zamęt na niebie jest naprawde genialny. innym dobrym wyborem byloby jw56, też piękna wyrzutnia

JW59 się bardzo skiepściła wielkość efektów już nie ta co kiedyś.

Wydaje mi się że bardzo dobrym wyborem była by wspomniana JW408 lub http://www.fajerwerki.intelishop.pl/Wyrzutnie-Baterie-k7/P5420-p285.html którą miałem i bardzo polecam, jednak cena jej wykracza po za Twój limit.

Pozdrawiam
  • 0
Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. :D
Moim zdaniem 3 najlepsze to te, ale do każdej jest jakieś "ale" :

JW408 - naprawdę super, tylko faktycznie trochę za droga.
TXB475 - mówicie, że może być problem z dostępnością.
JW59 - z tego wynika, że się pogorszyła jakość.

A co sądzicie o tym, aby odpalić jednocześnie te dwie wyrzutnie:
Show of Fireworks JW90
Kama P7307

Nie wiem czy będzie "pasować" takie połączenie i czy są naprawdę takie dobre, chociaż filmiki mnie nawet przekonują.
Ogólnie licząc z przesyłką wyszłoby jakieś 95zł. :)

• 0
Opublikowano

Kama P7307 jest bardzo fajna bo ma dużo crackilngu i 30mm lecz niestety nie ma finału, JW90 też ma 30mm i piękny finał - na twoim miejscu kupiłbym te dwie wyrzutnie i najpierw bym odpalił Kame i jak już by leciał ten 14-15 strzał podbiegłbym i odpalił JW90 ;) Wyjdzie naprawdę ładne Show (Pamiętaj żeby wyrzutnie obstawić cegłami !!)

• 0
Opublikowano

JW90 jest świetna, miałem ją na finał w sylwestra :D Ale ta druga to nie wiem, ale miałem tokio z komety i była podobna jak ta na filmiku :)

• 0
Opublikowano

Radził bym ci zakupić JW56 :)

• 0
Opublikowano

P.S temat chyba zamknięty, lecz jak już napisałem to popieram kolegów wyżej, JW408!
Pozdrawiam CraV :f_a: