Raphii 1 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Kupiłem to podczas promocji łączny koszt to tylko 126 zł z przesyłką Cytuj
Net 0 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jak na 1 część stuffu to ładnie lecz brakuje czegoś 30mm np:JW39 za 42zł Mam nadzieję że nadrobisz to w następnych częściach stuffu.PS:Jaki masz system bo widzę ze masz zapalniki ?? Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jak na 1 część stuffu to ładnie lecz brakuje czegoś 30mm np:JW39 za 42zł Mam nadzieję że nadrobisz to w następnych częściach stuffu.PS:Jaki masz system bo widzę ze masz zapalniki ?? zwykły 8 kanałowy starczy a nie brałem większych wyrzutni, ponieważ ograniczał mnie budżet oczywiście nadrobię to. Cytuj
Net 0 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jeśli będzie JW408 to naprawdę będziesz miał bardzo dobry stuff (sam ją chcę kupić lub JW1111). Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jak na początek to ładnie tylko czegoś mi brakuje mózgu?? żart nie bierz tego na serio, nie mogłem się powstrzymać Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jak na początek to ładnie tylko czegoś mi brakuje mózgu?? żart nie bierz tego na serio, nie mogłem się powstrzymać Czego Ci brakuję?? Spróbuję uzupełnić Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Czego Ci brakuję?? Spróbuję uzupełnić Jakiejś porządnej kątówki typu : Paintig Sky (czy jakoś tak) z tripla lub JW401 Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jakiejś porządnej kątówki typu : Paintig Sky (czy jakoś tak) z tripla lub JW401 Tylko zauważ, że to jest 1 część za którą zapłaciłem 126 złwięc nie było mowy o takich wyrzutniach ale na 100% pojawi się coś większego w 2 lub 3 części Cytuj
Net 0 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jakiejś porządnej kątówki typu : Paintig Sky (czy jakoś tak) z tripla lub JW401 Napisał przecież że w następnych częściach pojawi się może np JW408 Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Napisał przecież że w następnych częściach pojawi się może np JW408 Ale żadnej kątówki nie wziął pod uwagę Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ale żadnej kątówki nie wziął pod uwagę mam zamiar dokupić 1x mars i zrobić z nich fan Cytuj
CzesioStunter 1 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jakiejś porządnej kątówki typu : Paintig Sky (czy jakoś tak) z tripla lub JW401 Ale przecież JW401 jest słabe już JW402 jak coś Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Ale przecież JW401 jest słabe już JW402 jak coś Nie dzięki JW402 na 100% nie będę miał po 1 za duża cena jak na mój budżet po 2 zbytnio mi się nie podoba jak na taką cenępo 3 wolałbym sobie dołożyć kilka złotych i kupić 1529A COUNTDOWN SPECIAL Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 26 Marca 2011 Niezła cześć druga, ciekawe jaka będzie następna, tylko ciut za dużo tych małych kostek, ani purpule tail nie wziąłeś Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 30 Marca 2011 Widzę, że kolejne zakupy zrobiłeś Stuff robi na mnie wrażenie, bardzo dobre wyrzutnie masz już w tym JW165, która za pewne nie zawiedzie Cię i publiczności :)Reszta wyrzutni także bardzo mi się podoba. Jak na razie 8,5/10 . Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 31 Października 2011 to może dodam zdjęcie całości i karabinki jakie mam Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Coś tam doszło doszły 2 opakowania fontann z biedronki1x moździerz z hestii prezent na świętaOrientMCII ( wyrzutnia planet z biedronki)Stars Rain TriplexPerfectyi rzymskie ognie z lidla Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ładny stuffik Na początku roku wyglądało to trochę słabo, ale nadrobiłeś. Wybrałeś dobre małe kostki, jest wyrzutnia na finał, jest zabawa i ogólnie jest ok. No i fajnie, że masz styxy ze starej wersji, która jest znacznie lepsza od nowej, ponieważ rozpiętość efektów jest znacznie znacznie większa, a więc super by było gdybyś odpalił je 2 naraz w " V ", bo pięknie by to wyglądało. Aha, robisz jakiś pokazik czy odpalasz pojedynczo ? Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ładny stuffik Na początku roku wyglądało to trochę słabo, ale nadrobiłeś. Wybrałeś dobre małe kostki, jest wyrzutnia na finał, jest zabawa i ogólnie jest ok. No i fajnie, że masz styxy ze starej wersji, która jest znacznie lepsza od nowej, ponieważ rozpiętość efektów jest znacznie znacznie większa, a więc super by było gdybyś odpalił je 2 naraz w " V ", bo pięknie by to wyglądało. zastanawiam się czy nie odpalę 2x styx i 2x mars na raz ;pAha, robisz jakiś pokazik czy odpalasz pojedynczo ? nie wiem nie mogę się jakoś zdecydować Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Myśle że z tego co masz ze spokojem można wysmyczyć pokazik:) Ogl stuffik już na szarszą skalę:)Również kupiłem w tym roku wyrzutnie Leo, pierwszy raz;) mam nadzieje że zarówno mnie,jak i Ciebie nie zawiedzie:)Ze zdjęcia wnioskuje że lubisz rakietki i pojedyńcze odpalanie:) B)B) Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2011 wyrzutnie super efekty super ale.... na żywo na filmikach tragedia bo mgła była straszliwa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi