mpiwowski 182 Opublikowano 8 Czerwca 2011 domin proszę pisz w 1 temacie wszystko. Bo miałeś 2, połączyłem je teraz. Jakby każdy pisał wszystko osobno to by się niezły bajzel zrobił w tym dziale. Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Rewelacyjny stuff! Znajdują się w nim świetne wyrzutnie w tym JW408, bardzo duża ilość szelek 2" oraz art.różnych i petard masz wiele. Rakiety są jedne z lepszych w tym przedziale cenowym. Co tu dużo pisać, świetny stuff, 10/10. Cytuj
Raphii 1 Opublikowano 9 Czerwca 2011 no wiesz nawet jeśli filmy nie są idealne, ten nie ma nic wspólnego z jw408 co nie ? Myślę jednak, że Dinosaur ma dość dużo wspólnego z JW408 a oto filmik z strony maxsemu :http://www.maxsem.pl/produkt/dinosaur/29:[ Cytuj
luxor 2 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Źle wkleiłeś linki i dlatego zdjęcia nie działają (brak środka linku). Cytuj
matio971 0 Opublikowano 12 Czerwca 2011 No i właśnie dobrze że jorge. Kiedyś to wszyscy tylko jorge a teraz się Wam coś gusty pozmieniały czy co? Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 8 Lipca 2011 Piękny stuff :)oceniam stuff na 11/10 mam nadzieję,że to nie wszystko Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No no, ładny stuf, i to bardzo ŁADNY Masz gust Stuff 10/10 Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Tylko pozazdrościć Ci tego stuffu Dużo wyrzutni rakiet i sporo rzeczy do zabawy Fajnie Pozdro Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Tak szczerze to Ci zazdroszczę :P Też muszę namówić rodziców aby pozwolili mi zamówić fajerwerki w necie Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ja 3 zamówienia z Jorge ale pomysły mi sie pokończyły i zaczynam, zamawiać z innych firm Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Piękny stuff.Oj gdybym sam mógłbym tyle wydać. 11/10 Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Stuff wydaję się bardzo spoko, jednak wolałbym zdjęcie. Dużo lepiej zobrazowane. Poza tym film troche za długi moim zdaniem. Reszta ok. Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Fajny stuff;) Dosyc duży, ja jako osoba nie pracująca mogę tylko pozazdrościć Sprawdzone kostki i jw59 za co plus;) Czekam na twoją opinie tej kostki, bo rozmyślam nad zakupem jej na przyszły rok: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi