Skocz do zawartości

[domin839] stuff na rok 2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

domin proszę pisz w 1 temacie wszystko. Bo miałeś 2, połączyłem je teraz. Jakby każdy pisał wszystko osobno to by się niezły bajzel zrobił w tym dziale. :happy:

Opublikowano

Rewelacyjny stuff! Znajdują się w nim świetne wyrzutnie w tym JW408, bardzo duża ilość szelek 2" oraz art.różnych i petard masz wiele. Rakiety są jedne z lepszych w tym przedziale cenowym. Co tu dużo pisać, świetny stuff, 10/10.

Opublikowano

no wiesz nawet jeśli filmy nie są idealne, ten nie ma nic wspólnego z jw408 co nie ? :happy:

Myślę jednak, że Dinosaur ma dość dużo wspólnego z JW408 a oto filmik z strony maxsemu :

http://www.maxsem.pl/produkt/dinosaur/29

:[
Opublikowano

Są już fotki palników, zaktualizowałem temat! :)

Opublikowano

Źle wkleiłeś linki i dlatego zdjęcia nie działają (brak środka linku).

Opublikowano

Teraz powinny działać. ;)

Opublikowano

Za dużo JORGE !

Opublikowano

No i właśnie dobrze że jorge. Kiedyś to wszyscy tylko jorge a teraz się Wam coś gusty pozmieniały czy co?

Opublikowano

No no Pięknie :D 11/10 za tą JW408 :blush:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Piękny stuff :)oceniam stuff na 11/10 mam nadzieję,że to nie wszystko :blush:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Stuff spoko fajne kostik

Opublikowano

No no, ładny stuf, i to bardzo ŁADNY Masz gust Stuff 10/10 :D

Opublikowano

Tylko pozazdrościć Ci tego stuffu ;) Dużo wyrzutni rakiet i sporo rzeczy do zabawy :) Fajnie Pozdro

Opublikowano

Temat zaktualizowany!

Opublikowano

Nowe linki nie działają ;[

Opublikowano

Linki już powinny działać. :)

Opublikowano

Tak szczerze to Ci zazdroszczę :P:P Też muszę namówić rodziców aby pozwolili mi zamówić fajerwerki w necie :)

Opublikowano

Ja 3 zamówienia z Jorge ale pomysły mi sie pokończyły i zaczynam, zamawiać z innych firm :)

Opublikowano

Piękny stuff.Oj gdybym sam mógłbym tyle wydać. :blush: 11/10

Opublikowano

Bardzo fajny stuff dużo z Jorge :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Temat odmieniony ! Zapraszam na 1 stronę

Opublikowano

Stuff wydaję się bardzo spoko, jednak wolałbym zdjęcie. Dużo lepiej zobrazowane. Poza tym film troche za długi moim zdaniem. Reszta ok.

Opublikowano

stuff jest bardzo fajny 5/5 no i zdjęcia by się przydały :happy:

Opublikowano

Fajny stuff;) Dosyc duży, ja jako osoba nie pracująca mogę tylko pozazdrościć:) Sprawdzone kostki i jw59 za co plus;) Czekam na twoją opinie tej kostki, bo rozmyślam nad zakupem jej na przyszły rok: