Ari001 0 Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam, ponieważ chce zamówić paczkę ze strony "fajerwerki-net.pl", i chcę wybrać parę moździerzy, lecz nie wiem czy takie akurat się opłaca. Dlatego pytanie do Was: " Co myślicie o tych moździerzach?" Artillery Shells TXB546 Specjalista TXB382 Double burst shells SP0011 (PS: Szukałem na YT efektów, ale to co znalazłem bylo bardzo mizerne, dlatego tworze ten temat)I proszę też, żeby nie wypowiadać się, który jest najlepszy, a ja chcę usłyszeć zdanie, na każdy poszczególny moździerz. Cytuj
gnz87 1 Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam, ponieważ chce zamówić paczkę ze strony "fajerwerki-net.pl", i chcę wybrać parę moździerzy, lecz nie wiem czy takie akurat się opłaca. Dlatego pytanie do Was: " Co myślicie o tych moździerzach?" Artillery Shells TXB546 Specjalista TXB382 Double burst shells SP0011 (PS: Szukałem na YT efektów, ale to co znalazłem bylo bardzo mizerne, dlatego tworze ten temat)I proszę też, żeby nie wypowiadać się, który jest najlepszy, a ja chcę usłyszeć zdanie, na każdy poszczególny moździerz. Zamiast zakładać tego typu tematy, zacznij dokładnie przeglądać forum. Jestem przekonany, że znajdziesz odpowiedź zarówno na to, jak i inne pytania które Cię trapią... Wysil się trochę, bo nikt nie będzie się rozpisywał na tematy które na forum już są. Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Zamiast zakładać tego typu tematy, zacznij dokładnie przeglądać forum. Jestem przekonany, że znajdziesz odpowiedź zarówno na to, jak i inne pytania które Cię trapią... Wysil się trochę, bo nikt nie będzie się rozpisywał na tematy które na forum już są. tak sie składa ze tego moździerza "Double burst shells SP0011" nie ma na tym forum, ani na YT... Cytuj
Poki 17 Opublikowano 15 Lutego 2011 Skoro nie ma na tubie i naszym forum tzn. że nie istnieje . Mogę Ci powiedzieć coś o TXB546 - nie kupujemy go! Ten moździerz w tym roku zawiódł niejednego forumowicza, w tym również mnie. Doskonale lepiej można ulokować te paredziesiąt zł. Z pozostałymi nie miałem styczności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi