Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nazywa się wyrzutnia od 3.04 do 3.31, z filmu powyżej?DZIEKUJĘ ZA ODPOWIEDZ.
Opublikowano

Hmm,ciężko powiedziec,ale o ile pamiętam to napewno była to kostka z Komety.
Wiem,że autor filmiku odpowiadał na pytania odnośnie poszczególnych wyrzutni,lecz usunął swoje komentarze... i musiałbyś wysłac do niego wiadomosc z zapytaniem odnośnie tej kostki i powinien odpowiedziec ;)
( Może nie pomogłem za bardzo,ale dałem Ci wskazówkę xD )

Opublikowano

Dokładnie, to jest kostka Komety. Podobny efekt ma P7502X, ale to nie ta. W tej chwili tez nie mogę sobie przypomnieć nazwy i symbolu, ale wielokrotnie widziałem te wyrzutnie na żywo w pokazach Nakaja Art. W sumie na żywo nie są tak imponujące. Film po prostu był kręcony z bardzo bliska i tyle. Jest to ten sam typ craclingu co w wyrzutni TXB400 z triplexa. Na filmiku z zeszłorocznej WPS w Krk masz 3 takie kostki odpalone jednocześnie:

(strzelają od 9:51)

fps
Opublikowano

Vel nigdy nie mów nigdy xd

fps

Opublikowano

Dzięki velibrum. Chciałem ci dać plusa, ale wykoczyło mi jakieś ostrzeżenie, że wykorzystałem dzienny limit przyznawania punktów reputacji :D