tygrys 1 Opublikowano 22 Lutego 2011 Jak nazywa się wyrzutnia od 3.04 do 3.31, z filmu powyżej?DZIEKUJĘ ZA ODPOWIEDZ. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 22 Lutego 2011 Hmm,ciężko powiedziec,ale o ile pamiętam to napewno była to kostka z Komety.Wiem,że autor filmiku odpowiadał na pytania odnośnie poszczególnych wyrzutni,lecz usunął swoje komentarze... i musiałbyś wysłac do niego wiadomosc z zapytaniem odnośnie tej kostki i powinien odpowiedziec ( Może nie pomogłem za bardzo,ale dałem Ci wskazówkę xD ) Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 23 Lutego 2011 Dokładnie, to jest kostka Komety. Podobny efekt ma P7502X, ale to nie ta. W tej chwili tez nie mogę sobie przypomnieć nazwy i symbolu, ale wielokrotnie widziałem te wyrzutnie na żywo w pokazach Nakaja Art. W sumie na żywo nie są tak imponujące. Film po prostu był kręcony z bardzo bliska i tyle. Jest to ten sam typ craclingu co w wyrzutni TXB400 z triplexa. Na filmiku z zeszłorocznej WPS w Krk masz 3 takie kostki odpalone jednocześnie: (strzelają od 9:51)fps Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 23 Lutego 2011 Fps, a od kiedy Nakaja używa Komety? Bo mi się wydaje, że od nigdy Omawiana kostka to TXB582 DAHLIA BUQUET importera Triplex:http://www.youtube.com/watch?v=-uankoXTRNs Cytuj
tygrys 1 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Dzięki velibrum. Chciałem ci dać plusa, ale wykoczyło mi jakieś ostrzeżenie, że wykorzystałem dzienny limit przyznawania punktów reputacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi