Damian 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Jak w temacie , polecam obejrzeć efekty mojej pracy - pirotechnikę którą to wykonałem w przeciągu ostatnich 2 lat. Wszystko zostało wykonane całkowicie od podstaw, nie korzystałem z gotowych wyrobów komercyjnych. Film waży 28,5mbFilm (rapidshare) Cytuj
Damian 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2006 Nie panikuj Klikasz Free, następnie czekasz 0.7 minuty ( ), wpisujesz poprawny kod z obrazka i klikasz Download. Pamiętaj o ograniczeniach na rapidshare - jeśli pobierałeś coś już wcześniej to niestety trochę poczekasz... Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 No właśnie ! Ja pobierałem już wcześniej i teraz nie pokazuje się czas !! Spróbuje póżniej ! Cytuj
witus 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 No, no pierwsza osoba na forum, która stworzyła swój własny film o karierze pirotechnicznej.Filmik bardzo ładny. Dobrze zrobiony, filmy wysokiej rozdzielczości. Naprawdę bardzo podobały mi się Twoje 'wynalazki', a w szczególności fontanny i ta taka jedna rakieta, która wybuchła z kolorowymi gwiazdkami.Naprawdę gratuluję - masa dobrej roboty! Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Super !!!!!!!! Te wszystkie wyroby sam zrobiłeś ?? Super efekty tych rakiet i wyrzutnie !! Pozdrawiam i życze udanej pracy nad wyrobami piro :smile: : Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Naprawde film super.Polecam.Jestem tylko ciekawy , jak zrobiłeś te wyrzutnie.Obejrzyjcie nie pożałujecie.Daje ocene 10/6 :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Filmik w pełni PRO! Piękne fontanny, piękne wybuchy i piękne szelki . Jeszcze w towarzystiw muzyka Techno. Dałem 6. Cytuj
kamil 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Oczywiście trzeba dać 6. Najbardziej podobały mi się fontanny. Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 super filmik,mi sie najbardziej te wyrzutnie podobaly.jak to zrobiles :?: : Cytuj
Hewlet 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 A ja za niedługo dam 1 za serwer. Jest tyle serwerów, dlaczego dziadoski Rapid :?:Np. Ultrashare.de ultrashare.net i inne :shock: Cytuj
Damian 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ożesz ty w banana kofanna, nie spodziewałem się aż takiej reakcji Każdy kto śledzi oficjalne forum pirotechniczne - http://forum.pirotechnika.one.pl wie dokładnie w jaki sposób i co wykonuję. Odsyłam więc was w tamtą stronę Jeszcze raz dziękuję za oceny celujące :oPS. nie ma tam żadnych rakiet Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Właśnie rapid jest do kitu nie dawajcie na rapida są zawsze sloty,ale tym razem na szczęście ściągnąłem dawajcie na www.uploading.com tam nie ma slotów liczy tylko przed ściąganiem 15 sekund Cytuj
Szajba 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 A ja nie mogę ściągnąć jakieś limity raz pisze 90 min raz 20 min :evil: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Mi się naszczęście udało ściągnąc dam zaraz link na www.uploading.com Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Spoko filmik a efekty jak na samoróby świetne!!!Gdybym mógł to dałbym 7 ale skoro nie ma, to daje tylko 6 :mrgreen: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 27 Grudnia 2006 WOW!!!! W pełni zasłużone 6. Zawaliste efekty. To są prawdziwe petardy a nie jakieś pierdy. Tak trzymaj!!! Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Daje do filmu Damiana link na inny serwer ponieważ dużo osób ma kłopot z jego ściągnieciem z rapida ja równierz:( ale tym razem udało mi się ściągnać http://www.uploading.com/files/G348EJY1/Pyro_Damian.mpg.html Cytuj
myszka 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 pogratulowac włożonej pracy :grin: naj bardziej mi se podobała rakieta na koniec :lol::lol::lol: gratulacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi