Cooli 4 Opublikowano 30 Stycznia 2014 W dniu 29.01.2014 o 21:32, xender napisał(a): Się tak zapytam ... niesmiało - ale nowe SP porownujemy z nowym Triplexem ? Bo jeżeli tak to rozpiętością już też nie dają rady :D/> Nowa partia Triplexa pozostawia konkurencję daleeeeko w tyle. Pozdrawiam Tak ze startym Triplexem Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 19 Października 2014 Może głupie pytanie , ale czy mogę kupić te szelki bez pozwoleń ? Cytuj
Arturo 16 Opublikowano 19 Października 2014 Dziwne pytanie nie szłyszałem żeby do kupienie szelek trzeba posiadać jakieś pozwolenie Tu możesz kupić: http://allegro.pl/szelki-slim-unisex-damskie-meskie-do-spodni-emo-i4674494896.html Cytuj
Piroman :) 0 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Na posiadanie szelek do 2" nie trzeba miec pozwolenia jedynie koncesjonowane szelki 2" sa firmy jorga i triplexa gdyz maja za duza gramature ladunku dlatego sa profesjonalne na koncesje. a tak szczeze powiedziawszy w tym roku mialem szelki super powera 2" jak i mozdzierz cylindryczny 1,75" tez super powera i jestem na tych szelkach zawiedziony z roku na rok coraz slabsze maja efekty.Jedynie najbardziej oplacalnym produktem sa szelki 2" firmy shogun(TITANIUM SALUTE) huk daja niesamowity porownywalny z delova rana ktora jest na koncesje:) wszystkim polecam te szeleczki sa do kupienia na markus graf pozdr Cytuj
abuk 30 Opublikowano 16 Stycznia 2015 W dniu 16.01.2015 o 13:43, Piroman :)/>/> napisał(a): Na posiadanie szelek do 2" nie trzeba miec pozwolenia jedynie koncesjonowane szelki 2" sa firmy jorga i triplexa gdyz maja za duza gramature ladunku dlatego sa profesjonalne na koncesje. a tak szczeze powiedziawszy w tym roku mialem szelki super powera 2" jak i mozdzierz cylindryczny 1,75" tez super powera i jestem na tych szelkach zawiedziony z roku na rok coraz slabsze maja efekty.Jedynie najbardziej oplacalnym produktem sa szelki 2" firmy shogun(TITANIUM SALUTE) huk daja niesamowity porownywalny z delova rana ktora jest na koncesje:) wszystkim polecam te szeleczki sa do kupienia na markus graf pozdr Na Marcusie były dostępne tylko 2" titanium salute o symbolu FR2022 co wskazuje, że były to szelki z Triplexa, a nie z Shoguna. Na stronie widniała błędna informacja, że są to szelki Shoguna, TS nie są już dostępne. To tak gwoli ścisłości Nawiasem mówiąc kulki Shoguna to dno, nie kupujcie tego shitu. Cytuj
Piroman :) 0 Opublikowano 16 Stycznia 2015 tylko gdyby one byly triplexa to bym ich nie zakupil bo byly by na koncesje kolego czytaj ze zrozumieniem posty a to prawda nie ma tych szelek teraz obecnie na stanie sklepu a co do szelek shoguna to mialem w tym roku te szelki i sa lepsze niz super powera wiec to nie jest shit Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ja też w roku miałem zarówno cylindryczne 1,75 i zwykłe 2" (jedne i drugie SP). Cylindryczne bardziej mi się podobały. Cytuj
Adam1994 0 Opublikowano 15 Listopada 2015 Czy te szelki mają większy rozprysk od wyrzutni 30mm ? Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 15 Listopada 2015 W dniu 15.11.2015 o 20:05, Adam1994 napisał(a): Czy te szelki mają większy rozprysk od wyrzutni 30mm ? Zależy jaki efekt, niektóre porównywalny, a inne wiekszy, natomiast huk jest bardzo duży bez porownania z kostkami 30mm Cytuj
HastleR 3 Opublikowano 4 Września 2018 Powiem tak chcesz szelki 1.75 kupisz chcesz 2 kupisz 3 etc Kupisz tylko trzeba wiedziec gdzie i od kogo.Podpijasz autem raczka raczke myje i masz karton np.3 calowych szelek i rure .Dziekuje i dowidzenia . Stereotypy o szelkach niemasz koncesji i nie kupisz Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 4 Września 2018 Tylko, że to nie jest legalne a my tego na forum nie promujemy. 1 Cytuj
HastleR 3 Opublikowano 4 Września 2018 Ja tego nie promuje ani nie chwale tylko mowie ze dla chcacego nic trudnego . Pozdrawiam . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi