Cooli 4 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Się tak zapytam ... niesmiało - ale nowe SP porownujemy z nowym Triplexem ? Bo jeżeli tak to rozpiętością już też nie dają rady :D/> Nowa partia Triplexa pozostawia konkurencję daleeeeko w tyle. Pozdrawiam Tak ze startym Triplexem Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 19 Października 2014 Może głupie pytanie , ale czy mogę kupić te szelki bez pozwoleń ? Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 19 Października 2014 Dziwne pytanie nie szłyszałem żeby do kupienie szelek trzeba posiadać jakieś pozwolenie Tu możesz kupić: http://allegro.pl/szelki-slim-unisex-damskie-meskie-do-spodni-emo-i4674494896.html Cytuj
Piroman :) 0 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Na posiadanie szelek do 2" nie trzeba miec pozwolenia jedynie koncesjonowane szelki 2" sa firmy jorga i triplexa gdyz maja za duza gramature ladunku dlatego sa profesjonalne na koncesje. a tak szczeze powiedziawszy w tym roku mialem szelki super powera 2" jak i mozdzierz cylindryczny 1,75" tez super powera i jestem na tych szelkach zawiedziony z roku na rok coraz slabsze maja efekty.Jedynie najbardziej oplacalnym produktem sa szelki 2" firmy shogun(TITANIUM SALUTE) huk daja niesamowity porownywalny z delova rana ktora jest na koncesje:) wszystkim polecam te szeleczki sa do kupienia na markus graf pozdr Cytuj
abuk 30 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Na posiadanie szelek do 2" nie trzeba miec pozwolenia jedynie koncesjonowane szelki 2" sa firmy jorga i triplexa gdyz maja za duza gramature ladunku dlatego sa profesjonalne na koncesje. a tak szczeze powiedziawszy w tym roku mialem szelki super powera 2" jak i mozdzierz cylindryczny 1,75" tez super powera i jestem na tych szelkach zawiedziony z roku na rok coraz slabsze maja efekty.Jedynie najbardziej oplacalnym produktem sa szelki 2" firmy shogun(TITANIUM SALUTE) huk daja niesamowity porownywalny z delova rana ktora jest na koncesje:) wszystkim polecam te szeleczki sa do kupienia na markus graf pozdr Na Marcusie były dostępne tylko 2" titanium salute o symbolu FR2022 co wskazuje, że były to szelki z Triplexa, a nie z Shoguna. Na stronie widniała błędna informacja, że są to szelki Shoguna, TS nie są już dostępne. To tak gwoli ścisłości Nawiasem mówiąc kulki Shoguna to dno, nie kupujcie tego shitu. Cytuj
Piroman :) 0 Opublikowano 16 Stycznia 2015 tylko gdyby one byly triplexa to bym ich nie zakupil bo byly by na koncesje kolego czytaj ze zrozumieniem posty a to prawda nie ma tych szelek teraz obecnie na stanie sklepu a co do szelek shoguna to mialem w tym roku te szelki i sa lepsze niz super powera wiec to nie jest shit Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ja też w roku miałem zarówno cylindryczne 1,75 i zwykłe 2" (jedne i drugie SP). Cylindryczne bardziej mi się podobały. Cytuj
Adam1994 0 Opublikowano 15 Listopada 2015 Czy te szelki mają większy rozprysk od wyrzutni 30mm ? Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 15 Listopada 2015 Czy te szelki mają większy rozprysk od wyrzutni 30mm ? Zależy jaki efekt, niektóre porównywalny, a inne wiekszy, natomiast huk jest bardzo duży bez porownania z kostkami 30mm Cytuj
HastleR 3 Opublikowano 4 Września 2018 Powiem tak chcesz szelki 1.75 kupisz chcesz 2 kupisz 3 etc Kupisz tylko trzeba wiedziec gdzie i od kogo.Podpijasz autem raczka raczke myje i masz karton np.3 calowych szelek i rure .Dziekuje i dowidzenia . Stereotypy o szelkach niemasz koncesji i nie kupisz Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 4 Września 2018 Tylko, że to nie jest legalne a my tego na forum nie promujemy. 1 Cytuj
HastleR 3 Opublikowano 4 Września 2018 Ja tego nie promuje ani nie chwale tylko mowie ze dla chcacego nic trudnego . Pozdrawiam . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi