Fp3 small 0 Opublikowano 7 Marca 2011 Jakie petardy mam kupić na odpuście, po jakiej mogą być cenie? Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 7 Marca 2011 Skąd my to mamy wiedzieć? Ale jeśli chodzi o polecane to : FP3NEW. W sklepach internetowych ok. 12 zł za paczkę ale na bazarkach ceny są straszne gdzieniegdzie. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 7 Marca 2011 Za taką kwotę to nie ma co się rozwodzić jeżeli chcesz coś mocnego to faktycznie fp3new jeżeli chcesz zabawę to mniejsze, ceny na odpustach są prawie zawsze tragiczne. jeżeli w twojej miejscowości jest sklep to stacjonarny całoroczny to tam proponował bym się udać Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 20 Września 2012 Jakie petardy mam kupić na odpuście, po jakiej mogą być cenie? Odpuść sobie zakupy na odpustach bo przebitke masz 100% Cytuj
smilser. 2 Opublikowano 20 Września 2012 Dwa lata temu kupiłem sobie na odpuście trochę pierdółek za 100 zł. To była najgłupsza rzecz jaką zrobiłem. 1/4 mi nie wypaliła a za tą cenę kupił bym w internecie 4 razy tyle co miałem. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 20 Września 2012 Odpuść sobie zakupy na odpustach bo przebitke masz 100% Zobacz kiedy on to napisal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi