Fp3 small 0 Opublikowano 7 Marca 2011 Mam pytanie, ile kosztuje paczka petard FP3 New na bazarku w tym roku i ile kosztuje 1 szt. tej petardy? Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 7 Marca 2011 Na bazarkach można je dostac przeważnie od 1-2zł za sztukę.Ale zawsze możesz się targowac Cytuj
dawolf 1 Opublikowano 7 Marca 2011 Petardy masz w miarę tanio na speed-fajerwerki.pl i przesyłka też tania Cytuj
MatikoPL 0 Opublikowano 14 Marca 2011 A ile kosztuje przesyłka?Czy na pudełku są jakieś wiadomości co w nim jest lub logo firmy? Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 14 Marca 2011 Petarda na bazarku kosztuje przeważnie od 1 do nawet 4zł za sztukę! jest to kompletnie nieopłacalne. Nie opłacalne jest również zamawianie i płacenie za przesyłkę tj. ~20-25zł dla samego FP3. Na fajerwerkimarket.pl cena paczki waha się w granicach 10zł. Jeśli zamawiasz cały stuff (lub jakąś część) to FP3 powinno być na twojej liście Cytuj
SzymonOfFireworks 0 Opublikowano 10 Maja 2011 to teraz będę musiał was zgasić B)u mnie w mieście przed Intermarche paczka kosztowała 40zł !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
raf19 0 Opublikowano 3 Października 2012 Czemu przepłacacie ja kupuje petardy FP3 za 13zł max do 15 zł za 20sztuk na fajerwerki-petardy.plDo tego dorzucam fajerwerki z hesti jest zabawa Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 3 Października 2012 Są coraz droższe. Na sztukę ok.1-1.50zł , a opakowanie (20sztuk) cena waha się ok. 10-25zł. Zależy gdzie kupujesz. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 3 Października 2012 Ja mam FP3 u siebie po 13zł za paczkę. Nie można przesadzać z ceną tych petard bo nie o to biega w handlu. Zdarzały się przypadki jak ludzie opisywali historie, że na bazarkach kosztowały 30-35zł za paczkę. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 4 Października 2012 Ja mam FP3 u siebie po 13zł za paczkę. Nie można przesadzać z ceną tych petard bo nie o to biega w handlu. Zdarzały się przypadki jak ludzie opisywali historie, że na bazarkach kosztowały 30-35zł za paczkę. Ja kupuje po 10 zł. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 4 Października 2012 Aktualnie fp3N to nie ta sama petarda co jeszcze rok temu. Jorge ją musiało popsuć, bo zaczęli ją eksportować do Niemiec i Holandii. W związku z czym zmniejszono grubość korpusu i zatyczki wykonane są teraz z glinki a nie z betonitu, co skutkuje tym, że tegoroczne fp3n walą tak jak fp3 small. Teraz dużo bardziej opłaci się kupować la bomby.fps Cytuj
Ben_sage 26 Opublikowano 4 Października 2012 Jak sprawdzałeś grubość korpusu i w czym widzisz te różnice? nie mówię o zatyczkach. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 4 Października 2012 Aktualnie fp3N to nie ta sama petarda co jeszcze rok temu. Jorge ją musiało popsuć, bo zaczęli ją eksportować do Niemiec i Holandii. W związku z czym zmniejszono grubość korpusu i zatyczki wykonane są teraz z glinki a nie z betonitu, co skutkuje tym, że tegoroczne fp3n walą tak jak fp3 small. Teraz dużo bardziej opłaci się kupować la bomby.fps Czyli to co cały czas powtarzam, szkoda że ludzie w dość bolesny sposób przekonają się o tym zapewne dopiero po sylwestrze. Cytuj
Ben_sage 26 Opublikowano 4 Października 2012 Rozumiem że biała zatyczka i nowe logo to jeszcze ta udana wersja?Weszła na rynek po tej przerwie w 2011r. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 7 Października 2012 Ja kupuje po 10 zł. No spoko, jak ktoś sprzedaje po 200-300 paczek miesięcznie, sklep ma oddalony od centrum to może sobie spokojnie taką cenę dać Niestety, mogę jedynie potwierdzić wasze wpisy. Pojawia się coraz więcej opinii, że fp3 z tych nowych dostaw walą identycznie jak fp3 small. Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 8 Października 2012 Jeżeli to prawda to nie będę zadowolony, aż z ciekawości przy najbliższym zamówieniu kupie jedną paczkę i je przetestuje. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 8 Października 2012 Guzik prawda że mają hak jak fp3 small ,tak się składa że mam 2 paczki i zdążyłem juz stestować tą petardę. I powiem ,ze cena on-line ok. 13zł nie jest wygórowana jak na te petardy,choć u mnie wmieście na bazarku spotkałem się z kosmiczną ceną tych petard 5zł/szt. !!!! to chyba wiadomo ile za paczke Cytuj
Ben_sage 26 Opublikowano 1 Listopada 2012 Faktycznie new wala lepiej od smalli , a te zatyczki to brednie po prostu jedna ma czerwony papier osłone. Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 1 Listopada 2012 Od razu pytanie ale czy dają tak samo mocno jak stare od fenixa ?? Cytuj
vipek98 1 Opublikowano 1 Listopada 2012 niestety teraz maja taki sam huk jak smalle, i jest dluzsza flara niz 2 lata temu a smalle walą poządnie bo wczoraj wszystko testowalem Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 1 Listopada 2012 To co wychodzi na to że bardziej opłaca się kupić Petardy 859 zamiast FP3 Big , Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi