0 Poki 17 Opublikowano 8 Marca 2011 Polecam poczytanie troszke o petardach, a na pewno znalazł byś odpowiedź. Jest to Delova Rana, z tego co zrozumiałem są dostępne 2 wersje, tańsza za 25 zł, droższa za 50zł (30zł w promocji, tak mi się obiło o oczy na forum pare dni temu). Cena za sztuke. 1 Cytuj
0 przemus_lw 0 Opublikowano 8 Marca 2011 Delova rana 3" za 35zł/szt, delova rana 2" za 25zł/szt i delova rana profi za 20zł/szt. Dostępne są na speed-fajerwerki.pl Ocztwiście 3" najgłośniejsza. Cytuj
0 qrafickPL 1 Opublikowano 27 Maja 2012 podajcie mi listę dobrych petard taką co nawe alarm u samochodu sie wlancza- MATCH THUNDER 540-1 Svea znajdzdzie mi taka o podobnym huku ?- Triangl - K300- NitroBomb- 2091 Super T.N.T Dinamit - Sp1010 Duży Achtung- FP3- Super CorsairPS: Czy jakas chorwacka cobra jest dostepna w polsce albo petarda o podobnym hukuZnacie jakis sklep w Siedlcach prosze o nazwe i ulice ? Cytuj
Pytanie
Fp3 small 0
Podajcie nazwę i cenę za szt. ;D
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi