Skocz do zawartości

Konkurs na banner reklamowy - fajerwerkimarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do zapoznania się z konkursem przygotowanym przez sklep fajerwerkimarket.pl polegającym na przygotowaniu bannerka reklamowego.

Nagrody są bardzo interesujące:

I. Wyrzutnia 1554 PIN UP

II. Wyrzutnia P7450 KRETA

III. Wyrzutnia P7407 KATALONIA

Darmowa wysyłka wszystkich nagród.

Tak więc jeżeli ktoś ma predyspozycje, to może zgarnąć bardzo ciekawe kostki.

LINK DO FORUM SKLEPU - http://forum.fajerwerkimarket.pl/thread-9-post-20.html#pid20

Opublikowano

Szkoda, że tylko osoby pełnoletnie ;P

Opublikowano

Misiek jeśli nie jesteś pełnoletni zgłoś tatę/mamę i już pracę zrobisz sam tyle że zgłoszenie czy jak to się tam nazywa będzie na osobę z rodziny która jest pełnoletnia ;) To jest chyba dozwolone .

Opublikowano

Szkoda, że tylko osoby pełnoletnie ;P

Czasem mnie zadziwiacie...
Ciągle się mówi, ze jeśli nie jesteś pełnoletni, robisz zamówienie na rodzica. Taki przepis jest w regulaminie dlatego, ze mogą sprzedać fajerwerki tylko osobie pełnoletniej, a nie dlatego ze sklep sobie wymyślił ze tylko osoby pełnoletnie mogą brać udział w konkursie... Jak wygrasz wysyłają na twoich rodziców...
Misiek, jesteś na forum na tyle długo, ze powinieneś to wiedzieć....
JMJ

PS- Trochę nie wiedziałem jak to napisać, tak zadziwił mnie post miska...
Opublikowano

Nie pomyślałem o tym. Poprostu rodzice nie przepadają za fajerwerkami. Ale teraz się okazało, że moge na nich jakby cos ;P. Teraz musze wymyślić tylko jakis fajny banner.

Opublikowano

TW1554 Pin Up jest świetna. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w ogóle to ciekawe ile osób wzięło udział w konkursie

Opublikowano

Konkurs fajnie wymyślony tylko nagrody jakie cienkie , wygląda jak propozycja dla frajerów .A tak samemu coś wydumać a nie czekać aż ktoś czarną robotę odwali .

Opublikowano

Ta włoska wyrzutnia warta 150 zł nie jest taka zła, choć większość wolałaby jakieś artykuły od Jorge.

Czas na wykonanie takiej pracy to ok. godzina. Kto nie chciałby zarobić 150 zł w godzinę? :)

Opublikowano

tak sobie mysle, że o wiele lepiej by było gdyby za 1 msc była by jw408 lub jw402... No ale dali jakie dali więc trzeba powalczyc :D

Opublikowano

Powiem Ci tylko tyle. Gdybym miał wybierać pomiędzy JW402, a Pin Up to wybrałbym to drugie.
Taki Achilles ...

Opublikowano

A wyników dalej brak, trzeba napisać do kiedy podadzą wyniki.

Opublikowano

Dzwoniłem do nich i mówili , że wyniki będą w następnym tygodniu :D

Opublikowano

Dzwońcie tak dalej, a wyniki podadzą za miesiąc ...

Opublikowano

Rozumiem zadzwoniłem do nich 1-szy raz i 1-szy się pytałem bo inni się bali zadzwonić :P

Opublikowano

Nie rozumiem tylko po co pytałeś się w czasie trwania konkursu kiedy będzie ogłoszenie wyników. :)

Opublikowano

Pytałem się, bo wszyscy chcieli wiedzieć, a to ,że zadzwoniłem raczej nie zaszkodzi.

Opublikowano

Crispers5 na 100% bedziesz mial pierwsze miejsce :)

Opublikowano

Pokażcie swoje ;) ja podam jako 4-5 xD ale ja mam tylko taką co mogła by być na stronie głównej sklepu ;P

Opublikowano

o mojej to już lepiej nie mówić co do was to już raczej nic nie wygram xD

Tylko się nie śmiejcie :http://img20.imageshack.us/i/bannerfb.jpg/

Opublikowano

Co tu dużo mówić ? praca Crispersa jak zawsze szałowa ale też jak zazwyczaj nie ma jakiegokolwiek połączenia z tematyką jak bym nie wiedział co i jak to naprawdę nie wiedział bym o co chodzi, brak jakiegokolwiek nawiązania :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...