CraVen 16 Opublikowano 28 Marca 2011 Witam, zakładam nowy temat, w którym będziemy pisać top 10 naszych piosenek.Moje to tak1. Metallica - Fade To Back 2. Metallica - One3. Metallica - 2x44. The offspring - the kids arent arlight 5. Dropkick Murphys - Johnny- I Hardly Knew Ya6. Queen - Another One Bites The Dust 7. Queen - Kind Of Magic8. Opus - Live Is Life 9. Timbaland - Apologize 10. 04-Queen - All Dead -all DeadZapraszam do wypowiedzi i pozdrawiam CraV Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 29 Marca 2011 1. Enigmato - Armageddon2. Enigmato - Impact 3. Enigmato - I love sick4. Enigmato - Ett thiz 5. Black Eyed Peas - Don't stop the party 6. Laurent Wery - Hey, hey, hey7. Enigmato - The bass king8. Enej - Radio Hello9. Enigmato - Heaven shock10. DJ Antonine, Timati vs. Kalenna - Welcome to St. Tropez Cytuj
greg 0 Opublikowano 29 Marca 2011 1.Slipknot-Befor I Forget2.TSA-Pierwszy Karabin3.Iron Maiden-The Longest Day4.Iron Maiden-Fear of the Dark5.Iron Maiden-The Nomad6.AC/DC-TNT7.Slipknot-Skin Ticket8.Slipknot-Vendetta9.Oddział Zamknięty-Ten Wasz Świat10.Iron Maiden-The TrooperPozdrawiam Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Marca 2011 1. The Blizzard - Kalopsia2. Kai Tracid - Too Many Times3. Kai Tracid - Destiny's Path (Również najlepszy teledysk)4. M.I.K.E pres. Plastic Boy - Chocolate Infusion5. PPK - Ressurection6. Randy Katana - One Solid Wave7. Marcel Woods - Cherry Blossom8. Airwave - Sky Blues9. Phynn - Lucid10. Kyau & Albert - Barbizone (Moim zdaniem kawałek roku 2011 w kat. Trance/Uplifting, narazie osobiste rokowania znalazły poparcie wśród wielu dj-ów, ale na ostateczne wyniki trzeba poczekać do końca roku)Ogólnie naprawde ciężko jest wybrać tylko 10-tke spośród smakołyków jakie usłyszało się przez całe życie i często jest się zafascynowanym tym niezwykłym dzwiękiem po dzień dzisiejszy, mimo upływu wielu misięcy czy lat. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 29 Marca 2011 Wyboru top10 piosenek jest bardzo trudno mi dokonać bo jak dla mnie każdy utwór ma dla siebie odpowiedni czas. Różna muzyka na różne nastroje. Dlatego moja lista nie będzie na zasadzie że 1 piosenka jest najlepsza a 8 średnia. Każda jest sobie równa. 1. Alchemist Project - Tell Me 2. Milow - Ayo Technology 3. Reamonn - Star4. Dropkick Murphys - Johnny- I Hardly Knew Ya5. Coldplay - Violet Hill6. Guns N' Roses - Don't Cry7. Metallica - Fade to Black8. T.Love - Warszawadalej nie mam pomysłu Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 29 Marca 2011 1.Tiesto vs. Diplo ft. Busta Rhymes - C'mon2.Tiesto dance for life3.swedish house mafia one4.swedish house mafia miami 2 ibiza5.pitbull bon bon6.tiesto athena7.Mike Nero - Ready To Flow8.tiesto elements of life9.Tiësto feat. Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone (Philip D Remix) 10.Rammstein - Fire frei Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 29 Marca 2011 Ciężko będzie wybrać tylko 10, ale spróbujemyPolecimy od najlżejszych. Zobaczycie jak bardzo szerokie moje gusta są (praktycznie miedzy wszystkimi tymi utworami stawiam znak = )1. Globus- Orchard of Mines (dobre pod podkład na pokaz. Jak ktoś chce bez wokalu to wpisać Immediate Music-Serenata immortale o ile mnie pamiec nie myli)2.Lisa Miskovsky-Still Alive (może to przez sentyment do gry?)3. Lea Michelle- Get It Right4. Linkin Park- In The End5. Wice Wersa- The Crew Anthem (nie jestem z wrocławia jakby co, ale jak usłyszałem go na meczu to aż mi nogi zmiękły)6. Rise Against - Prayer Of The RefugeeNo i zaczynamy mój raj7. Headhunteraz- Hate it or Love ithttp://www.youtube.com/watch?v=YQTbL7kazSU8. D-Block & S-Te-Fan & Zatox - Madhousehttp://www.youtube.com/watch?v=lGzHtS4WGm4&feature=related9. Brennan Heart & The Prophet - Wake Uphttp://www.youtube.com/watch?v=E1HtQDEL6W8&feature=related (Just SICK tune)No i żeby pokazać jak po*e*a*ym jestem nr 10 na dobicie. Lepsze niż kreska białego z rana, a legalne (chociaz czy aby napewno powinno być?)10. Evil Activities - Evil Inside (ZUOOO, oglądać całe)http://www.youtube.com/watch?v=bSiL3QyDtAoI jeszcze tak poza kolejnością chciałem wam pokazć ostatnio piosenke na czasie jakby ktos jeszcze nie slyszal jej. Otóż napewno słyszeli wszyscy komercyjne "skaczemy dla Ciebie" w kierunku Małysza. Otóż gościu pod pseudo emiliano zrobił coś o wieeele lepszegohttp://www.youtube.com/results?search_query=emiliano+ma%C5%82ysz&aq=3 Cytuj
JW408 0 Opublikowano 30 Marca 2011 Tak więc1. Sabaton - Counterstrike2. Sabaton - Cliffs of Galipoli3. Accept - Metal Heart4. Sabaton - 40:15. Tyr - Regun Smidun6. Sabaton - Panzerkampf7. Accept - Fast as a Shark8. Eiffel 65 - I'm blue (lata dzieciństwa )9. Turisas - Rasputin10. Judas Priest - Breakin the LawJak widać dominuje metal Cytuj
kertoip 0 Opublikowano 30 Marca 2011 1. "Mazurek Dąbrowskiego" - Józef Wybicki 2. "Rota" - Maria Konopnicka Cytuj
Natka13 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 1. Willow Smith - 21st century girl2. Ke$ha - Blow3. Katy Perry - E.T4. East West Rockers - Łap oddech5. East West Rockers - Tempe Jany6. East West Rockers - Graj w to7. East West Rockers - Wszystkie dziewczyny8. Video - papieros9. Różne Rihanny 10. David Guetta, Rober M, Pitbull.itp Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 1. Hammerfall- Hearts on Fire2. Wszystkie piosenki grupy SABATON3. Wszystkie nuty Metallici4. Większość nut QUUEN-u5. a niech będzie... boys- wolność!!6. Awantura- Czerwone Skurwy*yny7. Tarzan Boy- samoloty8. KISS- Live to win9. Survivor- Eye of the tiger10. HAMMERFALL - Bloodbound Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 16 Września 2011 Uuu ja nie podam wql 10 piosenek bo takich nie mam napiszę tylko że :Nr 1 u mnie na liście jest : Energy 2000 Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 16 Września 2011 1.Avici - Levels2.Kalwi & Remi - You and I3.Dj Fresh - Starfall4. Tiesto - Show me the way5. JK walker - Double life6.Bosski Roman feat Robert M. - Jestem tam7.Dj Echofourel - Prepare for Qlimax 20098.Wiz Khalifa - Black and yelow9.Armin van Buuren feat BT - These silent hearts10.Pendulum - Granite Cytuj
mati233 0 Opublikowano 16 Września 2011 Oto moj10 top piosenek:1. Dance4life dj tiesto2. Adagio For Strings dj tiesto3. Break My Fall dj tiesto4. Flight 643 dj tiesto5. Kasia klich - Let Me Introdce6. Agnostic Front - Adiction7. Lipali - Barykady8.Linkin Park - new divide9. Linkin Park - What I ve Dpne video10. dj Irvin - Get Up. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi