mpiwowski 182 Opublikowano 30 Marca 2011 Symbol: JW1005Efekt: FLOWER BALL WITH BROCADE CROWN TAILKaliber: 30 mmIlość strzałów: 78 s.Wymiary: 800x240x225 mmUkład efektu: FANFilm: http://www.youtube.com/watch?v=NNMnKrmbR5k Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 30 Marca 2011 Świetna nowa propozycja od jorge hmm jestem ciekawe jej ceny, może ktoś coś wie na ten temat? Pozdrawiam Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 31 Marca 2011 Świetna nowa propozycja od jorge hmm jestem ciekawe jej ceny, może ktoś coś wie na ten temat? Pozdrawiam To nie jest nowa pozycja! Była od zawsze jak tyko pamiętam. Jedynie teraz dopiero pojawił się film! Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 To nie jest nowa pozycja! Była od zawsze jak tyko pamiętam. Jedynie teraz dopiero pojawił się film! No spoko firek, nie wiedziałem i nigdy nie spotkałem się z tą kostką xdale i tak nie dał bym 236 zł, 150 zł max Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi