Agata_O 0 Opublikowano 30 Marca 2011 Witam, Piszę pracę magisterską o rynku fajerwerków i skupiłam się na F.H.U. Śmieszek. Bardzo proszę o wypełnienie ankiety, jest mi bardzo potrzebna Z góry dziękuję http://www.ankietka.pl/ankieta/57373/oc ... eszek.html Cytuj
wapster 0 Opublikowano 30 Marca 2011 Mam nadzieje że otrzymamy tą prace do przeczytania, gdy będzie ona gotowa? Cytuj
Agata_O 0 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 Mam nadzieje że otrzymamy tą prace do przeczytania, gdy będzie ona gotowa? Dziękuję bardzo Jeżeli komuś będzie się chciało czytać 150 stron to pewnie tak Cytuj
wapster 0 Opublikowano 31 Marca 2011 Dziękuję bardzo Jeżeli komuś będzie się chciało czytać 150 stron to pewnie tak Moje prace też tyle miały... więc jakoś damy rade.Powodzenia w pisaniu życzę! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 31 Marca 2011 Również wypełniłem.Mamy nadzieję, że pojawią się wyniki ankiety i przynajmniej fragment pracy Czyżby studentka UEK? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 31 Marca 2011 Również wypełniłem.Trzymam kciuki i z ogromną chęcią zobaczyłbym wynik Twojej pracy. Respekt Cytuj
Agata_O 0 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dziękuję bardzo za pomoc Ale może ktoś jeszcze mógłby wypełnić? Bo mam tylko 34 Z góry dziękuję Cytuj
przemus_lw 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dziękuję bardzo za pomoc Ale może ktoś jeszcze mógłby wypełnić? Bo mam tylko 34 Z góry dziękuję Proszę bardzo:) Jest 35 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi