PuMeX 10 Opublikowano 14 Października 2011 Jestem zaskoczony :O Brakuje mi tu jeszcze małych kostek,petard,art.różnych,fontann Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 14 Października 2011 Brak mi słów nie spodziewałem się takiego zakupu brawo :O Cytuj
Raphii 1 Opublikowano 14 Października 2011 zastanów się może nad kupnem czegoś kątowego a tak to w porządku Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 14 Października 2011 zastanów się może nad kupnem czegoś kątowego a tak to w porządku O to jest pomysł najlepiej TXB475 Painting Sky lub JW59 albo Festival Day ( Tylko czy masz na to kasę ) Cytuj
TheFirefoxFan 5 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 Kolejne zamówienie zrealizowane, zaktualizuje jak dokupię jeszcze fajerwerki w brico marche Cytuj
sylar 3 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Bardzo ładnie! Nie straciłeś kasy na pierdoły tylko kupiłeś wyrzutnie trzeba ładnie przywitać nowy rok super! 5/5 Cytuj
TheFirefoxFan 5 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Sylwester za kilka dni, a więc czas łączyć pokaz, poniżej zdjęcia jak z przygotowań : Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ładnie złączone, dobra kolejnośc jak dla mnie, na ile min przwidziany jest pokaz? Cytuj
TheFirefoxFan 5 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 Za RSB734 Samuraj dałem 34,99 zł w Intermarche. Cytuj
adrianosisko 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Człowieku, te kostki już były zbędne bo ten stuff to i tak już miazga Zapowiada sie zajehiperfajny pokaz 10/5 Cytuj
capensis 12 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Bardzo dobry stuff, większość to świetne i sprawdzone kostki, no i jest konkret w postaci achillesa ! Super 10/10 i zapraszam do mnie Cytuj
The-Piroman 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Super stuff piękne wyrzutnie a 2xkatmandu da super efekt 10/10 zapraszam do mnie Cytuj
TheFirefoxFan 5 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2012 Już po wszystkim, sylwester był piękny!! Pora podsumować :Pokaz o godzinie 18:30 - Połączyłem 7 wyrzutni, trwał on 2:30 minuty. Wyszło idealnie, tak jak chciałem, bez żadnych przerw, a zrobił on bardzo duże wrażenie na publiczności. Link do pokazu :http://www.youtube.com/watch?v=xxR0wvw2VqU&feature=channel_video_titleJW418 Achilles - To jest po prostu pogrom! Efekty były przeogromne, bardzo dynamiczna wyrzutnia oraz bardzo głośna, a finał to czysta poezja! Polecam każdemu z całego serca, bo warto!! Link do JW418 Achilles :http://www.youtube.com/watch?v=LMoETTBMsA0&feature=channel_video_titleJW2001 Exclusive Collection - Kiedy ją kupowałem była to wielka nie wiadoma. Postanowiłem ją przetestować, ogólnie bardzo dobra wyrzutnia, powoli się rozkręcała, a finał to bajka! Piękne 7 strzałów brokatu na koniec Jeżeli ktoś ma do wydania 120-130 zł to polecam. Film do JW2001 Exclusive Collection :http://www.youtube.com/watch?v=dCj4ng7IZO0&feature=channel_video_titleJW09 Styx - Dobra wyrzutnia za tą cenę, niektóre strzały na prawdę były ogromne, wydaje mi się, że jedna z lepszych kostek w tym przedziale cenowym, warto ją kupić i przetestować, bo jest na prawdę dobra. Film do JW09 Styx :http://www.youtube.com/watch?v=gUX1Day99lQ&feature=channel_video_titleRSB734 Samuraj - Ogólnie ciekawa wyrzutnia, ale za tą cenę możemy kupić coś lepszego, odpalana pojedynczo nie robi jakiegoś wielkiego show.JW07 Mars - Za tą cenę jest świetna! Efekty są spore, dla mnie najlepsza kostka w tym przedziale cenowym, polecam!JF07 Lampa alladyna - Za niewielką kwotę dostajemy bardzo ładną fontanno-wyrzutnie, fontanna jest w miarę miarę, a rozpryski były bardzo duże, lecz słabo widoczne.JW26 Katmandu - Moim zdaniem najlepsza wyrzutnia w tym przedziale cenowym, szczególnie kiedy połączymy dwie takie i odpalimy naraz, uzyskujemy wtedy piękny efekt. Polecam!JW05 Pluton - Efekty w miarę, w miarę, nie za duże, nie za małe.JW08 Wenus ( stary efekt ) - Wrażenia nie zrobiła, ale idealnie pasowała do mojego pokazu. Dobra do połączenia.JW27 New Generation 1 - Fajna kostka, ale dla mnie zbyt mało dynamiczna, ma ona interesujący finał co jest dużym plusem.SM9880 Babel - Za tą kwotę wyrzutnia jest średnio opłacalna, ale efekty niczego sobie.A tutaj taki mocny karabinek : Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 5 Marca 2012 No karabinek był na pewno mocny:D co do stuffu to bardzo piękny pokaz o 18 był zarąbisty finał bardzo ładnie wyszedł katmandu dały czadu jak na pierwszy taki większy pokaz to znakomicie żadnych nie potrzebnych przerw itp 100/100 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi