Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem zaskoczony :O Brakuje mi tu jeszcze małych kostek,petard,art.różnych,fontann

Opublikowano

Brak mi słów nie spodziewałem się takiego zakupu brawo :O

Opublikowano

zastanów się może nad kupnem czegoś kątowego a tak to w porządku :)

Opublikowano

zastanów się może nad kupnem czegoś kątowego a tak to w porządku :)

O to jest pomysł najlepiej TXB475 Painting Sky lub JW59 albo Festival Day ;) ( Tylko czy masz na to kasę )
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolejne zamówienie zrealizowane, zaktualizuje jak dokupię jeszcze fajerwerki w brico marche ;)

Opublikowano

Bardzo ładnie! :) Nie straciłeś kasy na pierdoły tylko kupiłeś wyrzutnie :) trzeba ładnie przywitać nowy rok ;) super! 5/5 ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sylwester za kilka dni, a więc czas łączyć pokaz, poniżej zdjęcia jak z przygotowań :

a7828e6eb7e293dd.jpg
58f3a2c6fe95f123gen.jpg

Opublikowano

Ładnie złączone, dobra kolejnośc jak dla mnie, na ile min przwidziany jest pokaz?

Opublikowano

Ile dałeś za samuraja?

Opublikowano

Człowieku, te kostki już były zbędne bo ten stuff to i tak już miazga :) Zapowiada sie zajehiperfajny pokaz :) 10/5 :)

Opublikowano

Bardzo dobry stuff, większość to świetne i sprawdzone kostki, no i jest konkret w postaci achillesa ! Super 10/10 i zapraszam do mnie

Opublikowano

Super stuff piękne wyrzutnie a 2xkatmandu da super efekt 10/10 zapraszam do mnie

Opublikowano

Już po wszystkim, sylwester był piękny!! Pora podsumować :

Pokaz o godzinie 18:30 - Połączyłem 7 wyrzutni, trwał on 2:30 minuty. Wyszło idealnie, tak jak chciałem, bez żadnych przerw, a zrobił on bardzo duże wrażenie na publiczności. Link do pokazu :
http://www.youtube.com/watch?v=xxR0wvw2VqU&feature=channel_video_title

JW418 Achilles - To jest po prostu pogrom! Efekty były przeogromne, bardzo dynamiczna wyrzutnia oraz bardzo głośna, a finał to czysta poezja! Polecam każdemu z całego serca, bo warto!! Link do JW418 Achilles :
http://www.youtube.com/watch?v=LMoETTBMsA0&feature=channel_video_title

JW2001 Exclusive Collection - Kiedy ją kupowałem była to wielka nie wiadoma. Postanowiłem ją przetestować, ogólnie bardzo dobra wyrzutnia, powoli się rozkręcała, a finał to bajka! Piękne 7 strzałów brokatu na koniec :) Jeżeli ktoś ma do wydania 120-130 zł to polecam. Film do JW2001 Exclusive Collection :
http://www.youtube.com/watch?v=dCj4ng7IZO0&feature=channel_video_title

JW09 Styx - Dobra wyrzutnia za tą cenę, niektóre strzały na prawdę były ogromne, wydaje mi się, że jedna z lepszych kostek w tym przedziale cenowym, warto ją kupić i przetestować, bo jest na prawdę dobra. Film do JW09 Styx :
http://www.youtube.com/watch?v=gUX1Day99lQ&feature=channel_video_title

RSB734 Samuraj - Ogólnie ciekawa wyrzutnia, ale za tą cenę możemy kupić coś lepszego, odpalana pojedynczo nie robi jakiegoś wielkiego show.

JW07 Mars - Za tą cenę jest świetna! Efekty są spore, dla mnie najlepsza kostka w tym przedziale cenowym, polecam!

JF07 Lampa alladyna - Za niewielką kwotę dostajemy bardzo ładną fontanno-wyrzutnie, fontanna jest w miarę miarę, a rozpryski były bardzo duże, lecz słabo widoczne.

JW26 Katmandu - Moim zdaniem najlepsza wyrzutnia w tym przedziale cenowym, szczególnie kiedy połączymy dwie takie i odpalimy naraz, uzyskujemy wtedy piękny efekt. Polecam!

JW05 Pluton - Efekty w miarę, w miarę, nie za duże, nie za małe.

JW08 Wenus ( stary efekt ) - Wrażenia nie zrobiła, ale idealnie pasowała do mojego pokazu. Dobra do połączenia.

JW27 New Generation 1 - Fajna kostka, ale dla mnie zbyt mało dynamiczna, ma ona interesujący finał co jest dużym plusem.

SM9880 Babel - Za tą kwotę wyrzutnia jest średnio opłacalna, ale efekty niczego sobie.

A tutaj taki mocny karabinek : bb1e8bd2e5c33f3egen.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No karabinek był na pewno mocny:D co do stuffu to bardzo piękny pokaz o 18 był zarąbisty finał bardzo ładnie wyszedł katmandu dały czadu :) jak na pierwszy taki większy pokaz to znakomicie :) żadnych nie potrzebnych przerw itp 100/100 :)