FireMan 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Do wieczore to ta BUTELKA BĘDZIE ROZWALONA JEŚLI MIESZKASZ W MIEŚCIE. Cytuj
witus 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Do wieczore to ta BUTELKA BĘDZIE ROZWALONA JEŚLI MIESZKASZ W MIEŚCIE. Ja nie mieszkam w mieście :lol: Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 29 Grudnia 2005 heh wy to macie problem ja nie mieszkam w bloku i naszczięscie nie mam takich problemów Według mnie to tak. Te rzymskie z których tylko leca kule będe trzymac w ręce no bo one chyba nie wybuchają :? a w tym roku nie posiadam rzymskich z dodatkowymi wybuchami itp. Cytuj
Jorge Team 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja tam kupie se bazooke 4 ale nie będę jej trzymał w ręku Cytuj
witus 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja tam kupie se bazooke 4 ale nie będę jej trzymał w ręku Ty no raczej :twisted: Cytuj
Picia 0 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ja tam kupie se bazooke 4 ale nie będę jej trzymał w ręku No do butelki to jej nie włożysz ;] Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 4 Stycznia 2006 A co jest w środku takiego 100 strzałowego rzymskiego ognia , bo nie wiem czy rozbierać i robić samoróbke. Cytuj
ondziszonek 0 Opublikowano 4 Stycznia 2006 W środku rzymskiego ognia jest lont, proch czarny, gwiadki oraz trociny Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 11 Stycznia 2006 A jakien śa takie z jorga , które są tanie i mają duże ładunki i może przy okazji wybuchają .;........ Cytuj
Damian 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Plastikowa rurka zamiast gwiazdek a w środku niej, od wylotu wyliczając: PCZ, mieszanina świszcząca (zapewne KClO3 + benzoesan sodu), mieszanina błyskowa (FB), gliniana zatyczka. Jorge posiada w ofercie taki produkt i jest on oznaczony ID: N2026C Cytuj
ADRIAN 1 Opublikowano 10 Października 2006 powiem że jak ktoś nie ma gdzie kupi ktota mo może sobie z 25 strzałówki wuciągnąc razem z czarnymi kulkami i tymi opiłkami czarnego prochu :lol: ale trzeb uwarzac na to żeby przy wyciąganiy trociny z opyłkami się nie zmieszały Cytuj
corni1991 0 Opublikowano 16 Października 2006 Ja osobiście polecam rzmyskie ognie fimy Jorge 7 strzałowe kupuje sie je bodajże w paczce po 4 sztuki naprawde są fajne Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 18 Października 2006 ja to na bazarku kupowalem takie za 1 zł 5 chyba strzałow takie male kulki i ko sruu :D Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 18 Października 2006 ja to na bazarku kupowalem takie za 1 zł 5 chyba strzałow takie male kulki i ko sruu :D wiem o co ci chodzi raz 2 mialem na bazarku u mnie tez za zlotowke i fajne kolory maja ale jak juz to raczej te wieksze rury kupowac po 4 pakowane w hurtowni Cytuj
toby 0 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Patrzcie na to: - http://hanev.pl/product_info.php?products_id=100Według mnie coś im się z cenami pomyliło. Za 4' date='50 4 rzymskie ognie, kazdy po 10 strzałow z rozbryzgiem palmowym!!! [ Dodano: 2005-12-25, 21:30 ]Patrzcie na to: - http://hanev.pl/product_info.php?products_id=100Według mnie coś im się z cenami pomyliło. Za 4,50 4 rzymskie ognie, kazdy po 10 strzałow z rozbryzgiem palmowym!!!Tak z rozpryskiem palmowym ! mialem je jakies 3 lata temu , byly swietne !!!!!!!!!!!!!! Niestety nie moge ich teraz nigdzie dostac :evil: Cytuj
Leszel 0 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ja nigdy nie kupowałem rzymskich ogni, poprostu ich nie lubie, choć dzis na zakupach w sklepie pirotechnicznym dostalem za darmo (jako stały bywalec) jednego rzymskiego z Jorge... bedzie na sylwka. Tylko pytanie - czy je można odpalać z reki? Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 21 Grudnia 2006 W instrukcjach odpalania jest napisane, że raczej nie powinno się odplać rzymskich ogni z ręki. Więc lepiej nie ryzykować i wbić w śnieg (o ile bedzie) lub ziemię. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Nie wolno odpalać z ręki. No chyba, że lubisz lokalne szpitale... Rzymski ognień musi być przymocowany w pozycji pionowej np: zawiązać do kijka, a kijka do ziemi; wbić w kretówkę; wbić w kupkę śniegu.Jak już chcesz odpalać z ręki, to tylko z małymi rzymskimi i musisz uważać żeby ostatnia kula nie wyleciała tyłem (przy trzymaniu w rękach potrafi tak zrobić). Cytuj
XXL 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jeśli Ktoś ma balkon to polaecam rzymskiego ognia przymocowac do rury balkonowej taśmą klejąca!!!Rzymskie ognie sa fajne bo Ci co mają balkon to nie muszą marznać na dwoże:D!!!POZDRAWIAM!!! Cytuj
bull92 0 Opublikowano 26 Grudnia 2006 mi sie nie podobaja rzymskie tylko nieraz je puszczam jak mam je w zestawie Cytuj
bober 1 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Też uważam, że rzymskie ognie są słabe (oprócz bazooki), nie podobają mi się. 1 Cytuj
xSound 0 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Też uważam, że rzymskie ognie są słabe (oprócz bazooki), nie podobają mi się. Dokładnie, rzymskie ognie to żadna zabawa, chyba, że jakieś droższe to już lepiej, bo są przynajmniej jakieś inne efekty niż tylko kolorowe kulki które po 5 sek znikają Pozatym jak się puszza z ręki to można niezle się pocharatać .Pozdrawiam Cytuj
Damian 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Dlatego istnieją takie efekty jak świdry czy świszczące komety z wybuchem (cały czas mowa o rzymskich ogniach). Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 22 Września 2012 Te ktore sa najtańsze i jest ich najwięcej łącze lontem i jest zabawa, ewentualnie jakieś 1'+ 8 shoty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi