Kondzio 0 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Ja tam lubie rzymskie ognie :D Mieszkam na 5 piętrze w bloku odpalam w domu i pzrez okno sruuuuuuu :D lepsze to niż wbijasz w ziemie pionowo P.S Jakie lubicie i polecacie ??????? Cytuj
witus 0 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Ja ostatnio ich nie kupywałem ale lubie gdy sie go trzyma w ręku i jak kulki wylatują i robią dym pzy wylatywaniu :mrgreen: Cytuj
mantis 433 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Ja polecam to co miałem zeszłego sylwka :Laser - 10 złotych kulMeteor - 10 kul ze złotą kometą i lekkim niebieskim rozpryskiemVader - 10 kul (pisze na nim że craclingiem) ale z białą kometą i kształtną chryzantemkąNostromo - 10 czerwonych kulPolece też Thunder Thorch ze sylwka 2002/2003 fajny srebrny rozprysk . Cytuj
Kondzio 0 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2005 dzieki mantis napewno zaopatrze sie w coś z tych rzeczy Cytuj
Snake 0 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Dobra jest tez "Chryzantema" naprawde niezle rozpryski oraz "Rainbow shots" kolorowe kule z malymi rozpryskami. Cytuj
Kondzio 0 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2005 a ja miałem z Tropica Bazooka sie nazywalo to taka jak chryzantema wypas rozpryski z hukiem glosnym1 rozprysk to jak 1 pozadna rakieta !!!POLECAM I JA! Cytuj
Maciek 0 Opublikowano 26 Listopada 2005 Ja poprostu kocham rzymskie ognie :oops: Uwielbiam te grube rury z wyrzutem an 30 m i pięknym rozpryskiem Cytuj
wapster 0 Opublikowano 26 Listopada 2005 kupilem kiedys taka gruba zielona rure, miala chyba z metr, super extra efekty miala : napoczatku jak ja zobaczylem w kiosku to myslalem ze to paipier do pakowania prezentowjesli ktos cos Was z takiego zobaczy, to kupujecie : POLECAM Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Ja sobie dzisiaj takie coś kupiłem oddpale za dwa tygodnie moze wiecej A może ktoś to miał i by sie podzielil ze mna wrazeniami? Cytuj
Kondzio 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2005 oddpale za dwa tygodnie moze wiecej o lol eheh odpalaj teraz a nei za 2 tygi jakby to było za dużą cenę to tak a za 3 zł to ja z okna sobie moge ... Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 4 Grudnia 2005 chlopie wszoraj odpalilem fontanne i zostale mi apare korsarze i dwa rzymskie ognie a kupuje dopiero na sylwestra kolejny arsenał i p[ytanie czy mam to trzymac w reku??mialem doczynienia zawsze z miejszymi rzeczami Cytuj
Kondzio 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2005 Trzymaj w ręku inaczej - żadna zabawa ja tam z okna wale Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Dobrze że tego w reku nie trzymałem :lol: za***iste to jest jak wyrzytnia prawie 5strzałów inny kolor i wybucha jak tigerek http://img465.imageshack.us/my.php?image=pc0300115zj.jpgPolecam to!!! Cytuj
Kondzio 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2005 Napewno coś kupie z rzymskich ogni P.S ziom co ty tak avki zmieniasz Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Mógłbyś mi wytłumaczys co to znaczy"avki"a potem wypowiem sie Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 10 Grudnia 2005 aha dzieki a avatary zmieniam nie czesto http://s60.yousendit.com/d.aspx?id=07P7QGY...9F1AGH0ERNJ8NK2 filmik thundera Cytuj
witus 0 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Tak, szkoda że słaba jakość, mogłeś trzymać kamerke tylko w miejscu eskoplzji Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 12 Grudnia 2005 3 zeta heh no to fajnie myśle że musze sobie to kupic:) Cytuj
Dobra_Rada_Man 0 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Jedno niezbyt inteligentne pytanie :oops: jakie według was są najlepsze rzymskie ognie.Prosiłbym o pełną nazwe symbol i firme.Dotychczas nie kupowłem tego zbyt wiele , ale teraz by się przydały jakieś dobre (mogą być profesionalne , bo u mnie na centrum na bazarku mają :mrgreen: )>>>Z góry dzięki... :roll: :roll: :oops: 8) :arrow: Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Czego sie tu wstydzic??ja proponuje ci thungera zdjecie na 1stronie film troche nadtoba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi