Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jedno niezbyt inteligentne pytanie :oops: jakie według was są najlepsze rzymskie ognie.Prosiłbym o pełną nazwe symbol i firme.Dotychczas nie kupowłem tego zbyt wiele , ale teraz by się przydały jakieś dobre (mogą być profesionalne , bo u mnie na centrum na bazarku mają :mrgreen: )>>>Z góry dzięki... :roll: :roll: :oops: 8) :arrow:

Bazoka, różne typy cena wysoka ale efekty ponoć odlotowe :)
Opublikowano

HE0046.GIF
czy opłaca sie je kupić 2 sztuki za 7,99zł ??
wie ktoś czy ich efekt jest ciekawy??

Opublikowano

Co sądzicie o Bazooka 4 z Jorge`a.Warto ją kupić za 20 zł :?: :?: :?:

Opublikowano

Patrzcie na to:
- http://hanev.pl/product_info.php?products_id=100

Według mnie coś im się z cenami pomyliło. Za 4,50 4 rzymskie ognie, kazdy po 10 strzałow z rozbryzgiem palmowym!!!

[ Dodano: 2005-12-25, 21:30 ]
Patrzcie na to:
- http://hanev.pl/product_info.php?products_id=100

Według mnie coś im się z cenami pomyliło. Za 4,50 4 rzymskie ognie, kazdy po 10 strzałow z rozbryzgiem palmowym!!!

Co sądzicie o Bazooka 4 z Jorge`a.Warto ją kupić za 20 zł :?: :?: :?:

A co do bazooki to jest swietna i sam chciałem ją kupic, ale jak patrze na to powyżej, to już nie wiem
Opublikowano

Nawet dobra ale droga! Bardzo droga

Opublikowano

20 zł to tania... :mrgreen: :mrgreen: ...

Opublikowano
20 zł to tania... :mrgreen: :mrgreen: ...

Tania? DROGA!
Opublikowano

A jaka dla ciebie jest tania w porównaniu z profesionalnymi za 90 zł ???O tym samym efekcie.Takie na bazarze...

Opublikowano

dla jednego tania dla drugiego droga! ktos wydaje 20 zł ktos 100zł na fajer.Ktoś na rzymskie ognie przeznacza 2 zł ,a na cos innego więcej a ktos 20zł i na cos innego mniej (cos kosztem czegoś:P) i wszystko zalezy od swojego budzetu:P
ale moja opinia zeby dac za rzymskiego 20zł no to trosze szkoda kasy:P

Opublikowano

To co wg. Ciebie lepiej kupić za 20 zł :?: :?: :?: :?: :?:

Opublikowano

to juz zalezy od gustu , ja np kupił bym za 20 zł jakieś 3 dobre rakietki:)

Opublikowano

Podaj przykłady będe wdzięczny...Które wg. Siebie rakiety (3 za 20 zł) mają lepszy efekt...
Tylko prosze o nazwe , model i firme.Będe bardzo wdzięczny... :arrow: :arrow:

Opublikowano

napisałem co ja bym wolał , strzeliłem ze 3 rakietki , ale jakieś sie dobre pewnie dostanie:P i mnie by to bardziej zadowoliło! :::@:::

Opublikowano

I tu się zgodze w 100% jeśłi chodzi o sklep internetowy :!: :!:
Ja miałem na myśli zwykły sklep :arrow: :arrow:

Opublikowano

Rzymskie ognie są fajne ale łatwo się nimi popażyć wystarczy lekko przechylić w kogoś i już ://

Opublikowano

Ja czegoś nie rozumiem. Kupiłem sobie rzymskie ognie i prze na nich zeby "wbić w ziemie lub snig w odległosci 30m od ludzi" i raz ktoś mówi ze trzymac w reku a raz ze nie trzymać. Chodzi mi głównie o te zwykłe rzymskie ognie bez zadnych dodatkowych efektów:) no i oto zeby było bezpiecznie:)

Opublikowano

Wiele opini jest na ten temat. Jedni mówią, że mozna trzymać rzymskie ognie w ręce a jedni, że trzeba je wbić w ziemie i potem odpalić. Ja jestem tego drugiego zdania, gdyż nigdy nie wiadomo co się może stać. Lepiej zachować bezpieczeństwo i nie trzymać rurki w ręce.

Opublikowano

Mój znajomy zna osobę której rzymski ogień wybuchł dosłownie w ręku , rozsadziło rurkę i gościa poparzyło

Opublikowano

ale jak to był rzymski? ten co daje tylko kule czy ten co sie rozpryskuje i wybucha w powietrzu??

Opublikowano

Dokładnie niewiem , ale przypuszczam że ten drugi

Opublikowano
Dokładnie niewiem , ale przypuszczam że ten drugi

No to już wiesz czemu go poparzyło :P
Opublikowano

Jaki z tego morał ? Nie trzymać rzymskich w ręce , o wiele bezpieczniej jest wbić w ziemię lub wstawić w butelkę.

Opublikowano

W butelke to se wstaw rakiete , albo palec , bo nie rzymski ogień !!!
:arrow: :arrow: :arrow:

Opublikowano
W butelke to se wstaw rakiete , albo palec , bo nie rzymski ogień !!!
:arrow: :arrow: :arrow:

Czemu tak sądzisz? Postawisz rano butelke w śniegu to śnieg ją przymarźnie i potem można rzymskiego tam włożyć 8)