matasia 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 może ktoś podesłać mi link do filmiku albo mógł by ktoś mi opisać efekt tej fontanno-wyrzutni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 http://www.jorge.pl/showprod.php?cat=2&...t=2&prod=45 tu masz fotke i efekt,a filmu niestety nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 efekt to takie niebieskie gwiazdki. Bardzo polecam tą wyrzutnię mam ją co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Miałem ją rok temu,po 2 strzałach sie przewróciła :roll: (choć była ze wszytkich stron ubita śniegiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Super jest polecam jak na ta cene,najpierw fontanna a pozniej 7-8 strzalow w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 No oglądałem filmik niezła jest w filmie wydawały się bardzo głośne te strzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loler 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 A skąd masz filmik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 no właśnie. Chyba pomylił ninje z trolami bo trole możemy tylko zobaczyć w filmikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 mpiwowski faktycznie chyba pomyliłem sorki :roll: myślałem o trolach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loler 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ehhh, szkoda. Bo Trole miałem i nawet fajna, a chciałem zobaczyć czy opłaca się brać Ninja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ehhh, szkoda. Bo Trole miałem i nawet fajna, a chciałem zobaczyć czy opłaca się brać Ninja. Oplaca sie za te cene nawet bez filmiku ci mowie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ja ją miałem.Po 2 strzałach przewróciła się i zaczęła walić balkon kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja ją miałem.Po 2 strzałach przewróciła się i zaczęła walić balkon kolegi. No to pecha miales ja jej niczym nie obkladalem ani do sniegu nie wbijalem i sie mi nie przewrocila(na szczescie) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Symbol: JF11 Nazwa: JF11 Ninja Opis: FONTANNA + WYRZUTNIA 7 STRZAŁÓW; ZŁOTA I NIEBIESKA FONTANNA + ZŁOTE KOMETY + NIEBIESKA PIWONIA Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1430 Film: http://pl.youtube.com/watch?v=D7CZMq6-cTo Cena hurtowa: 6,70zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michall 0 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 to taniutko jak na taką fontanno-wyrzutnie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 W sumie tanio ale.....Tego roku miałem dwie takie i powiem Wam,że raczej nie będzie jej w Moim stuffie na rok następny : W pierwszej w ogóle wulkanu nie było a po 2 strzałach wywróciła się i było nie dobrze W drugiej wulkan wypalił ale po pięciu strzałach było to samo : Był ubaw :grin: Może w pierwszej to jakaś wada techniczna z tym wulkanem ale tak normalnie to wyrzutnie nie powinny się wywracac : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung111 0 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 To jest normalne dla takich wyrzutni ba sa waziutkie i jak sie ich nie oblozy albo oblozy slabo to tak bedzie mi sie nigdy nie przewrocila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksFanF1 0 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Nie patrzcie na film mpiwowskiego.Na żywo ma dużo większe rozpryski,wysoka piękna fontanna i za tą cenę trzeba ją kupić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Nowy film:http://www.youtube.com/watch?v=YsllYxPWiJs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireVolcano 0 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Miałem ją na sylwestra 09/10 . Najpierw jest dobra fontanna , a potem w miarę duże efekty na niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ładna fontanna na początku. Wywrotna niestety mocno. Ogólnie nawet polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks127 5 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Osobiście bardzo polecam, z wyprzedaży noworocznych możliwa do kupienia za 6zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Też ją polecam.Znakomita kostka efekty ma duże i ładne a na dodatek nie droga.Miałem ją w tym roku na Sylwestra i bardzo mi się podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawix12345 0 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Osobiście bardzo polecam, z wyprzedaży noworocznych możliwa do kupienia za 6zł Juz mam ją zamówioną, hehehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fire_king 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Z tą wyrzutnią wiąże sie sam początek mojej przygody z fajerwerkami, przygody którą zacząłem nieco później niż większość tu zgromadzonych. Wyrzutnia malutka, ale efekt fontanno-wytzutni jest super. Cena również nie wygórowana, opłaca się tak samo jak przy zakupie wyrzutni Kair. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi