Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może ktoś podesłać mi link do filmiku albo mógł by ktoś mi opisać efekt tej fontanno-wyrzutni

Opublikowano

efekt to takie niebieskie gwiazdki. Bardzo polecam tą wyrzutnię mam ją co roku.

Opublikowano

Miałem ją rok temu,po 2 strzałach sie przewróciła :roll: (choć była ze wszytkich stron ubita śniegiem)

Opublikowano

Super jest polecam jak na ta cene,najpierw fontanna a pozniej 7-8 strzalow w gore

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No oglądałem filmik niezła jest w filmie wydawały się bardzo głośne te strzały :D

Opublikowano

A skąd masz filmik?

Opublikowano

no właśnie. Chyba pomylił ninje z trolami bo trole możemy tylko zobaczyć w filmikach.

Opublikowano

mpiwowski faktycznie chyba pomyliłem sorki :roll: myślałem o trolach :lol:

Opublikowano

Ehhh, szkoda. Bo Trole miałem i nawet fajna, a chciałem zobaczyć czy opłaca się brać Ninja.

Opublikowano
Ehhh, szkoda. Bo Trole miałem i nawet fajna, a chciałem zobaczyć czy opłaca się brać Ninja.

Oplaca sie za te cene nawet bez filmiku ci mowie :mrgreen:
Opublikowano

Ja ją miałem.Po 2 strzałach przewróciła się i zaczęła walić balkon kolegi.

Opublikowano
Ja ją miałem.Po 2 strzałach przewróciła się i zaczęła walić balkon kolegi.

No to pecha miales ja jej niczym nie obkladalem ani do sniegu nie wbijalem i sie mi nie przewrocila(na szczescie) :mrgreen:
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

to taniutko jak na taką fontanno-wyrzutnie :!:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W sumie tanio ale.....Tego roku miałem dwie takie i powiem Wam,że raczej nie będzie jej w Moim stuffie na rok następny :!: W pierwszej w ogóle wulkanu nie było a po 2 strzałach wywróciła się i było nie dobrze :sad: W drugiej wulkan wypalił ale po pięciu strzałach było to samo :!: :sad: Był ubaw :grin: Może w pierwszej to jakaś wada techniczna z tym wulkanem ale tak normalnie to wyrzutnie nie powinny się wywracac :!:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To jest normalne dla takich wyrzutni ba sa waziutkie i jak sie ich nie oblozy albo oblozy slabo to tak bedzie :) mi sie nigdy nie przewrocila :P

• 1 rok później...
Opublikowano

Nie patrzcie na film mpiwowskiego.
Na żywo ma dużo większe rozpryski,wysoka piękna fontanna i za tą cenę trzeba ją kupić!

• 1 rok później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Miałem ją na sylwestra 09/10 . Najpierw jest dobra fontanna , a potem w miarę duże efekty na niebie :)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ładna fontanna na początku. Wywrotna niestety mocno. Ogólnie nawet polecam.

• 2 lata później...
Opublikowano

Osobiście bardzo polecam, z wyprzedaży noworocznych możliwa do kupienia za 6zł

Opublikowano

Też ją polecam.Znakomita kostka efekty ma duże i ładne a na dodatek nie droga.Miałem ją w tym roku na Sylwestra i bardzo mi się podobała.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście bardzo polecam, z wyprzedaży noworocznych możliwa do kupienia za 6zł

Juz mam ją zamówioną, hehehehe.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Z tą wyrzutnią wiąże sie sam początek mojej przygody z fajerwerkami, przygody którą zacząłem nieco później niż większość tu zgromadzonych. Wyrzutnia malutka, ale efekt fontanno-wytzutni jest super. Cena również nie wygórowana, opłaca się tak samo jak przy zakupie wyrzutni Kair.