matasia 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 może ktoś podesłać mi link do filmiku albo mógł by ktoś mi opisać efekt tej fontanno-wyrzutni Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 27 Grudnia 2006 http://www.jorge.pl/showprod.php?cat=2&...t=2&prod=45 tu masz fotke i efekt,a filmu niestety nie znalazłem Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2006 efekt to takie niebieskie gwiazdki. Bardzo polecam tą wyrzutnię mam ją co roku. Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Miałem ją rok temu,po 2 strzałach sie przewróciła :roll: (choć była ze wszytkich stron ubita śniegiem) Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Super jest polecam jak na ta cene,najpierw fontanna a pozniej 7-8 strzalow w gore Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 18 Stycznia 2007 No oglądałem filmik niezła jest w filmie wydawały się bardzo głośne te strzały Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 18 Stycznia 2007 no właśnie. Chyba pomylił ninje z trolami bo trole możemy tylko zobaczyć w filmikach. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 18 Stycznia 2007 mpiwowski faktycznie chyba pomyliłem sorki :roll: myślałem o trolach :lol: Cytuj
loler 0 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ehhh, szkoda. Bo Trole miałem i nawet fajna, a chciałem zobaczyć czy opłaca się brać Ninja. Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ehhh, szkoda. Bo Trole miałem i nawet fajna, a chciałem zobaczyć czy opłaca się brać Ninja. Oplaca sie za te cene nawet bez filmiku ci mowie :mrgreen: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ja ją miałem.Po 2 strzałach przewróciła się i zaczęła walić balkon kolegi. Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja ją miałem.Po 2 strzałach przewróciła się i zaczęła walić balkon kolegi. No to pecha miales ja jej niczym nie obkladalem ani do sniegu nie wbijalem i sie mi nie przewrocila(na szczescie) :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 7 Listopada 2007 Symbol: JF11 Nazwa: JF11 Ninja Opis: FONTANNA + WYRZUTNIA 7 STRZAŁÓW; ZŁOTA I NIEBIESKA FONTANNA + ZŁOTE KOMETY + NIEBIESKA PIWONIA Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1430 Film: http://pl.youtube.com/watch?v=D7CZMq6-cTo Cena hurtowa: 6,70zł Cytuj
Blade 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 W sumie tanio ale.....Tego roku miałem dwie takie i powiem Wam,że raczej nie będzie jej w Moim stuffie na rok następny : W pierwszej w ogóle wulkanu nie było a po 2 strzałach wywróciła się i było nie dobrze W drugiej wulkan wypalił ale po pięciu strzałach było to samo : Był ubaw :grin: Może w pierwszej to jakaś wada techniczna z tym wulkanem ale tak normalnie to wyrzutnie nie powinny się wywracac : Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 4 Lutego 2008 To jest normalne dla takich wyrzutni ba sa waziutkie i jak sie ich nie oblozy albo oblozy slabo to tak bedzie mi sie nigdy nie przewrocila Cytuj
FireworksFanF1 0 Opublikowano 28 Lutego 2009 Nie patrzcie na film mpiwowskiego.Na żywo ma dużo większe rozpryski,wysoka piękna fontanna i za tą cenę trzeba ją kupić! Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Września 2010 Nowy film:http://www.youtube.com/watch?v=YsllYxPWiJs Cytuj
FireVolcano 0 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Miałem ją na sylwestra 09/10 . Najpierw jest dobra fontanna , a potem w miarę duże efekty na niebie Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ładna fontanna na początku. Wywrotna niestety mocno. Ogólnie nawet polecam. Cytuj
koks127 5 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Osobiście bardzo polecam, z wyprzedaży noworocznych możliwa do kupienia za 6zł Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Też ją polecam.Znakomita kostka efekty ma duże i ładne a na dodatek nie droga.Miałem ją w tym roku na Sylwestra i bardzo mi się podobała. Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Osobiście bardzo polecam, z wyprzedaży noworocznych możliwa do kupienia za 6zł Juz mam ją zamówioną, hehehehe. Cytuj
fire_king 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Z tą wyrzutnią wiąże sie sam początek mojej przygody z fajerwerkami, przygody którą zacząłem nieco później niż większość tu zgromadzonych. Wyrzutnia malutka, ale efekt fontanno-wytzutni jest super. Cena również nie wygórowana, opłaca się tak samo jak przy zakupie wyrzutni Kair. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi