Fp3 small 0 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Byłem ostatnio w hurtowni i kupiłem 1 paczkę petard FP3 New i 1 paczkę FP3 small. Nigdy nie miałem tych petard i nie wiem która jest głośniejsza. Proszę o pomoc ;D Cytuj
0 gnz87 1 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 To Twój kolejny temat który jest generalnie po prostu głupi i bezsensowny. Nie wiem co chciałeś przekazać w momencie zakładania tego wątku, ale wydaje mi się, że po prostu chciałeś się pochwalić, że kupiłeś sobie FP3/N i FP3 Small - jeżeli faktycznie tak było, to trzeba było tak zrobić dziale Off Topic. Na Twoje pytanie są już odpowiedzi na forum, jednak trzeba się "namęczyć" i trochę poczytać. Cytuj
0 dekiel11 1 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A po za tym jak sobie kupiłeś to po co się pytasz co głośniejsze... bierzesz po 1-2 sztuce idziesz i testujesz a nie siedzisz i piszesz bezsensowne tematy. I jak już Ci wyżej napisano wystarczy przejrzeć trochę forum i znajdziesz odpowiedź. Cytuj
0 Szatek185 1 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Jezu, kretyni wyrastają jak grzyby po deszczu... Po co Ci informacje, która petarda jest głośniejsza? skoro je kupiłeś to idź i sobie je odpal. wtedy sam ocenisz która jest głośniejsza (i mam nadzieje nie będziesz się tym chwalił zakładając kolejny bezsensowny temat) Cytuj
Pytanie
Fp3 small 0
Byłem ostatnio w hurtowni i kupiłem 1 paczkę petard FP3 New i 1 paczkę FP3 small. Nigdy nie miałem tych petard i nie wiem która jest głośniejsza. Proszę o pomoc ;D
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi