mpiwowski 182 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Postanowiłem, że rozmowy o spotkaniu zasługują na własny temat. Będziemy tutaj opisywać naszą mini imprezę . Nasze 1 spotkanie planujemy w ustce. Wstępnie jest to 1 lipca godz. około 16:30-17:00. Jakby pogoda niedopisała przekładamy je na 2 lipca, godz. bez zmian. Proponuję knajpę korsarz jako nasze miejsce zbiórki, dobre lody sprzedają. O to ona: Dość sporą powierzchnię zajmuje, wiec pomieścimy się bez problemu.2 Część naszego spotkania to oczywiście oczekiwanie na pokazy, zapraszam od godz. 21, przy latarni. O tutaj:Wstępna lista osób, które napewno będą na spotkaniu: velibrummpiwowskiJMJ Pirfotechnics PaulWinter firawerkomanPonqNeodoBanba (nie wiadomo, może się uda)ZIP Możecie tutaj się o wszystkim wypowiadać. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Byłoby możliwe załatwienie wejścia do strefy przed pokazem? Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Wątpię, tam nikogo nie wpuszczają bez przepustek. I nie jest istotne to czy jesteś znajomym firmy. B) Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A można by było chociaż zapytać? Może dałoby się gdziekolwiek bliżej? Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jak zapytać? Kogo zapytać?. Mówię na 10000% nie wejdziesz bez przepustki, przerabialiśmy ten temat z velem w 2009 B) . Tu firmy nie mają nic do gadania, ochrona wpuszcza. możesz stać obok strefy tuż przy taśmach. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 Dla wszystkich, którzy przyjdą na 1 spotkanie forumowe rozdamy darmowe niespodzianki okolicznościowe. Cytuj
SzymonOfFireworks 0 Opublikowano 11 Maja 2011 o wy skubani jak już spotkania forumowe to w wielkopolsce !!! zostałem zdyskryminowany haha Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 11 Maja 2011 To co może poprawiny zrobimy w Szczecinie? - tam przynajmniej będę na pewno xdfps Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 11 Maja 2011 Fps - na jacha - będziecie mieli mnie, czyli nigdy niepijącego już niedługo kierowcę, więc poprawiny można urządzać pełną gębą Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 Poza tym w Szczecinie byłyby 3 osoby a nie tak jak w ustce koło 10 Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 12 Maja 2011 szczecin, ustka, warszawa. DAAAMN, dlaczego ja musze być z dolnego śląska Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 12 Maja 2011 Boże że ja nie mam czym przyjechać......... po drugie, wiek, nie chcą mnie puścić :[ Cytuj
SzymonOfFireworks 0 Opublikowano 12 Maja 2011 Fps - na jacha - będziecie mieli mnie, czyli nigdy niepijącego już niedługo kierowcę, więc poprawiny można urządzać pełną gębą velek mistrzu, rozumiem że II spotkanie w wlkp. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 12 Maja 2011 A co to za problem dojechać? Ja mam z Krk 10h jazdy (650km) pociągiem do Szczecina, vel z Lbl ma niewiele lepiej... A póki co nie ma lepszej opcji na spotkanie niż festiwal. Z racji na jakość widowiska właśnie Ustka lub Szczecin wydają się na dzień dzisiejszy najlepsze.fps Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 13 Maja 2011 hehe, chciałeś powiedzieć na Mazowszu albo w łódzkim Przymierzamy się do zrobienia spotkania w warszawie, jak będzie wielu chętnych to je zrobimy, ale i tak są to plany na następny rok już zapewne.W każdym razie kiedyś spotkanie w wawie będzie Cytuj
SzymonOfFireworks 0 Opublikowano 13 Maja 2011 Przymierzamy się do zrobienia spotkania w warszawie, jak będzie wielu chętnych to je zrobimy, ale i tak są to plany na następny rok już zapewne.W każdym razie kiedyś spotkanie w wawie będzie nom rozumiem że 16 latków też bierzecie Cytuj
dawolf 1 Opublikowano 13 Maja 2011 Heh ładne plany,przydałoby się spotkanie gdzieś w Małopolsce Do Ustki mam tak jak fps,więc trochę daleko,szkoda że w Krk nie ma już takich imprez Ps.ja mam 17 lat Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 13 Maja 2011 nom rozumiem że 16 latków też bierzecie A czemuż by nie? W Ustce będą i młodsi. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 A czemuż by nie? W Ustce będą i młodsi. No np. ty A ja będę chyba najstarszy Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 13 Maja 2011 Ty mpi jesteś 91 ta?btw. i jak tu na piwo isc jak 15-16 lat ma połowa Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 13 Maja 2011 Ty mpi jesteś 91 ta? Oj w tym wieku Mpi, to już takie spotkania lepiej ograniczyć Też mam 19 lat Czyli że będę jednym ze "starszyzny"? Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 Myślę, że jednak będzie więcej starszych. Paul 19, ja prawie 20, Neodo 19-20, Banba 18, vel 18, cape 18 Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 13 Maja 2011 no i ciagle liczcie na to, że moge zrobić niespodzianke i wparować; jak sie kilka spraw dobrze ułoży to zawitam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi