Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie poczyniłem niewielki krok ws mojej obecności na jakże pięknym wydarzeniu na plażach Ustki. Mianowicie zapytałem się moich opiekunów czyt. rodziców czy było by możliwym ujrzeć na żywo piękne pokazy pirotechniki. Rezultatem w/w rozmów jest sam nie wiem co, ale jest dobrze :D

Pzdr

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Super, daj znać jak będziesz wiedział coś więcej :]

Opublikowano

Wstępnie też planuje zawitać w Ustce, ale nie wiem czy dostanę kluczyki od starszych :P Do Ustki mam 300 km więc kawałek jest. Może zabiorę ze sobą też znajomych bo samemu głupio tak jechać.

Opublikowano

Każdy kto będzie na spotkaniu otrzyma takie oto vlepki:

ergu653qgu6hq45g8u_by_mpiwowski-d3grwa3.jpg

Opublikowano

mpi mozesz mnie wstepnie dopisac do listy. Mysle, ze bede 1 lipca, 2 jeszcze nie wiem.

Opublikowano

Dawać do Bielska Białej lub Czechowic-Dziedzic :DD na Sląsk

Opublikowano

Panowie zasadnicze pytanie, odpalamy coś? :D
:f_a:

:]:]:]:]

Opublikowano

Kameleon i Banba wykruszyli się z listy na spotkanie. Ehh, czułem, że tak będzie. Najpierw wszyscy a na koniec nikt nie przyjedzie :happy:

Jeśli ktoś jest pewny na 100% przyjazdu a nie ma go na liście proszę dać mi znać.

Opublikowano

No ja nie wiem czy się pojawię (cały czas walczę o samochód xD, może się uda).

Opublikowano

Myślę, że jednak będzie więcej starszych. Paul 19, ja prawie 20, Neodo 19-20, Banba 18, vel 18, cape 18 :happy:

heh a ja za tydzień 27 :P ale nie wiem czy mi wolne dadzą na Ustkę... bo na razie stawiają opór...
Opublikowano

Neodo za to zapisał się do listy. Co do kwestii Banby to jednak może będzie (sprawa noclegu pozostała tylko).

Opublikowano

Ciągle pojawia się zasadnicze pytanie

CZY COŚ BĘDZIE ODPALANE PRZEZ OBECNYCH ??

Opublikowano

Nawet nie będą mieć czasu na takie sprawy :happy:

Opublikowano

roberto5455 ???
Raphii
LeoN92 ???
==========================================
Proszę osoby widniejące powyżej na liście o podanie mi na PW jak wygląda ich sytuacja na Ustkę i spotkanie.

Opublikowano

Ciągle pojawia się zasadnicze pytanie

CZY COŚ BĘDZIE ODPALANE PRZEZ OBECNYCH ??

Nie będzie, przecież wiadomo, że chcą oglądać pokazy a nie siedzieć na posterunku i się tłumaczyć, z nielegalnej samowoli :D

fps
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jesli ktos jeszcze zdarzy to przeczytac, to prawdopodobnie na spotkaniu o 16-17 mnie nie bedzie. Wyjezdzam dopiero jutro po poludniu. O 21 jak najbardziej, jesli wyszstko pojdzie zgodnie z planem.

Opublikowano

Witam, przykro mi bardzo ale ja nie dam rady z przyczyn finansowych, ku...a m.ć wiecznie coś. A tak się cieszyłem i plany legły w gruzach może mi się uda pojechać na inne festiwale ale niestety na ten nie dam rady.

Edit: Przepraszam że dopiero teraz piszę, ale ostatnio coś mi się wali wszystko.

Opublikowano

Pierwsze 2 zdjęcia:
5hgghuhe4ghuih43wqhgu4_by_mpiwowski-d3krhei.jpg

43qvfgfun43qg4ywy_by_mpiwowski-d3krhqd.jpg

PS: Ona nie jest prawdziwa haha xd

Opublikowano

Vel bardzo ładną miałeś towarzyszkę na drugiej fotce :D 6 czy 8"?

fps

Opublikowano

8,5" haha

Bardzo nietypowy kaliber ;D Swoją drogą trzeba było zajumać jak już wa do fotek dali i oddać kamień owinięty w szary papier

fps
Opublikowano

Jest to prezent urodzinowy ode mnie :D

Udało mi się zrobić dobrą atrapę bo vel się pytał czy to prawdziwa XD

Opublikowano

Fira, świetna robota ;) Jedyne co może budzić podejrzenia to sposób doklejenie spodu z "liftem" - w sumie przez qm dałem się nabrać :D

fps

Opublikowano

Najlepszy jest efekt: special velibrum. :laugh::laugh:

Opublikowano

teraz pozostaje pytanie, kto jest kto :P