firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Panowie poczyniłem niewielki krok ws mojej obecności na jakże pięknym wydarzeniu na plażach Ustki. Mianowicie zapytałem się moich opiekunów czyt. rodziców czy było by możliwym ujrzeć na żywo piękne pokazy pirotechniki. Rezultatem w/w rozmów jest sam nie wiem co, ale jest dobrze Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Super, daj znać jak będziesz wiedział coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Wstępnie też planuje zawitać w Ustce, ale nie wiem czy dostanę kluczyki od starszych Do Ustki mam 300 km więc kawałek jest. Może zabiorę ze sobą też znajomych bo samemu głupio tak jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Każdy kto będzie na spotkaniu otrzyma takie oto vlepki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 mpi mozesz mnie wstepnie dopisac do listy. Mysle, ze bede 1 lipca, 2 jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Dawać do Bielska Białej lub Czechowic-Dziedzic :DD na Sląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Panowie zasadnicze pytanie, odpalamy coś? :]:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Kameleon i Banba wykruszyli się z listy na spotkanie. Ehh, czułem, że tak będzie. Najpierw wszyscy a na koniec nikt nie przyjedzie Jeśli ktoś jest pewny na 100% przyjazdu a nie ma go na liście proszę dać mi znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 No ja nie wiem czy się pojawię (cały czas walczę o samochód xD, może się uda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiSssteR 0 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Myślę, że jednak będzie więcej starszych. Paul 19, ja prawie 20, Neodo 19-20, Banba 18, vel 18, cape 18 heh a ja za tydzień 27 ale nie wiem czy mi wolne dadzą na Ustkę... bo na razie stawiają opór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Neodo za to zapisał się do listy. Co do kwestii Banby to jednak może będzie (sprawa noclegu pozostała tylko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ciągle pojawia się zasadnicze pytanieCZY COŚ BĘDZIE ODPALANE PRZEZ OBECNYCH ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Nawet nie będą mieć czasu na takie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 roberto5455 ???RaphiiLeoN92 ???==========================================Proszę osoby widniejące powyżej na liście o podanie mi na PW jak wygląda ich sytuacja na Ustkę i spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ciągle pojawia się zasadnicze pytanieCZY COŚ BĘDZIE ODPALANE PRZEZ OBECNYCH ?? Nie będzie, przecież wiadomo, że chcą oglądać pokazy a nie siedzieć na posterunku i się tłumaczyć, z nielegalnej samowoli fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jesli ktos jeszcze zdarzy to przeczytac, to prawdopodobnie na spotkaniu o 16-17 mnie nie bedzie. Wyjezdzam dopiero jutro po poludniu. O 21 jak najbardziej, jesli wyszstko pojdzie zgodnie z planem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoN92 0 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam, przykro mi bardzo ale ja nie dam rady z przyczyn finansowych, ku...a m.ć wiecznie coś. A tak się cieszyłem i plany legły w gruzach może mi się uda pojechać na inne festiwale ale niestety na ten nie dam rady.Edit: Przepraszam że dopiero teraz piszę, ale ostatnio coś mi się wali wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Pierwsze 2 zdjęcia:PS: Ona nie jest prawdziwa haha xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Vel bardzo ładną miałeś towarzyszkę na drugiej fotce 6 czy 8"?fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 8,5" haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 8,5" haha Bardzo nietypowy kaliber ;D Swoją drogą trzeba było zajumać jak już wa do fotek dali i oddać kamień owinięty w szary papier fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Jest to prezent urodzinowy ode mnie Udało mi się zrobić dobrą atrapę bo vel się pytał czy to prawdziwa XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Fira, świetna robota Jedyne co może budzić podejrzenia to sposób doklejenie spodu z "liftem" - w sumie przez qm dałem się nabrać fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Najlepszy jest efekt: special velibrum. :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 teraz pozostaje pytanie, kto jest kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi