domin839 2 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 capensis a wiesz że też sie zastanawiam. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Mi się wydaje że pierwszy od lewej (z dziewczyną) PaulWinter, potem nie wiem ale myśle że luxor, firawerkoman, velibrum, mpiwowskidalej nie wiem ale pierwszy od prawej przed mpiwowskim to stawiałbym na CraVena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Mi się wydaje że pierwszy od lewej (z dziewczyną) PaulWinter, potem nie wiem ale myśle że luxor, firawerkoman, velibrum, mpiwowskidalej nie wiem ale pierwszy od prawej przed mpiwowskim to stawiałbym na CraVena Mnie niestety nie ma w Ustce (rodziców jakoś przekonałem żeby dali samochód, ale jak na złość poszedł rozrusznik, a w pobliżu nie mieli pasującego i trzeba było zamówić ). Mam nadzieję że na następne spotkanie uda się dotrzeć. Widać że panuje świetna atmosfera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Piroman 0 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Mpi powiedz kto jest kto bo nie mogę się połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Jedyne co się orientuje to kojarzę trzy ostatnie osoby. Od lewej strony firewerkoman, vel i mpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 ja jestem dokładnie w środku w 2 rzędzie, mnie po za tym chyba łatwo rozpoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Piroman 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 W tej niebieskiej bluzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apokalipsa 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie, w tej bluzie w paski. Za tym w niebieskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 A czy będą jeszcze jakieś zdjęcia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apokalipsa 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Zdjęcie 3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 A czy będą jeszcze jakieś zdjęcia ?? Tak będą, trochę cierpliwości napewno wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ponq pomylił kierunek w którym trzeba się ustawić do fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Pozostaje pytanie kim są tajemniczy osobnicy w jasno niebieskiej i czerwonej bluzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apokalipsa 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 W czerwonej bluzie jestem ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 1 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Włączyłem zdjęcie które wstawił Apokalipsa, i poszedłem zrobić sobie kanapkę, wracam a siostra (lat 16) siedzi przy kompie z "poker face'm " i się pyta.- czyja to wycieczka ? - to nie wycieczka , odpowiedziałem - to co tu robi przewodnik ( w tym momencie wskazała palcem na mpiego xd )brechałem się z 10 minut bez przerwy, potem jej powiedziałem kto to, i ona też się brechała xdps. mnie też ciekawi kto jest w błękicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckpmartini 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 :laugh::laugh: mpi i przewodnik :laugh::laugh::laugh: tera to ja nie moge się przestać śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Włączyłem zdjęcie które wstawił Apokalipsa, i poszedłem zrobić sobie kanapkę, wracam a siostra (lat 16) siedzi przy kompie z "poker face'm " i się pyta.- czyja to wycieczka ? - to nie wycieczka , odpowiedziałem - to co tu robi przewodnik ( w tym momencie wskazała palcem na mpiego xd )brechałem się z 10 minut bez przerwy, potem jej powiedziałem kto to, i ona też się brechała xdps. mnie też ciekawi kto jest w błękicie To jest chyba JMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Włączyłem zdjęcie które wstawił Apokalipsa, i poszedłem zrobić sobie kanapkę, wracam a siostra (lat 16) siedzi przy kompie z "poker face'm " i się pyta.- czyja to wycieczka ? - to nie wycieczka , odpowiedziałem - to co tu robi przewodnik ( w tym momencie wskazała palcem na mpiego xd )brechałem się z 10 minut bez przerwy, potem jej powiedziałem kto to, i ona też się brechała xdps. mnie też ciekawi kto jest w błękicie Ale wszyscy jesteście ciekawscy To jest JMJ. A co do tej historii z wycieczką to się nie dziwię siostrze, bo faktycznie to tak wyglądało jakby był przewodnikiem z racji na tą wejściówkę do strefy którą ma na szyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckpmartini 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ale wszyscy jesteście ciekawscy To jest JMJ. A co do tej historii z wycieczką to się nie dziwię siostrze, bo faktycznie to tak wyglądało jakby był przewodnikiem z racji na tą wejściówkę do strefy którą ma na szyi ty no pewnie zobaczyła przepustkę i pomyślała że to przewodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Czytam czytam i się śmieje z tych waszych zgadywanek xd. Napisze trochę o spotkaniu potem bo teraz mi się nie chce xd. Wiec będzie Edit. Wejściówka do strefy z pewnością ułatwiła zadanie Mpiemu i Velowi, jednak i bez niej podeszliśmy z firkiem na tyle blisko żeby zrobić dobre zdjęcia. Juz się domyśliliście kto jest kto ale na wszelki wypadek potwierdzę:Drugie zdjęcie to od lewej Ponq (patrzy w złą stronę xd) Ja, Vel Mpi, Firek no i dalej się domyślacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja tam wiele zgadywać nie musiałem mpiego i vela poznałem już osobiście, fira i paul mają zdjęcia w profilach - tak, że niewiadomych niewiele pozostało... Mam nadzieję, że się coś podobnego uda się w Szczecinie zorganizować. Jak do tej pory wiem, że będzie co najmniej taki skład jak rok temu czyli vel, mpi i ja...BTW w Nysie też będzie wersja light spotkania bo vel będzie służbowo a ja się wybieram z ciekawości , wiec gwarancji 100% nie ma, że się zobaczymy.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Jeszcze parę fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Czemu tyle pełnoletnich, a tylko Ponq z piwkiem ? Fajne fotki Szkoda, że ja nie dojechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 to nie Ponq tylko Neodo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Czemu tyle pełnoletnich, a tylko Ponq z piwkiem ? Fajne fotki Szkoda, że ja nie dojechałem To sok malinowy dla dziewczyn a nie piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi