Neodo 10 Opublikowano 3 Lipca 2011 Piwo z soczkiem bylo mojej dziewczyny ja swoje trzymałem w rączkach bez soczku ale to z sokiem też wypiłem. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 5 Lipca 2011 "Kto to k**wa jest" = Ponq.PaulWinter to PaulWinter Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 6 Lipca 2011 nie Neodo a ponq, neoda nie było z nami w chwilo robienia zdjęcia Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 6 Lipca 2011 Neodo. Crispers, mówimy ze Ponq, skąd wiec masz przekonanie ze to Neodo, skoro sam z nim gadałem czekając na pokazy i dobrze wiem ze to Ponq, napisałem to wyraźnie dwa razy! Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 6 Lipca 2011 Hah. Chyba musze osobiście potwierdzić. Tak, pierwszy od prawej to ja.@ZIP Miło by było, gdybyś zedytował podpis . Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 6 Lipca 2011 hahahahahahahaaaha może by było wiadomo bardziej kto jest kto gdybym ja był na ostatnim zdjęciu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi