Witajcie! Dostałem pierwsze w tym roku zlecenie od znajomych na wykonanie pokazu z okazji komunii dla ich córki. Na razie mam przygotować schemat pokazu i plan biznesowy. Chciałbym abyście pomogli mi wybrać produkty których użyje. czego potrzebuje: będę strzelał z 8 kanałowego systemu, 8 kanał idzie na 2 calowe szelki czyli pozostaje 7 wolnych. Chciałbym mieć głownie wyrzutnie, ale jeśli chcecie dodać wulkany czy rzymiaki to są one mile widziane. Nie chciałbym w każdym razie zużyć wszystkich 7 kanałów na wyrzutnie. Mam w domu onerowy JW1000 i bs-101, można je ewentualnie dodać. Koszt pokazu: nie mam określonego, mam im przedstawić ile będzie potrzebne, ale nie chce przekroczyć 300zl. Pokaz odbędzie się 5 czerwca. Będę korzystał z zasobów taniefajerwerki.pl. Jeśli macie jakiekolwiek pytania, napiszcie. Licze na wasza pomoc i czekam na propozycje! JMJ Pirotechnics
Pytanie
JMJ Pirfotechnics 7
Witajcie!
Dostałem pierwsze w tym roku zlecenie od znajomych na wykonanie pokazu z okazji komunii dla ich córki. Na razie mam przygotować schemat pokazu i plan biznesowy. Chciałbym abyście pomogli mi wybrać produkty których użyje. czego potrzebuje: będę strzelał z 8 kanałowego systemu, 8 kanał idzie na 2 calowe szelki czyli pozostaje 7 wolnych. Chciałbym mieć głownie wyrzutnie, ale jeśli chcecie dodać wulkany czy rzymiaki to są one mile widziane. Nie chciałbym w każdym razie zużyć wszystkich 7 kanałów na wyrzutnie. Mam w domu onerowy JW1000 i bs-101, można je ewentualnie dodać. Koszt pokazu: nie mam określonego, mam im przedstawić ile będzie potrzebne, ale nie chce przekroczyć 300zl. Pokaz odbędzie się 5 czerwca. Będę korzystał z zasobów taniefajerwerki.pl. Jeśli macie jakiekolwiek pytania, napiszcie.
Licze na wasza pomoc i czekam na propozycje!
JMJ Pirotechnics
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi