Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękny efekt :) Może sobie kupie, ale wątpię :P

Opublikowano

Dosyc fajne, ale filmik by wiecej tłumaczył. Lubie rozpryski tego typu. a ile kosztuje?
OFF:
taka fajna rakieta i w wigilie poszła :D

Opublikowano

mam jeszcze lepsze. Więc takiej nie żałuję.

Komplet tych rakiet (4 rakiety) kosztuje około 30zł

Opublikowano

Bardzo ładne i efektowne !Jak by był filmik byłoby o wiele lepiej mi ocenić, ale już iwdziałem tą rakietke, wiec oceniam na bd :) Pozdrawiam

Opublikowano

Efekt piękny! Akurat dziś widziałem bardzo podobny rozprysk na niebie.Mam nadzieje, że moje Apollo będą podobne...

Opublikowano

No fajna ta rakietka miejmy nadzieje ze voo doo tez takie bedzie

Opublikowano
No fajna ta rakietka miejmy nadzieje ze voo doo tez takie bedzie

voo doo takie nie będzie bo jest mniejsza :wink:

Efekt piękny! Akurat dziś widziałem bardzo podobny rozprysk na niebie.Mam nadzieje, że moje Apollo będą podobne...

Apollo powinny być jeszcze ładniejsze bo są większe :wink:
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

FILM rakiety

Cóż mogę powiedzieć, dobra rakieta, godna polecenia. A zresztą zobaczcie sami na filmie.

Opublikowano
FILM rakiety

Cóż mogę powiedzieć, dobra rakieta, godna polecenia. A zresztą zobaczcie sami na filmie.

Efekt jest super , a rakieta nie duża... :wink:
Jak Ten zestaw będzie tam gdzie kupuje to się skusze :mrgreen:
Opublikowano

mpi mówisz 30zł?? U mnie kosztują one 50zł za 4 rakiety. :/

Opublikowano

No właśnie nie :wink: takie tanie a bardzo dobre :wink:

Opublikowano

Wooo one są extraaaa ;]one są opłacalne tak samo jak jr25

Opublikowano

Nie bój się... Stanieją po świętach pewnie do 30 zł :mrgreen:
Opublikowano

Ładna rakieta.
Mam jedną i chyba kupię całą paczke.
9/10
Wielki efekt , za niską cene.

Opublikowano

Naprawdę ładny efekt, a większe wcale nie znaczy lepsze... :wink: Mogę tylko pozazdrościć, bo raczej tej rakiety nie będę mieć... :sad:

Gość Felix
Opublikowano

Bardzo fajna rakieta duży rozprysk ;) ale chyba jednak zamiast tego zestawu kupię sobie
drugi zestaw rakiet JR25 ponieważ w nich rozpryski są takie same (może mniejsze może większe - trudno powiedzieć) ale za rok może uda mi sie ją nabyć ;)
ocena 10/10 ponieważ jak na taką cenę (bo kosztuje 30 zł ?) to jest bardzo fajna ;)

P.S Czy ta rakieta była koloru Czerwonego ? (Czerwona Fala)

Opublikowano

Tak to była rakieta z czerwonym czubkiem. Co do mojej małej refleksji to wydaje mi się, że mimo wszystko lepszym zakupem jest JR21 Apollo. Kosztują tyle samo a są trochę większe.
Nie sugerujcie się za bardzo filmem moim a Matejsona (JR25) ponieważ on nagrywał film, jakby to powiedzieć spod rakiety (eksplozja była mniej więcej nad jego głową) A ja nagrywałem z 25m od odpalania rakiety. I jeszcze jedno na vmaxie przy zakupie poniżej 500zł stoją one za 32zł.

Opublikowano
.Nie sugerujcie się za bardzo filmem moim a Matejsona (JR25)

Dokładnie. Chciałbym jeszcze zauważyć, że moja rakieta w locie zrobiła tak jakby parabole, prawdopodobnie w wyższych sferach wiatr ją zepchnął.
Opublikowano

rakieta ma ładny efekt za niską cenę
moja ocena 10/10

Opublikowano

No super ta Rakieta oplaca sie napewno ciekawe jakie maja efekty pozostale rakiety ;)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ta rakiete w tamtym roku malem , super jest , ladny rozprysk :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na artbron.pl są po 35zł wiec jeszcze jako-tako... :cool:
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rok temu mialem te rakiety , i efekt wyglada o wiele lepiej na zywo , moim zdaniem duzo lepsze od speed IV. Ladne i rowne rozpryski :P