mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Przedstawiam wam zdjęcie efektu rakiety golden Life :arrow: http://img506.imageshack.us/my.php?image=rakietarf2.jpg Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Dosyc fajne, ale filmik by wiecej tłumaczył. Lubie rozpryski tego typu. a ile kosztuje?OFF:taka fajna rakieta i w wigilie poszła Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2006 mam jeszcze lepsze. Więc takiej nie żałuję.Komplet tych rakiet (4 rakiety) kosztuje około 30zł Cytuj
xSound 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Bardzo ładne i efektowne !Jak by był filmik byłoby o wiele lepiej mi ocenić, ale już iwdziałem tą rakietke, wiec oceniam na bd Pozdrawiam Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Efekt piękny! Akurat dziś widziałem bardzo podobny rozprysk na niebie.Mam nadzieje, że moje Apollo będą podobne... Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 27 Grudnia 2006 No fajna ta rakietka miejmy nadzieje ze voo doo tez takie bedzie Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2006 No fajna ta rakietka miejmy nadzieje ze voo doo tez takie bedzie voo doo takie nie będzie bo jest mniejsza Efekt piękny! Akurat dziś widziałem bardzo podobny rozprysk na niebie.Mam nadzieje, że moje Apollo będą podobne... Apollo powinny być jeszcze ładniejsze bo są większe Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 14 Grudnia 2007 FILM rakietyCóż mogę powiedzieć, dobra rakieta, godna polecenia. A zresztą zobaczcie sami na filmie. Cytuj
k4p1sz0n 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 FILM rakietyCóż mogę powiedzieć, dobra rakieta, godna polecenia. A zresztą zobaczcie sami na filmie. Efekt jest super , a rakieta nie duża... Jak Ten zestaw będzie tam gdzie kupuje to się skusze :mrgreen: Cytuj
milan07 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 mpi mówisz 30zł?? U mnie kosztują one 50zł za 4 rakiety. Cytuj
k4p1sz0n 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 mpi mówisz 30zł?? U mnie kosztują one 50zł za 4 rakiety. Nie bój się... Stanieją po świętach pewnie do 30 zł :mrgreen: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ładna rakieta.Mam jedną i chyba kupię całą paczke.9/10Wielki efekt , za niską cene. Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Naprawdę ładny efekt, a większe wcale nie znaczy lepsze... Mogę tylko pozazdrościć, bo raczej tej rakiety nie będę mieć... Cytuj
Gość Felix Opublikowano 14 Grudnia 2007 Bardzo fajna rakieta duży rozprysk ale chyba jednak zamiast tego zestawu kupię sobie drugi zestaw rakiet JR25 ponieważ w nich rozpryski są takie same (może mniejsze może większe - trudno powiedzieć) ale za rok może uda mi sie ją nabyć ocena 10/10 ponieważ jak na taką cenę (bo kosztuje 30 zł ?) to jest bardzo fajna P.S Czy ta rakieta była koloru Czerwonego ? (Czerwona Fala) Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Tak to była rakieta z czerwonym czubkiem. Co do mojej małej refleksji to wydaje mi się, że mimo wszystko lepszym zakupem jest JR21 Apollo. Kosztują tyle samo a są trochę większe. Nie sugerujcie się za bardzo filmem moim a Matejsona (JR25) ponieważ on nagrywał film, jakby to powiedzieć spod rakiety (eksplozja była mniej więcej nad jego głową) A ja nagrywałem z 25m od odpalania rakiety. I jeszcze jedno na vmaxie przy zakupie poniżej 500zł stoją one za 32zł. Cytuj
matejson 0 Opublikowano 15 Grudnia 2007 .Nie sugerujcie się za bardzo filmem moim a Matejsona (JR25) Dokładnie. Chciałbym jeszcze zauważyć, że moja rakieta w locie zrobiła tak jakby parabole, prawdopodobnie w wyższych sferach wiatr ją zepchnął. Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 16 Grudnia 2007 No super ta Rakieta oplaca sie napewno ciekawe jakie maja efekty pozostale rakiety Cytuj
benny10 0 Opublikowano 9 Września 2008 Ta rakiete w tamtym roku malem , super jest , ladny rozprysk Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 29 Września 2008 mpi mówisz 30zł?? U mnie kosztują one 50zł za 4 rakiety. Na artbron.pl są po 35zł wiec jeszcze jako-tako... Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Film rakiet z zeszłego roku:http://pl.youtube.com/watch?v=vNmhX0jSmSI Cytuj
benny10 0 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Rok temu mialem te rakiety , i efekt wyglada o wiele lepiej na zywo , moim zdaniem duzo lepsze od speed IV. Ladne i rowne rozpryski Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi