Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj kupiłem ją sobie po 6 zł!
Nie pisze ile ma strzałów a "KOLOROWA FONTANNA + KILKANAŚCIE KOLOROWYCH STRZAŁÓW"
Zna ktos może efekt??

Opublikowano

Tak ja mój kolega ostatnio ją odpalał na początek seria strzałow jak ze zwykłego rzymiaka następnie dochodzi to tego pisczecznie a na koniec kilka mocnych strzałów

Opublikowano

ja milem fantazje rok temu fontanna na poczatku kolorowa a pozniej kilkanascie strzalow :razz:

Opublikowano

Mialem fantazje 3 lata temu i jest super :twisted:.Efekty takie jak na opakowaniu.W tym roku tez kupilem 2 szt. Mozna kupic w Tesco..

←Pozdro→
≈Apitus≈

Opublikowano

nom. Na początku ładna wysoka kolorowa fontanna
potem co jakiś czas crackling + pełno dymu + Szybko wystrzeliwane[na wzór fontanny] Kuleczki w kolorze zielonym i czerwonym pocisków na oko jest od 15 do 25? [nie wiem sam xD]
ja kupiłem u mnie w pile w intermarche za 7,99 wg. mnie się opłaca jak za tą cenę to jest to Idealny zakup !

Opublikowano

Naprawde dobra fontanno-wurzutnia!Najbpierw dość ładna fontanna a potem z 10 kul!Na nastepny rok napewno ja kupuje :twisted: POLECAM!

Opublikowano

Ja kupiłem w Tesco.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kupiłem taką fontanne w leclercu za 4,99 chyba dwa lata temu :razz: . Efekt to fajna fontanna plus coś jak wyrzutnia bingo tylko że w skróconej wersji :lol: .

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie jest to może jakiś zabójczy efekt, ale fontanna i świszczące komety mi się podobały :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

jak była w tamtym roku i sie dobrze sprzedawała, to na 100% będzie w Tesco tym roku

Gość Felix
Opublikowano

pewnie tak ja kupiłem 2 i nie załuje zakupu :) był bardzo fajne

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mógłby ktoś zarzucić filmik , ciekawy jestem jej efektu...

Tak trudno poszukać na Video Fireworks?
http://www.videofireworks.pl/z/32/JF06_Fantazja/

Moim zdaniem ta fontanna ma niezły efekt i do tego dochodzi potem seria śmiesznie piszczących kolorowych kul :) Ogólnie jak za tą cenę się opłaca.
Opublikowano

Takie efekty za tą cenę i jak będzie ona w Tesco to chyba się przejadę ją zakupić... :cool:

Opublikowano

Warto byłą ją kupić.
Piękna fontanna + kilkanaście komet(z trzaskiem?).
Może wysoko nie leci (góra 1,5m) , ale jest gbardzo ładna.
8/10

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja również daje swój filmik:

:arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=wJAw2UMQmys

Sama fontanna była nawet ładna, ale spodziewałem sie czegoś ciut wyższego. Najbardziej przypadły mi do gustu te kolorowe wystrzały. Ładnie to daje po oczach ;). 9/10

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Mój film z sylwestra 2008/09 :

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

ja tez kupuje fantazje. zazwyczaj 2 sztuki.sa na hurtowni po 5.50zł

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupiłem ją za ponad trochę 4 zł i muszę przyznać, że efekt na żywo jest na prawdę niezły. Najpierw mamy kolorową fontannę, a potem kilkanaście wystrzałów z fajnym gwizdem. Moja ocena: 9/10.

Film: http://www.youtube.com/watch?v=9efcHJ4jN7M

Opublikowano

Miałem ją rok temu,kupiłem za 6zł jak się nie myle,efekt może byc jak za taką cenke :P

Opublikowano

Ballet z hestii według mnie lepszy, i kosztuje tylko 3.50zł

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

coś słabo Ci dawała .... moja trwałą dłużej ... i efektu bylo wiecej i wyżej... :) polecam tą fontannę super rozświetla otoczenie ;D 9/10