cinek609 1 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Jak pamietam to najpierw lecialy iskry z niego, a nastepnie pare kulek jak z rzymskiego ognia. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ja mam to w zestawie, ale na opakowaniu pisze, że to tylko fontanna tzw. wulkan z którego iskry i bodajże jakieś kulki, bo kiedyś widziałem filmik Pozdrawiam Cytuj
xSound 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jeżeli chce ktoś filmik, jak to wyglada, to zapraszam do działu filmy i zdjęcia, temat z podsumowaniem sylwestra 2006, Pozdrawiam Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ale nie ma takiego tematu :shock: .Fontanna ma symbol JF24 i można ją nabyć np. w zestawie jupiter. Według mnie lepsz jest fontanna heppy new year bo pali się dłużej. Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ale nie ma takiego tematu :shock: .Fontanna ma symbol JF24 i można ją nabyć np. w zestawie jupiter. Według mnie lepsz jest fontanna heppy new year bo pali się dłużej. Wcale sie tak dlugo nie pali mialem ją :mrgreen: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Daje filmik xSound-a http://www.uploader.pl/file/4028/fontanna-zefir.mpg.html Cytuj
Jarek 4 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ta fontanna jest rownie slaba jak fontanna happy new year ( oba w zestawie jupiter ).Troszke iskier i były tam chyba jakieś male stzraly takie drobne na końcu.Nie polecam Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Film tej fontanny:http://www.youtube.com/watch?v=wAtbiam2qOY Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Mialem Happy New Year i Zefira w Goliacie byly dosc fajne tylko niewysokie ale w sumie zestaw Goliat polecam bo ma dosc dobre jak na ta cene rakietki, duzo petard i slynne zolte myszki ktore sa Extra i rains of meteors tez fajny podobne do kulek z craclingiem. Cytuj
Radzio 1 Opublikowano 11 Września 2010 Nie są tylko w zestawie goliat:) a 2 lata temu mialem w zestawie nie pamietam jakim. ale napewno nie goliat:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi