Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj kupiłem sobie petardę Big Tiger zazwyczaj nie kupuje takich petard ale dzisiaj się skusiłem i mam obawy co do odpalania jej poniewaz dużo osób twierdzi że ona wybucha już po kilku sekundach i nie ma czasu na ucieczkę :o Co sądzicie o tej petardzie :mrgreen:

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co tak panikujesz,przyczep zimnego ognia!

Opublikowano

Też racja nawet nie pomyślałem :grin: a możesz mi powiedzieć jaki jest efekt tej petardy i do czego mozna ją porównać

Opublikowano

Ja je miałem rok temu i nie miałem problemu z szybko-wybuchowością. Normalne opóźnienie. A efekt to tak jakby pękł balon tylko milion razy głośniej :)

Opublikowano

w tym roku mam 10 big tajgerow z z czego 2 juz odpalilem.Wedlug mnie wybucha dosyc szybko w porownaniu do achtungow z hestii, ale jest zcas na conajmniej 20 metrowe oddalenie sie :cool: Polecam, a efekt to wielkie BOOOOOOOOM

Opublikowano

spokojnie nie przyczepiaj zadnych zimnych ogni !! Wybucha szybciej od achtungow ale nie ma problemow z ucieczka ! xD [/fade]

Opublikowano

big tiger wybucha gdzieś po 7 sekundach. a huk ma mocny porównywalny do achtunga z tropica

Opublikowano

Big Tiger wcale szybko nie wybucha tylko achtungi, do których jestesmy przyzwyczajeni, bardzo długo sie palą i na BOOM trzeba czekac cholernie długo.

Opublikowano

Czy widział ktoś w Radomiu big tigera?Jeśli to spam to sorry.

Opublikowano

Polecam !! Wczoraj jednego włożyłem w drzwi od transwormatora na osiedlu i jak p*******ł to mi w uszach piszczało chyba z 5 minut !! :lol:

Opublikowano

Jak wczoraj grzmotnął big tiger na boisku szkolnym koło poprzeczki , to aż ją rozerwało , a mnie do dzisiaj głowa boli.Huk jak by pirun walił.

Opublikowano

Tak, Tak Fireman ma racje :wink: Huk jest naprawde wielki :smile:

Opublikowano

New generation ma racje jest wielkie boom ale da się uciec :mrgreen:

Opublikowano

Hehe! :grin: New generation to ranga użytkownika a nie jego nazwa :mrgreen:

Opublikowano

Lalala :twisted: Ja mam jeszcze ich z 4 i sobie jeszcze je dobrze chwale :evil:

Opublikowano

huk jest wg. mnie lepszy od achtunga a jak sie podpali to gdzieś po 4, 5 sek. wybucha....ale lepszy jest BIG TIGER bo jest na lont i szybko można podpalić...

Opublikowano

Miałem ich 5 ale jeden był nie wypał.Są naprawde głośne.Bardzo polecam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w sylwka mialem ich 4 i dopiero po jakis 30 sekundach wybuchla co dziwne ale jak walla to az sie trzeslem fajnie sylwek mina alwe wspomnienia zostaly <jupi> przynajmniej to zostalo (chyba to najlepsza petarda z PETARD NA DRASKE I NA LAD tylko niemuwiac o RAKIETACH i WYRZUTNIA MOZDZIERZACH)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

big tiger wcale nie wybucha tak szybko ja po odpaleniu czekalem 5 sekund :smile:

Opublikowano

Wole big tigera od achtunga z tropica.Nie wiem jeszcze jak wypada big tiger na tle slynnego k0212, ale big tiger przynajmniej ma lont, a to dla mnie bezpieczniejsze od draski.

• 2 tygodnie później...
Gość zawdi
Opublikowano

wedlug mnie bigtiger jest tak samo glosny jak ko212 ...
hehe w poprzedniego sylwka tych dwiesciedwunastek
mialem z 4 paczki .. to podpalalem wulkany i od nich odpalalem
te ko212 rzucalem je tak na 2 metry przed siebie jeden za drugim
to jak mi sie skonczyly to mi tak w uszach piszczalo ze nie slyszalem
nic co do mnie wiara mowi :grin:

Gość Farasz
Opublikowano

No niedługo będzie sylwester. k0208 i k0212 tak wybuchają że aż ziemia drży. Big tiger tylko grzmoci jak piorun ale ziemia to od niego nie drży bo on nie ma takiego basu jak k0212 tylko zwykly grzmot pioruna.

Opublikowano
w sylwka mialem ich 4 i dopiero po jakis 30 sekundach wybuchla co dziwne ale jak walla to az sie trzeslem fajnie sylwek mina alwe wspomnienia zostaly <jupi> przynajmniej to zostalo (chyba to najlepsza petarda z PETARD NA DRASKE I NA LAD tylko niemuwiac o RAKIETACH i WYRZUTNIA MOZDZIERZACH)

30 sekund po odpaleniu chyba była wilgotna albo wcale jej nie miałeś i tylko szpanujesz :roll:
  • 2 tygodnie później...
Gość Felix
Opublikowano
Wole big tigera od achtunga z tropica.Nie wiem jeszcze jak wypada big tiger na tle slynnego k0212, ale big tiger przynajmniej ma lont, a to dla mnie bezpieczniejsze od draski.

Eh to nie jest żaden lont :neutral: to jest draską tylko to jest zrobione że wygląda jak lont
petarda jest bardzo fajna 12,50 zł kosztuje 5 sztuk ;)
kupiłem ich 1 opakowanie (już wystrzelałem) i mam zamiar kupić jeszcze 2-3 opakowania
wsadziłem go do garnka i przykryłem pokrywką , pokrywka wyleciała na wysokość około
12 metrów a przy K0204 wylatuje na wysokość 2 metrów max 3 ;)
ten kto miał tą petardę to wie że jest bardzo lekka jestem ciekaw jak wygląda w środku
w huk jest tak jak już ktoś napisał jak piorun ja wrzucam do piwnicy do siebie i wtedy strzela 2 razy głośniej :)