wapster 0 Opublikowano 25 Maja 2011 Okazja - zawody JetSki RaceData - 16.07.2010Godzina - 21:55 - tak było rok temu, jak będę znał to podamMiejsce - Gdańsk Brzeźno - moloWykonawca - WULKAN z Pruszcza GdańskiegoCzas trwania - 7 min.Program imprezy - - Więcej informacji na stronie http://www.jetskirace.pl Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 26 Maja 2011 Polecam, podkład muzyczny z pewnością wszystkim się spodoba B) Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 Polecam, podkład muzyczny z pewnością wszystkim się spodoba B) Chyba nie vel... przykro mi... niestety jest siła wyższa Pokaz ma być podobno 22:15(choć wiadomo lepiej być prędzej)Ma być 6min z sekundami... ilomaś tam. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 15 Lipca 2011 Jak jedziesz do gdańska 1 lipca?1 lipca był 2 tyg. temu. LOL Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 15 Lipca 2011 hehe może miał na myśli że przyjechał 1 lipca i że może będzie na pokazie Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 Załapałem się nawet na jedno zdjęcie... jestem sławny. Jasne lepiej robić zdjęcia rurą niż "pięknej" osobie Co do pokazu... Bomby wodne(Jorge - brocad crown) dały d**y(utonęły) i zrobiły czarna dziurę w pokazie. Można było lepiej dograć miny.Nie piszcie ze za mało ss czy min w rytm... to nie pokaz festiwalowy a reklamówka i pokaz ma się podobać masom! (zresztą za mało kanałów jak narazie)Choć uważam ze i tak pokaz wyszedł super. Zostały użyte bomby bardo dobrej!! jakości(jak na chińszczyznę) i zróżnicowane efekty. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 19 Lipca 2011 Szkoda, że na filmie mpiego nie słychać podkładu, ale i tak bardzo pozytywnie jak na budżet poniżej 15k. Co do bomb wodnych nie chcę być uszczypliwy, ale trochę w tym waszej winy, że poszły na dno a to dla tego, że z tego co widzę na zdjęciach daliście bardzo duży kąt. Ładunki wodne powinno się strzelać z dosyć płasko ustawionej rury, wbitej na granicy linii wody, wtedy kulka nie daje tak głębokiego nura i zdąży na czas wypłynąć.Wracając do pokazu to publika z pewnością była zadowolona. Dobrym pomysłem było też sprowadzenie naszego naczelnego filmowca. Teraz pozostaje tylko zmiksować film z muzyką i podrasować kilka detali i będzie niezłą reklamówka.Co do zdjęć to na FB jesteś na 4 tylko, ze na jednym frontem.fps Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 19 Lipca 2011 Będzie jeszcze wersja filmu z podkładem, muszę go tylko dostać. Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 19 Lipca 2011 no to teraz czas na mój film z pokazu:http://www.youtube.com/watch?v=YHgfe6A_F3Yszkoda tylko że stałem za blisko Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 21 Lipca 2011 bardzo ładna fotka zip masz może więcej z tego pokazu ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi