ponczo12496 24 Opublikowano 29 Maja 2011 Witam mam dylemat a mianowicie nie wiem co wybrać JW56 czy wyrzutnie Festival Day z maxsema. Głównie zależy mi na opiniach osób które miały te wyrzutnie. A może macie jakieś inne propozycje do 120 zł ? Cytuj
0 SzymonOfFireworks 0 Opublikowano 30 Maja 2011 ja za 120zł kupiłbym Black Cata 70zł , jw90 bodajże 35zł a jedną kostkę w tej cenie to nie wiem Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 30 Maja 2011 Ja tam mu się nie dziwię że chce mieć jakąś większą fankę bo finał zawsze musi być dobry, podstawa każdego pokazu. ja bym dodał jeszcze do tego zestawu bateri co podałeś P5420 z SPhttp://www.youtube.com/watch?v=lEJ-_5JlG4Qto jest bateria którą miałem i którą szczerze polecam bo wszystkim się podobała, a po odpaleniu pokazu urodzinowego i filmie na forum została uznana za bardzo dobrą pozycję od sp z tej trójcy nie brałbym pod uwagę JW56, którą widziałem parę razy i w porównaniu do sp wypadła kiepsko, monotonnie trochę.Tej z maxsemu nie miałem więc się nie wypowiadam Cytuj
0 ponczo12496 24 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 Sorry zapomniałem dodać że kupuje tylko na maxsemie lub na korsarzu. Cytuj
Pytanie
ponczo12496 24
Witam mam dylemat a mianowicie nie wiem co wybrać JW56 czy wyrzutnie Festival Day z maxsema. Głównie zależy mi na opiniach osób które miały te wyrzutnie. A może macie jakieś inne propozycje do 120 zł ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi