przemo312132 14 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Cześć potrzebuję pomocy m.in : chciałbym zrobić wyrzutnie rzymskich ogni ale nie wiem z jakich może macie jakieś propozycje ?? chciałbym też rzeby było ich dużo i ładne efekty też miały kasa na rzymskie to max 50zł z FK Cytuj
0 SzymonOfFireworks 0 Opublikowano 3 Czerwca 2011 jak to ma być w miarę porządne i do 50zł to kup najtańsze bo jak będziesz kupował na efekt w stylu bazooki to raczej wyrzutnią tego nazwać nie będzie można Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zależy czy stawiasz na efekt czy na ilość strzałów.Ja kiedyś zrobiłem coś, co było bardzo łatwe w wykonaniu i dało ładny efekt. Szkoda, że nikt tego nie kamerował. Kupiłem zestaw rzymiaków z Lidla (kiedyś były 12szt. w takiej tubie). Zrobiłem trzy statywy z tekturowych rurek i desek po trzy miejsca na rury w układzie \|/. Ustawiłem wszystko w jednej linii w odstępach ok. 3 metrów. Odpowiednie połączenie lontem, żeby wszystkie zaczęły strzelać w jednym czasie i wyszedł na prawdę fajny mix efektów. Stąd ja poleciłbym Ci ten zestaw za niecałe 10zł.Fotki swego czasu dałem w tym temacie: [ZDJĘCIA] StojakiA jeśli nie chcesz się w to bawić, to tylko te najtańsze. Bazooki są do zupełnie innych "składanek" używane. Cytuj
0 przemo312132 14 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2011 PaulWinter :no wiesz zasadniczo stawiam i na ilość i na jakość A co do tych stojaków to nawet dobry pomysł chyba zrobię coś takiego ale układ \v/ tylko że na 12rur taki mam pomysł Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 4 Czerwca 2011 PaulWinter :no wiesz zasadniczo stawiam i na ilość i na jakość A co do tych stojaków to nawet dobry pomysł chyba zrobię coś takiego ale układ \v/ tylko że na 12rur taki mam pomysł Kombinuj Zrób film, zobaczymy jak wyszło. Cytuj
0 SzymonOfFireworks 0 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zależy czy stawiasz na efekt czy na ilość strzałów.Ja kiedyś zrobiłem coś, co było bardzo łatwe w wykonaniu i dało ładny efekt. Szkoda, że nikt tego nie kamerował. Kupiłem zestaw rzymiaków z Lidla (kiedyś były 12szt. w takiej tubie). Zrobiłem trzy statywy z tekturowych rurek i desek po trzy miejsca na rury w układzie \|/. Ustawiłem wszystko w jednej linii w odstępach ok. 3 metrów. Odpowiednie połączenie lontem, żeby wszystkie zaczęły strzelać w jednym czasie i wyszedł na prawdę fajny mix efektów. Stąd ja poleciłbym Ci ten zestaw za niecałe 10zł.Fotki swego czasu dałem w tym temacie: [ZDJĘCIA] StojakiA jeśli nie chcesz się w to bawić, to tylko te najtańsze. Bazooki są do zupełnie innych "składanek" używane. ale za 50zł nie można stawić na jakość B) przy takim funduszu najlepiej kupić collor fireball-sy no i będzie wyrzutnia Cytuj
0 przemo312132 14 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 ale za 50zł nie można stawić na jakość B) przy takim funduszu najlepiej kupić collor fireball-sy no i będzie wyrzutnia no ej ale co to jest collor fireball ???????????????:a wql to tu chodzi o rzymskie jakie polecacie ?!! Cytuj
0 dawolf 1 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Chodzi o rzymskie ognie tzw."plujki".Tutaj masz je tanio:http://www.speed-fajerwerki.pl/36-Rzymskie+Ognie.htm?PHPSESSID=ae70e805240b18a064d844fe445cfa8d zainteresuj się tymi:MAGICAL SHOT 25'S (12 sztuk) (te od góry),są z Jorge i mają fajny strzał.Na dole masz z Komety,one tylko plują kulkami,nic więcej,możesz pomieszać jedne z drugimi.Jak będę miał czas to wrzucę filmik z takiej wyrzutni,odpalonej w ten piątek Cytuj
0 przemo312132 14 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 Chodzi o rzymskie ognie tzw."plujki".Tutaj masz je tanio:http://www.speed-fajerwerki.pl/36-Rzymskie+Ognie.htm?PHPSESSID=ae70e805240b18a064d844fe445cfa8d zainteresuj się tymi:MAGICAL SHOT 25'S (12 sztuk) (te od góry),są z Jorge i mają fajny strzał.Na dole masz z Komety,one tylko plują kulkami,nic więcej,możesz pomieszać jedne z drugimi.Jak będę miał czas to wrzucę filmik z takiej wyrzutni,odpalonej w ten piątek hmm no dobra wszystko ładnie tylko że te rzymskie mają być z FK bo tylko z tamtąd mogę zamawiać :) Cytuj
0 SzymonOfFireworks 0 Opublikowano 5 Czerwca 2011 hmm no dobra wszystko ładnie tylko że te rzymskie mają być z FK bo tylko z tamtąd mogę zamawiać :) no to chyba jest logiczne że bierzesz te pierwsze- najtańsze P.Sa 50zł to razem z przesyłką czy ? Cytuj
0 przemo312132 14 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 no to chyba jest logiczne że bierzesz te pierwsze- najtańsze P.Sa 50zł to razem z przesyłką czy ? to jest bez przesyłki Cytuj
Pytanie
przemo312132 14
Cześć potrzebuję pomocy m.in : chciałbym zrobić wyrzutnie rzymskich ogni ale nie wiem z jakich może macie jakieś propozycje ??
chciałbym też rzeby było ich dużo i ładne efekty też miały
kasa na rzymskie to max 50zł z FK
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi