mateo1992 28 Opublikowano 27 Listopada 2015 Czy można liczyć na jakieś gratisy lub dodatkowe upusty jeśli zamówimy za +- 500zł oprócz rabatu na wysyłke i tych dwóch wulkanów? Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 27 Listopada 2015 Co by nie dali wiecznie ale to wiecznie MAŁO!!! Szkoda słów, firek wyrazy współczucia.... Cytuj
LikeFireworks 0 Opublikowano 29 Listopada 2015 Witajcie. Odpowie ktoś na moje pytania ? 1. Wysyłka nie zależnie od kwoty, kilometrów itd... Kosztuje 5 zł ? 2. To hurtownia ? Tzn. Fajerwerki nowe, czy odwrotnie ? 3. Warto tutaj kupować ? 4. Ceny maleją, czy drożeją im bliżej sylwestra ? Cytuj
ZiP#suwak 0 Opublikowano 29 Listopada 2015 1. Nie wiem 2. Są tu sprzedawane Nowe fajerwerki 3. Ja osobiście wolę kupować na sklepbigfun.pl 4.nie wiem Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 29 Listopada 2015 Witajcie. Odpowie ktoś na moje pytania ? 1. Wysyłka nie zależnie od kwoty, kilometrów itd... Kosztuje 5 zł ? 2. To hurtownia ? Tzn. Fajerwerki nowe, czy odwrotnie ? 3. Warto tutaj kupować ? 4. Ceny maleją, czy drożeją im bliżej sylwestra ? 1.Tak 2.Tak 3.Tak, jak w większości innych takich sklkepów 4. Zależy, nigdy nie wiadomo do końca ale po sylwestrze są zawsze super promocje. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Od 02.12.2015 wysyłka na www.taniefajerwerki.pl będzie kosztować 5 PLN. Tak dokładnie to nie pomyłka 5 PLN za całą paczkę niezależnie od wielkości. Akcja nosi nazwę "Teraz paka za 'PIĄTAKA' + 10% GRATIS" i trwać będzie do 07.12.2015 do godz 21:00 Reguły akcji "Teraz paka za 'PIĄTAKA' + 10% GRATIS" 1. Wysyłka paczek o wartości powyżej 150 PLN kosztować będzie przy wpłacie na konto 5 PLN. 2. Wysyłka paczek "Za pobraniem" pozostaje w tej samej cenie czyli 30 PLN. 3. Wysyłka paczek "Punkty TF" pozostaje w tej samej cenie czyli 20 PLN. DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA DOKŁADAMY, W PREZENCIE, PRODUKTY ZA 10% WARTOŚCI ZAMÓWIENIA (BEZ KOSZTÓW WYSYŁKI) Nie chcemy ograniczać Twojego wyboru do konkretnych produktów, sam decydujesz co chcesz otrzymać! Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witajcie. Odpowie ktoś na moje pytania ? 1. Wysyłka nie zależnie od kwoty, kilometrów itd... Kosztuje 5 zł ? 2. To hurtownia ? Tzn. Fajerwerki nowe, czy odwrotnie ? 3. Warto tutaj kupować ? 4. Ceny maleją, czy drożeją im bliżej sylwestra ? Jeżeli zapłacisz wczesniej ( to znaczy przelewem za fajerwerki na konto ) a wartość twoich fajerwerków bez tych 5zł za wysyłke bedzie wynosić powyżej 150zł to kosztuje tylko 5 złotych. Tak to jest hurtownia, która również sprzedaje fajerwerki w sklepie stacjonarnym i owszem warto kupować bo doświadczenie oraz obsługa tego sklepu jest godna polecenia. Ceny pozostają raczej takie same we wszystkich sklepach, ale są promocje towarzyszące takie jak między innymi ta wysylka za 5zł Cytuj
xender 8 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Witajcie, Uzupełniliśmy stany. Do oferty wróciły ponownie wyrzutnie 2" z Piromaxa, poszukiwany Titanium Salute 25 st. oraz moździerz z efektem Titanium Salute, Dodatkowo do naszej oferty doszły nowe zestawy rakiet z firmy Triplex oraz Kometa. Dla forumowiczów zainteresowanych zakupami mamy ciekawostkę. Z pośród osób które dokonają zakupu w ciągu najbliższych 4 dni rozlosujemy 3 pakiety nagród: Każdy pakiet składa się z: 3 strzałowa wyrzutnia "Girandola" (Produkt jest nie do dostania w żadnym sklepie) Zestaw składa się z 1 tuby i 3 ładunków które wkładamy pojedynczo do środka. Opakowanie petard TXP010 Opakowanie petard Crazy Robot Warunkiem wzięcia udziału w losowaniu jest dodanie w komentarzu do zamówienie informacji: FF + swój Nick z forum Dziękuję za uwagę i zapraszam do zakupów Xender Cytuj
Kamil Ochmaan 0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Poleciacie ? Warto złożyć zamówienie? A za ile Wy złozyliście ? (taniefajerwerki.pl) Cytuj
poSeydon. 0 Opublikowano 21 Grudnia 2015 http://www.forumfajerwerki.pl/topic/2219-httpwwwtaniefajerwerkipl/ Wystarczy poszukać :xmas_happy: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ciekawe czemu tylko niektóre rzeczy są przecenione Cytuj
abuk 30 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Może i promocja, a nie wyprzedaż, ale były produkty których na bf nie było i co ważne wszystkie zamówione dojechały, a na ceny nie mogę powiedzieć złego słowa. Pomimo promocji otrzymałem jeszcze miłe gratisy i nie była to paczka diabełków Całość dojechała w nienaruszonym stanie mimo stosunkowo trudnego do przetransportowania One Rowa. Na pochwałę zasługuje również 10 metrów visco - ani jednego zgięcia! A różnie już bywało z lontem z innych sklepów... Kontakt również na najwyższym poziomie. Naprawdę świetny sklep Cytuj
myszek 0 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Także skorzystałem z promocji. Spotkała mnie drobna przygoda z winy kuriera, ale sklep zareagował i nawet zrekompensował oczekiwanie (co wcale nie było przecież konieczne) Polecam zdecydowanie. Cytuj
xender 8 Opublikowano 3 Listopada 2016 Szanowni Forumowicze Przypominamy że pozostały jeszcze 3 dni naszej Rakietowej Promocji Dodatkowo już jutro startujemy z ... Pozdrawiamy taniefajerwerki.pl Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 4 Listopada 2016 UWAGA!W dniu 6 listopada (niedziela) w godzinach od 23:00 do 00:00 (1 godzina) akcja "nocnymarek"!30% zniżki na wszystkie produkty piromaxa z kodem "nocnymarek" Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 5 Listopada 2016 Bedzie magazyn uzupełniony przez promocją ? Bo np. tej kostki nie ma http://taniefajerwerki.pl/pl/p/PXB2203-FireBall/748 Cytuj
xender 8 Opublikowano 6 Listopada 2016 Niestety nie damy rady nic dziś zrobić z dostępnością PXB2203, nie mniej jednak zachęcam do przetestowania PXB3502 ponieważ ta partia wyróżnia się jakością Pzdr. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 6 Listopada 2016 Kurier nie chce przyjąć przesyłki o takich gabarytach Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 6 Listopada 2016 Szkoda A czy będą dostępne jeszcze dzisiaj do 23.00 : PXB3908, PXS202, PXS201, PXS301, PXB3613, PXB3502, EP-2012 ?? Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 6 Listopada 2016 PXB3908 - brak i nie wiadomo kiedy dojedzie PXS'y dojadą za około 2 tygodnie PXB3613 - brak i nie wiadomo kiedy dojedzie PXB3502 właśnie się wyprzedało, stan zostanie uzupełniony nie mniej jednak dziś jest niedziela więc w przyszłym tygodniu EP-2012 się wyprzedało i nie będzie Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 8 Listopada 2016 Dodaj do koszyka produkty za minimum 199zł i dobierz wyrzutnię PXB2401 za 1 PLN Promocja trwa od 08.11.2016 do 13.11.2016 22:00 Zachęcamy do skorzystania z niepowtarzalnej okazji! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi