Smoke9123 0 Opublikowano 9 Listopada 2016 Sklep godny polecenia Paczka solidnie zapakowana i szybko dostarczona, również znalazły się gratisy Było to niepierwsze i na pewno nieostatnie zamówienie w tym sklepie. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 9 Listopada 2016 Ceny spadają JAKOŚĆ ZOSTAŁA Sprawdź zawartość kategorii "- SUPER CENA -" Promocja trwa od 09.11.2016 do 13.11.2016 22:00 Zachęcamy do skorzystania z niepowtarzalnej okazji! Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 23 Listopada 2016 Szanowni Klienci, Już dziś zaczynamy odliczanie do sylwestra! Nie czekaj już dziś zamów!DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA DOKŁADAMY, W PREZENCIE, PRODUKTY ZA 25% WARTOŚCI ZAMÓWIENIA (BEZ KOSZTÓW WYSYŁKI)Promocja trwa od 23.11.2016 do 18.12.2016 do godziny 24:00Zachęcamy do skorzystania z niepowtarzalnej okazji!Tabela wartości produktów gratisowych23.11 - 27.11 25%28.11 - 4.12 20%5.12 - 11.12 15%12.12 - 18.12 10% Szczegóły na www.taniefajerwerki.pl Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 23 Listopada 2016 Te produkty są wybierane przez Was czy można sobie coś wybrać? Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 23 Listopada 2016 Na stronie podane jest, że [...] Nie chcemy ograniczać Twojego wyboru do konkretnych produktów, sam decydujesz co chcesz otrzymać! Abyś nie musiał się męczyć z liczeniem wartości gratisów stworzyliśmy specjalny system który pokazuje w koszyku kwotę za którą możesz wybrać gratisy! [...} Pzdr Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Panowie z TanieFajerweki.pl coś wam strona szwankuje ;D Proszę o naprawe Pozdrawiam SCREEN http://prntscr.com/dgohco Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wczoraj sklep przeglądało bardzo dużo ludzi... w szczycie było to 3000online... więc w związku z ogromnym zainteresowaniem serwery CDN odpowiadające za style strony i grafikę mogły być chwilowo przeciążone. Panowie z TanieFajerweki.pl coś wam strona szwankuje ;D Proszę o naprawe Pozdrawiam SCREEN http://prntscr.com/dgohco Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wczoraj sklep przeglądało bardzo dużo ludzi... w szczycie było to 3000online... więc w związku z ogromnym zainteresowaniem serwery CDN odpowiadające za style strony i grafikę mogły być chwilowo przeciążone. Nadal są chwilowo przeciążone hehe, macie popyt ;D Cytuj
xender 8 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witamy wszystkich w Nowym Roku Już od 11.01.2017 wznawiamy działanie sklepu i od razu rozpoczynamy od MEGA WYPRZEDAŻY rocznika 2016! Akcja MIKROCENY 2017 trwa od 11.01.2017 do wyczerpania zapasów. Zapraszamy! Cytuj
adrianokks 0 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Sklep warty polecenia, wiele ciekawych akcji promocyjnych,najlepsza szata graficzna i przejrzystość produktów ze wszystkich sklepów. Na akcji "nocnymarek" i wyprzedaży w nowym roku można było zakupić wiele produktów w niskich cenach Cytuj
adrianokks 0 Opublikowano 2 Lutego 2017 Druga w tym roku przesyłka i sklep jak zawsze na wysokim poziomie.Dzięki za gratisy:* Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 28 Marca 2017 Tegoroczny 1 kwietnia nie będzie zwyczajnym Prima Aprilis!Dokładnie 1 kwietnia 2017 TanieFajerwerki obchodzą 10 urodziny!Zapraszamy wszystkich klientów do Świętowania razem z nami oraz do śledzenia promocji i konkursów które odbędą się tego dnia. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Na firmowym fb (https://www.facebook.com/taniefajerwerkipl/). Link do konkursu https://www.facebook.com/taniefajerwerkipl/photos/a.367792519957627.81943.237468182990062/1421848384552030/?type=3 Dodatkowo dziś do każdego zamówienia dokładamy, w prezencie, produkty za 25% wartości zamówienia (bez kosztów wysyłki) Szczegóły promocji https://taniefajerwerki.pl/pl/n/85 Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Sklep najlepszy z jakiego zamawiałem Fajerwerki:) wszystko w dobrej cenie, duży wybór . Paczka przyjechała w 2 dni w dodatku gdy okazało się ,że nie ma na stanie jednej rzeczy Pan Paweł zadzwonił i przeprosił i powiedział ,że dostane gratis torbe petard , wiadomo takie rzeczy się zdarzają Otwieram paczkę w kopercie 4 zł (wartość rzeczy której nie było) Bardzo się zdziwiłem co do podejścia do klienta BARDZO DOBRY I TANI SKLEP polecam śmiało wszystkim A obsłudze sklepu życzę wszystkiego dobrego Cytuj
boooon 2 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Pierdu Pierdu Jeszcze w listopadzie chwalili się że konkurencja nie ma szans a teraz zrobili taką wyprzedaż że konkurencja bije ich na głowę z cenami. Słabiutko, słabiutko.... Cytuj
Gość Opublikowano 29 Listopada 2018 Ten sklep może nie należy do moich ulubionych, bo te ich promocje na stronie są mocno fejkowe. Dodatkowo sklep w dużej mierze ogranicza się do producenta Piromax (wiadomo, udziały właściciela) ale chciałbym ich pochwalić za jedną rzecz. W czarny piątek zamówiłem u nich kilka produktów, których nie było w innych sklepach. Wiem, że przepłacilem ALE sklep dorzucił mi sporo gratisów, o których istnieniu nawet nie wiedziałem Za to duży plus bo nie jestem jakąś "gwiazda youtube" a oni zawsze dostają dużo "gratisów" No ale reklama dźwignią handlu. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ruszyło Wielkie Mikołajkowe odliczanie! Wcześniej kupujesz - więcej zyskujesz! www.taniefajerwerki.pl Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Dnia 3.12.2018 o 19:28, FANATYK napisał: No tak. Ceny podniesione o 20 procent a w gratisie dają 16 Które ceny masz podniesione o 20%? Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 5 Grudnia 2018 48 minut temu, Arturo napisał: Które ceny masz podniesione o 20%? Chociaż by fireball xxl. Gdzie mozna bylo kupic za ok 100zl a cena normalna to ok 130zl. A u nich 173zl. Sztucznie pompowane ceny. I jeszcze by duzo wymieniac odnośnie cen Cytuj
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Arturo napisał: Które ceny masz podniesione o 20%? Ja wiem, że na dzieci słowo RABAT albo PROMOCJA działa jak lep na muchy... Ale tutaj nie każdy jest dzieckiem. Przykład pierwszy lepszy z brzegu... W normalnych sklepach średnia cena wyrzutni Titan bez promocji to około 160zl. A wy robicie niby-promocje z 210 na 168zl. To fajny macie sklep jak dopiero po "mega promocji" dorównujecie normalnym sklepom bez promocji. Jak przecenicie ze 160 na 120 to wtedy pogadamy o prawdziwości waszych promocji. Póki co to zwykła, marna manipulacja cenowa a raczej cyfrowa. Złożyłem u was zamówienie w czarny piątek. Ale złożyłem je z pełną świadomością, że manipulujecie cenami. Po prostu jako jedyni mieliście produkt na którym mi zależało. Jak chcecie się tutaj reklamować w taki słaby sposób to może stały rabat dla tego forum, np 30%? Ja bym zmienił o was zdanie Ps. Trochę wstyd, że macie taki dobry układ z firmą Piromax a oferujecie ich produkty znacznie drożej niż konkurencja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi