xender 8 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 W tym momencie jest 5% za pierwsze zamówienie przy rejestracji. I piątal za wysyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMMiL 25 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Czy nadal obowiązuje 5 zł za przesyłkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Czy nadal obowiązuje 5 zł za przesyłkę ? A czemu miałoby nie obowiązywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksMaster 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ponieważ pisze że promo obowiązuje do 30 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ponieważ pisze że promo obowiązuje do 30 listopada Racja, nie zauważyłem. Tyle, że Pan Paweł napisał 2 grudnia, że akcja dalej trwa.. W sumie to nie wiem. EDIT. Właśnie miałem składać zamówienie i opcja 5 zł za paczke jest nadal dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksMaster 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ja już na TF nie planuję zamówienia, w tym roku były 2, oba zrealizowane wzorowo, super kontakt, duże gratisy i szybka wysyłka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin839 2 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 U mnie też wszystko ładnie. Tylko zabrakło obiecanego dlugopisu i zapalniczki. Po za tym wszystko wzorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksMaster 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Długopisy które dają są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin839 2 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Szkoda że nie dostałem a były obiecane. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Dostaniesz dwa przy następnym zamówieniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin839 2 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Następne zamówienie dopiero w następnym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zamówienie zrealizowane wzorowo. Nie mam się do czego przyczepić, choćbym nawet chciał . Szybka wysyłka, gratisy, polecam sklep! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Polecam ten sklep w zamian za brak kontaktu z ich strony dostałem kubek dwa długopisy i rabat 10% mają też bardzo szybką wysyłke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Polecam ten sklep w zamian za brak kontaktu z ich strony dostałem kubek dwa długopisy i rabat 10% mają też bardzo szybką wysyłke Nigdy jeszcze nie spotkałem sie z brakiem kontaktu ze strony tego sklepu długopisy i zapalniczki dają jako gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xender 8 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Niestety ale ostatnio zdarzylo sie pare takich przypadkow Wszystko było winą programu pocztowego. Potraktowal wiadomosci jako SPAM i nie mialem pojecia ze ktos do mnie pisze. Prosze zatem osoby ktore nie otrzymaja informacji na zadane pytanie o kontakt przez forum .Pozdrawiam xenderAcha akcja "paka za piątaka" ... Trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubinek 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Do mnie też już paczka doszła Warunkiem korzystania z fajerwerków jest... długie rozpakowywanie paczki Przesyłka błyskawica! Proszę odebrać Panie Pawle ode mnie maila, z ważną sprawą PS. no i gratisy długopis, jakieś mniejsze fajne gratisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xender 8 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 http://taniefajerwerki.pl/pl/p/Rura-1.75/383Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 No widzę że rury już dotarły świetna sprawa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubinek 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja miotam z rury, którą dostałem w tamtym roku w paczce, taka czarna. Do 2" nie pasowała do 1,75" nadaje się idealnie, jest delikatny luz i leci jak strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 czemu ze strony zniknely szelki i rury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glosal 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Pewnie wykupione wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylar 3 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dokładnie, trzeba było kupować jak były, gdzieś było mówione, że szybko znikają ze sklepu. Pewnie magazyn wyczyszczony do cna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amator 2 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ponoć zmieniła się ustawa czy coś podobnego i jest niestety zakaz handlu szelkami visco i qm na szczęście zdążyłem się zaopatrzyć. Co o tym myślicie Panowie jeśli to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glosal 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Chyba jednak to nie jest prawda, bo w sklepie marcus graf, dalej sprzedają szelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksMaster 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ale farciarz ze mnie, zamówiłem rury na kilka godzin przed ich zniknięciem i szelek też mam sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi