xender 8 Opublikowano 2 Grudnia 2011 W tym momencie jest 5% za pierwsze zamówienie przy rejestracji. I piątal za wysyłkę Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Czy nadal obowiązuje 5 zł za przesyłkę ? A czemu miałoby nie obowiązywać? Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ponieważ pisze że promo obowiązuje do 30 listopada Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ponieważ pisze że promo obowiązuje do 30 listopada Racja, nie zauważyłem. Tyle, że Pan Paweł napisał 2 grudnia, że akcja dalej trwa.. W sumie to nie wiem. EDIT. Właśnie miałem składać zamówienie i opcja 5 zł za paczke jest nadal dostępna. Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ja już na TF nie planuję zamówienia, w tym roku były 2, oba zrealizowane wzorowo, super kontakt, duże gratisy i szybka wysyłka :-) Cytuj
domin839 2 Opublikowano 4 Grudnia 2011 U mnie też wszystko ładnie. Tylko zabrakło obiecanego dlugopisu i zapalniczki. Po za tym wszystko wzorowo. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zamówienie zrealizowane wzorowo. Nie mam się do czego przyczepić, choćbym nawet chciał . Szybka wysyłka, gratisy, polecam sklep! Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Polecam ten sklep w zamian za brak kontaktu z ich strony dostałem kubek dwa długopisy i rabat 10% mają też bardzo szybką wysyłke Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Polecam ten sklep w zamian za brak kontaktu z ich strony dostałem kubek dwa długopisy i rabat 10% mają też bardzo szybką wysyłke Nigdy jeszcze nie spotkałem sie z brakiem kontaktu ze strony tego sklepu długopisy i zapalniczki dają jako gratis Cytuj
xender 8 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Niestety ale ostatnio zdarzylo sie pare takich przypadkow Wszystko było winą programu pocztowego. Potraktowal wiadomosci jako SPAM i nie mialem pojecia ze ktos do mnie pisze. Prosze zatem osoby ktore nie otrzymaja informacji na zadane pytanie o kontakt przez forum .Pozdrawiam xenderAcha akcja "paka za piątaka" ... Trwa Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Do mnie też już paczka doszła Warunkiem korzystania z fajerwerków jest... długie rozpakowywanie paczki Przesyłka błyskawica! Proszę odebrać Panie Pawle ode mnie maila, z ważną sprawą PS. no i gratisy długopis, jakieś mniejsze fajne gratisy Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja miotam z rury, którą dostałem w tamtym roku w paczce, taka czarna. Do 2" nie pasowała do 1,75" nadaje się idealnie, jest delikatny luz i leci jak strzała Cytuj
sylar 3 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dokładnie, trzeba było kupować jak były, gdzieś było mówione, że szybko znikają ze sklepu. Pewnie magazyn wyczyszczony do cna Cytuj
Amator 2 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ponoć zmieniła się ustawa czy coś podobnego i jest niestety zakaz handlu szelkami visco i qm na szczęście zdążyłem się zaopatrzyć. Co o tym myślicie Panowie jeśli to prawda? Cytuj
glosal 0 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Chyba jednak to nie jest prawda, bo w sklepie marcus graf, dalej sprzedają szelki Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ale farciarz ze mnie, zamówiłem rury na kilka godzin przed ich zniknięciem i szelek też mam sporo... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi