capensis 12 Opublikowano 22 Listopada 2012 Dzisiaj przyszła do mnie kolejna już paczka.Potwierdza się to co mówiłem wcześniej, sklep stoi na najwyższym poziomie, zarówno pod względem kontaktu z klientem, obsługą, jak również zapakowaniem i szybkością wysyłki.Dostawa niecałe 24hMożliwość dopytania o wszystko, dogadania warunków odpowiadających zarówno sprzedającemu jak i kupującemu.Do tego gratisy, które naprawdę się przydają i są miłym gestem ze strony sklepu Czegóż więcej chcieć?Pozdrawiam i wszystkim polecam sklep www.taniefajerwerki.plNa pewno jeszcze kilka/naście/dziesiąt razy tam wrócę Cytuj
nexus 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Ocena może być tylko jedna, bardzo szybka wysyłka, dobre ceny, no i gratisy które cieszą pozdrawiam zespół taniefajerwerki.pl polecam w 100%! Cytuj
wapster 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Miałem przyjemność zrobić zakupy w sklepie taniefajerwerki i bardzo polecam.W poniedziałek przed 12 zrobiłem zamówienie a kurier zadzwonił do mnie we wtorek o 7:30 że będzie za chwile u mnie pod domem.Dobrze zapakowane! Towar zgodny w 100% z tym co zamówiłem. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Cała paka za piątaka aktywna do piątku http://taniefajerwerki.pl/pl/n/7 Cytuj
xender 8 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witajcie,Tak tylko na marginesieDla pierwszych 5 osób które załapią się na akcję "Paka za piątaka" dołożę do przesyłki BOMBOWY SUPER GADŻET Myslę że każdy będzie z niego bardzo zadowolony bo nie doś że będzie praktyczny to jeszcze super się prezentuje na półce ... I to wszystko odemnie :)/>Pozdrawiam Xender Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Po raz kolejny sklep polecam, dobra obsługa, wszystko zgodni z ustaleniami, produkty dobrze zapakowane, no i gratisy też się znalazły, mimo ze zakupy były robione w czasie -10%.Co do nowych gadżetów, to szczerze je polecam, są bardzo fajne. Na razie nie zdradzam dokładnie, co to, nie będziemy ułatwiać zadania konkurencji, ale są naprawdę... bombowe Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Witajcie!Zapraszamy na stronę główną taniefajerwerki.pl gdzie umieściliśmy informację o ekstra promocji Mikołajkowej Promocja rusza od 06.12 od godzi 0:00:00 czyli za około 30 minut potrwa równo 24 godziny! Promocja obejmuje wszystkie produkty z kategorii Fontanny i Petardy Zapraszamy TanieFajerwerki.plDemonyOgnia.pl Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dla forum do zamówienia z powyżej 150PLN miły gratis,Piszcie tylko w uwagach przy zamówieniu że chcecie otrzymać taki gadżet Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dostałem dziś taki prezencik i powiem, że pomysł z tymi "bombami" jest rewelacyjny! Bardzo fajny, oryginalny gadżet i bardzo sympatyczna zawartość. Super!Aha, no i oczywiście dziękuję za zakupy Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Do mnie przed chwilą zawitał uśmiechnięty i żartujący Kurier z Opka Paczka jak zwykle solidnie zapakowana. Wszystko zgodnie z tym co zamawiałem + "bombowe" gratisy Trzeci rok z rzędu robię zakupy w tym sklepie i co roku nie żałuję, jestem mile zaskoczony Serdecznie pozdrawiam Pana Pawła i ekipę taniefajerwerki.plNo i BŁYSKAWICZNA PRZESYŁKA. W sumie czekania na paczkę półtora dnia. Mega pozytyw! Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Paczka jak zwykle solidnie zapakowana. Wszystko zgodnie z tym co zamawiałem + "bombowe" gratisy :D/>Trzeci rok z rzędu robię zakupy w tym sklepie i co roku nie żałuję, jestem mile zaskoczony :)/>Serdecznie pozdrawiam Pana Pawła i ekipę taniefajerwerki.plNo i BŁYSKAWICZNA PRZESYŁKA. W sumie czekania na paczkę półtora dnia. Mega pozytyw! :)/> Dobry klient to zadowolony klient. Tak trzymać Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Tak jest Jak to mówią "nie ma lipy" heheZawsze po fajerwerki jeździłem do Zielonej Góry do hurtowni Jorge. Ale odkąd do oferty weszły bomby 2" czy 1,75" zrezygnowałem, bo szkoda dojeżdżać z Lubina 80 km w jedną stronę i z powrotem płacić za paliwo jak można za dwie dyszki mieć w dwa dni przesyłkę z bombowymi gratisami A sklep taniefajerwerki.pl dla mnie - krótko mówiąc - WYMIATA! I tak ma być! Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zapraszamy wszystkich na zakupy!! zostało niewiele czasu!! możliwe że już w ten piątek kosmici rozpoczną przejmowanie ziemi a my będziemy zmuszeni do obrony! Tak więc uzbrójmy się póki mamy jeszcze czas www.taniefajerwerki.pl Cytuj
Poki 17 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Dokonałem zakupów w tym sklepie i nie odnotowałem żadnych komplikacji w realizacji zamówienia. Towar nadany szybko, zamówienie kompletne, kontakt na bieżąco. Lokata w czołówce sklepów internetowych z pirotechniką jak najbardziej zasłużona. Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Po ciężkiej "wojnie" (:D/>) o ostatnia sztukę Krety, paczka została wysłana w piątek a dzisiaj u mnie była. Miły i pomocny kontakt, wszystko przyszło do mnie w stanie idealnym. To na pewno nie moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Aaa... no i gratisy w postaci kompletu 3 fontann i 2 paczek zimnych ogni. Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 No Panowie Kto czekał na wyprzedaż tutaj - się doczekał Wszedłem dosłownie przed chwilą na stronę TF i patrzę- a tu od 10.01 wyprzedaż do 80% !!! Wyprzedaż ,,na maxa''.Dokładniejszych info o niej nie ma, jak wejdzie się na stronę jest u góry banner i jest napisane wyprzedaż itp. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zapowiadają się niezłe ceny nie do przebicia. BigFun to pikuś w porównaniu do Taniefajerwerki.plCzekam z zamówieniem na tą promocję Cytuj
sylar 3 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie mów jeszcze hop, mają napisane że do 80%... zobaczymy co z tego wyjdzie równie dobrze może to być nawet 5% bo to jest również do 80%... to tak jak z tym netem LTE do 100MB a później okazuje się że masz 10MB bo to przecież jest do 100MB więc w czym problem? Pożyjemy zobaczymy. Bigfun chociaż ogarnął dolną granicę przecen od 33%. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nie mów jeszcze hop, mają napisane że do 80%... zobaczymy co z tego wyjdzie równie dobrze może to być nawet 5% bo to jest również do 80%... to tak jak z tym netem LTE do 100MB a później okazuje się że masz 10MB bo to przecież jest do 100MB więc w czym problem? Pożyjemy zobaczymy. Bigfun chociaż ogarnął dolną granicę przecen od 33%. Zobaczymy Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Dziś poszło zamówienie za ponad 500 zł na fontanny i ss z TF. Paczka została wysłana 4 godzinki po zamówieniu. Dawno tak szybko nie zostałem obsłużony. Jutro powinna być u mnie. Panie Pawle dziękuje za szybką realizacje Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Heh teraz rabaty do 60 % :P/> Gdzie?? U mnie na stronie nadal 80% O czym mówisz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi