sylar 3 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Hehehe tak jak myślałem to było specjalne zagranie, żeby tylko o tym pisać na forach. Poza tym jak zobaczyli co zrobiło FM to nie muszą się martwić ponieważ konkurencja nawaliła na całej linii Niektórzy to wyrażają opinię o sklepach jak im wiatr zawieje prawda Cooli ? Trzeba być trochę obiektywnym i zdrowo myśleć, to 80% NIE BYŁO realne Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam! nie był to żaden chwyt marketingowy a jedynie błąd komunikacyjny przez co wpisało mi się za dużo baner miał być zmieniony tego samego dnia lecz nie miałem kiedy tego zrobić Cytuj
capensis 12 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wy to byście najlepiej za darmo chcieli... :facepalm:/> Macie -60% i jeszcze wam źle, co wy chcecie żeby piro wam dostarczano pod domek za free i jeszcze gratisy dorzucano :D/> ludzie ogarnijcie sie...LEPSZYCH CEN NIE ZNAJDZIECIE....@Arturo pomylić się, to ludzka rzecz zdarza sie najlepszym. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Mi też wydawało się, że 80 % to ciut za dużo, a nie sądze żeby sklep narzucał tak duże marże. Trzeba się cieszyć, że w ogóle coś takiego jest organizowane bo w dobrych cenach można zakupić co nieco. Nawet te 20/30 % upustu to już i tak sporo. Sam zastanawiam się nad małymi zakupami, ale to jeszcze zobaczymy jak będzie z funduszami . Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Szału nie ma, hukówki widziałem cały rok w podobnej cenie. Zależy, kto co potrzebuje, race z gatunku świeczek i same świece cenowo ok. Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 smieszni jestescie nie chcecie nie kupujcie bawi mnie to bo placzecie ze slaaba wyprzedaz a tymczasem przy czesci produktów pojawia sie dopisek "chwilowwy brak towaru" "mała ilość" Cytuj
sylar 3 Opublikowano 10 Stycznia 2013 smieszni jestescie nie chcecie nie kupujcie bawi mnie to bo placzecie ze slaaba wyprzedaz a tymczasem przy czesci produktów pojawia sie dopisek "chwilowwy brak towaru" "mała ilość" :)/> Z pewnością to oni wszystko wykupili Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Z pewnością to oni wszystko wykupili :)/> Wiadomo, że nie oni. Ale każdy liczy na coś innego w innych cenach. Jest kilka sklepów i pewnie każdy znajdzie cos dla siebie A jechanie po promocjach , że słabe itd to kpina z chłopaków którzy prowadzą sklepy. Cwaniakujecie a zbierzcie fundusze i otwórzcie taki sklep, potem opłaccie księgową i opłaty i na końcu jeszcze pospuszczajcie z cen żeby mieć pozytywne komenty, a najlepiej puśccie wszystko za free... Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Oj narzekam, kolano boli, samochód zasypało i odśnieżyć muszę, z psem wyjść na dwór, jutro światełko do nieba strzelić, aj, ciężkie życie! A tak on-top to wiadomo, każdy znajdzie coś dla siebie, a jak nie znajdzie to niech nie krytykuje dobrej woli sklepu. Cytuj
abuk 30 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Skorzystałem z obecnie obowiązującej promocji i dziś zawitał do mnie kurier z paczką. Wszystko dobrze zapakowane, wysyłka błyskawiczna. Dostałem również bardzo miły gratis w postaci małej latarki ledowej Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Na ostatnie dwa dni promocji przygotowaliśmy dla Was jeszcze jedną niespodziankę. Baterie 19 strzałów 30mm z promocyjnej ceny 39,20 zeszły na 32,52 TXB180 bateria 36 strzałowa 30mm w super cenie 70,49 czyli spadek o kolejne 10PLN! Zapraszamy do sprawdzenia wyśmienitej jakości 19' Maxsema Zespół TanieFajerwerki.pl DemonyOgnia.pl Cytuj
xender 8 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Heh bf ma po 29.99 a nawet niżej ;)/>/> a poza tym dlaczego song jest za 74zł ?? 36strzałów. 30mm ... Pytanie do administracji forum : Czy post w dziale sklepy internetowe dotyczący sklepu www.taniefajerwerki służy do komentowania promocji i cen w innych sklepach ? Opowiedź na konkretne zadane pytanie użytkownika "Korsarz96" - Dlatego ... że... bo... ponieważ Reasumując na konkretne pytanie udzieliłem konkretnej odpowiedzi Xender Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Pytanie do administracji forum : Czy post w dziale sklepy internetowe dotyczący sklepu www.taniefajerwerki służy do komentowania promocji i cen w innych sklepach ? Opowiedź na konkretne zadane pytanie użytkownika "Korsarz96" - Dlatego ... że... bo... ponieważ :D/> Reasumując na konkretne pytanie udzieliłem konkretnej odpowiedzi :D/> Xender Poprawione i pouczenie dla usera oraz specjalne moderowanie tego pana Przepraszamy Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Druga tura wyprzedaży ! Wyprzedaż trwa od 23.01.2013 do 31.01.2013r. Informacja ze strony sklepu Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dla mnie wyprzedaż ok ! Korzystam po raz drugi. Za 1 razem w ciezkim szoku co do tempa wysyłki - inne sklepy sie chowają. Kontakt oraz dogadanie paru kwestii ekspres. Ogólnie sklep jaknajbardziej na pus ! Cytuj
rypka 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 poczekam na trzecią turę - może będzie lepsza od pierwszej bo druga jest gorsza. Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 poczekam na trzecią turę - może będzie lepsza od pierwszej bo druga jest gorsza. jak widzisz wszystkie sklepy czyszcza magazyny nie czekalbym dłuzej bo moze juz nie byc wyprzedazy poza mityczna z fajerwerkimarket :D/> Ja obstawiam, e sklepy sie wyprzedają po sylwku, żeby sie ponownie zatowarować a potem juz pewnie nie bedzie nic az do kolejnego stycznia Cytuj
domin839 2 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Było to już moje kolejne zamówienie w tym sklepie i z pewnością nie ostatnie. Wszystko cacy, pełen profesjonalizm, cała paczka super zapakowana, w środku nic nie lata w porównaniu do BF dwa różne światy. Najmniejsze rzeczy popakowane w woreczki a nie rzucone do paczki byle gdzie. Mimo niewielkiej paczki, znalazły się gratisu. Z czystym sumieniem, polecam ! Cytuj
xender 8 Opublikowano 16 Maja 2013 Szanowni Forumowicze, Już w ten weekend ( a może już jutro ) WIELKA niespodzianka dla wszystkich planowna od dłuższego czasu przez TanieFajerwerki Szczegóły wkrótce ... Pozdrawiam Xender - to mój setny post na forum - chyba będzie fartowny Cytuj
xender 8 Opublikowano 19 Maja 2013 Witajcie, Zgodnie z wczesniejszą informacją miło nam poinformwać że od przyszłego tygodnia wprowadzamy do oferty naszego sklepu produkty od NOWEGO na rynku importera. Wszystkie produkty charakteryzuje wysoka jakość wykonania, kazdy produkt posiada 2 lonty i oczywiście certyfikat CE. W związku z nadchodzącymi nowościami przewidujemy oczywiście akcję promującą NOWEGO importera Już teraz zapraszamy do zapoznania się z nową ofertą na naszej stronie czyli www.taniefajerwerki.pl Pozdrawiam Xender Cytuj
xender 8 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Szanowni Forumowicze, Proszę o pomoc - testujemy nowy serwer. W związku z powyższym chciałbym wiedzieć - działa czy "kuleje" ? W związku z powyższym ogłaszam mikro konkurs. Pierwsze 5 osób które do 20:00 założą na sklepie www.taniefajerwerki.pl 3 konta i z każdego złożą jedno zamówienie za kwotę do max 100 pln otrzyma 15% rabatu na cały asortyment sklepu TF ważne do 31.08.2013. Zamówienia nie będą oczywiście realizowane i do nieczego nie obligują bo to tylko testy :)/> UWAGA ! Proszę w uwagach zamówienia wpisywać "Zamówienie testowe - user FF ......." W wypadku wystąpienia jakiego kolwiek błędu proszę o print screnn`a na biuro@taniefajerwerki.pl Z góry dziękuję wszystkim za pomoc. Xender Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zrobione. Błędów brak, tylko wolno ładują się strony. Przede wszystkim te końcowe JacuQM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi