przemo312132 14 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ok , błędy serwera wyskakują niekiedy , oraz wolno sie ładują Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Kiedy zostaną ogłoszone wyniki ? Dajmy im trochę czasu , przecież ludzie pracują Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 8 Września 2013 No nareszcie Pierwsza promocja i to całkiem ciekawa. Więcej info tutaj. http://taniefajerwerki.pl/ JacuQM Cytuj
p2008 0 Opublikowano 9 Września 2013 No nareszcie ;)/> Pierwsza promocja i to całkiem ciekawa. Więcej info tutaj. http://taniefajerwerki.pl/ Promocją objęte są wszystkie produkty znajdujące się w sklepie internetowym z wyjątkiem zestawów Do Samodzielnej Obsługi oraz granatu dymnego ED-60 Niestety SSy nie potaniały - nie wiem dlaczego. Wiem, że 5,50zł to grosze, ale jak się zamawia więcej sztuk to jednak wychodzi trochę. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 9 Września 2013 Witajcie, Oczywiście przepraszamy za błąd, wynikły z wprowadzenia nowego systemu zarządzania promocjami. Teraz wszystkie produkty, oprócz zestawów DSO i płonącego serca są przecenione. Jeszcze raz przepraszamy za błąd i zachęcamy do skorzystania z promocji Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 25 Września 2013 Bardzo polecam sklep szybki kontakt, miła obsługa ,produkty dobrze zapakowane Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 26 Września 2013 "Szanowni Klienci! Ruszamy z kolejną akcją promocyjną! Już od dziś dokładamy, w prezencie, produkty za 15% wartości zamówienia (bez kosztów wysyłki) dla każdego! Ty decydujesz co chcesz dostać w gratisie. Wystarczy wpisać symbole produktów które chcesz otrzymać w polu "Uwagi" podczas składania zamówienia. Jeśli to pole pozostanie puste produkty gratisowe będą losowo dodane do paczki przez pracownika sklepu. Promocja trwa od 24.09.2013 do 29.09.2013 do godz. 24:00 Uwaga! Promocja nie dotyczy zakładki "Zestawy Do Samodzielnej Obsługi". 7% kupony rabatowe zostają wyłączone na czas trwania promocji." Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 10 Października 2013 Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Obsługa na wysokim poziomie i zawsze w zamówieniu trafiają się gratisy Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 12 Października 2013 Witam, zpraszam do zapoznania się z nowym szablonem sklepu który jest dostępny pod adresem http://taniefajerwerki.pl/?try=betaVersion, aby wrócić do starego wyglądu sklepu należy kliknąć w link "Wróć do starego wyglądu" który jest widoczny na samej górze sklepu po prawej stronie. Wszelkie uwagi i sugestie mile widziane Przed sylwestrem postaramy się wprowadzić dwie odmiany nowego szablonu: jasną (obecnie widoczną) oraz ciemną Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 12 Października 2013 Dlaczego jak wejde np w fp3 to wychodzi mi kostka song na awatarze jest fp3 a cena opis i filmik wszystko to jest pod wyrzutnie song endriu123457 Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Hmy zaraz zobaczę No rzeczywiście... postaram się to naprawić jak tylko wrócę do domu... a na chwilę obecną do zakupów proszę używać starego szablonu Edytowane 12 Października 2013 przez Arturo Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 12 Października 2013 no własnie są pomieszane artykuły z filmikami mi osobiście podoba się bardziej ten jasny wygląd Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 12 Października 2013 Arturo, popsuliście strone Według mnie stara była lepsza. JacuQM Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 12 Października 2013 Arturo, popsuliście strone :(/> Według mnie stara była lepsza. JacuQM Każdy użytkownik będzie miał możliwość wyboru szablonu sklepu więc spokojnie Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 12 Października 2013 Dlaczego jak wejde np w fp3 to wychodzi mi kostka song na awatarze jest fp3 a cena opis i filmik wszystko to jest pod wyrzutnie song endriu123457 Problem został rozwiązany Cytuj
Tensor- 0 Opublikowano 12 Października 2013 Coś mało macie produktów w porównaniu z innymi internetowymi sklepami Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 13 Października 2013 Witam, w ostatnim czasie słyszałem od paru osób, że w sklepie brakuje niektórych produktów które byście kupowali... Tak więc zapraszam wszystkich którzy są podobnego zdanie o dodawanie produktów które chcielibyście zobaczyć w sklepie pod adresem http://taniefajerwerki.pl/whatproducts/ Zasada jest banalnie prosta jeśli wybrany produkt jest już na liście klikamy zielony lub czerwony przycisk zależnie od tego czy chcemy go zobaczyć w sklepie (zielony) czy też nie (czerwony), lub wpisujemy go w polu tekstowym na samym dole strony i klikamy dodaj Zapraszam wszystkich do wyrażenia swojej opinii jakich produktów brakuje na sklepie. Pozdrawiam Artur. Cytuj
p2008 0 Opublikowano 13 Października 2013 Ja mam propozycję http://taniefajerwerki.pl/pl/c/Zestawy-Do-Samodzielnej-Obslugi/83 Przedstawiamy Państwu nowe rozwiązanie na pokaz! Stworzyliśmy "Zestawy do Samodzielnej Obsługi" które uświetnią każde Ten tekst ma bardzo słaby kontrast, co utrudnia czytanie. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 29 Października 2013 Jak zawsze wszystko na wysokim poziomie, paczka starannie zapakowana, bardzo dobry kontakt z klientem, a także znalazł się miły gratis Polecam ! Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 3 Listopada 2013 Szanowni Forumowicze, Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej nowej promocji! Zyskaj 10% rabatu na wybrane produkty i za wysyłkę zapłać tylko 5PLN! Promocja trwa od 03.11.2013 do 12.11.2013 ( z możliwością przedłużenia czasu trwania) Szczegóły promocji: Opcja wysyłki "Paka za 5taka" dostępna przy zamówieniu za minimum 130PLN. Akcja "Paka za 5taka" dotyczy wysyłki z opcją przedpłata na konto. Rabat 10% naliczany jest na wszystkie produkty z wyjątkiem importera Triplex, Piromax oraz zestawów DSO. Pozdrawiamy, zespół TanieFajerwerki.pl Cytuj
xender 8 Opublikowano 18 Listopada 2013 Witajcie Szanowni Forumowicze Przez najbliższe 4 dni wprowadzamy szaloną sprzedaż petrady 859 ;)/> Szeczegóły na naszej stronie Zapraszam Xender Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 24 Listopada 2013 Szanowni Klienci, Już dziś zaczynamy przedsylwestrowe szaleństwo gratisów! DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA DOKŁADAMY, W PREZENCIE, PRODUKTY ZA 25% WARTOŚCI ZAMÓWIENIA (BEZ KOSZTÓW WYSYŁKI) Nie chcemy ograniczać Twojego wyboru do konkretnych produktów, sam decydujesz co chcesz otrzymać w prezencie! Abyś nie musiał się męczyć z liczeniem wartości gratisów stworzyliśmy specjalny system który pokazuje w koszyku kwotę za którą możesz wybrać gratisy! Wystarczy kliknąć przycisk "Dodaj produkt jako gratis" a w koszyku pojawi się nowa tabelka z listą gratisów jakie wybrałeś! Promocja trwa od 24.11.2013 do 05.12.2013 do godz. 24:00 Zachęcamy do skorzystania z niepowtarzalnej okazji! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi