JacuQM 122 Opublikowano 23 Listopada 2014 UWAGA PROMOCJA NA PETARDY "859" TRIPLEX, NAJNIŻSZA CENA NA RYNKU ! TYLKO 6,99 ! ZAPRASZAMY DO ZAPOZNANIA SIĘ Z OFERTĄ Więcej informacji : http://taniefajerwerki.pl/pl/p/859-HIT-Bardzo-Glosne/858 Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 25 Listopada 2014 zakupy wczoraj o 15:40 paczka dzis o 13 w domu solidnie zapakowane odpowiednio oznaczone wszystko jak najbardziej ok ! WIELKI PLUS Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Paka doszła bardzoo szybko! Z resztą jak zawsze Dziękuję Cytuj
xender 8 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Cała przyjemność po mojej stronie Przy okazji od jutra startujemy z nową propozycją Dodajemy też do oferty 3 rodzaje petard - Megatron, Bomb-Bon i BLACK DEATH ! Pozdrawiam Xender Cytuj
Bambo 0 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Cała przyjemność po mojej stronie :)/> Przy okazji od jutra startujemy z nową propozycją ;)/> Dodajemy też do oferty 3 rodzaje petard - Megatron, Bomb-Bon i BLACK DEATH ! Pozdrawiam Xender Czy będziecie mieli w ofercie jeszcze Shising Crackers? Cytuj
xender 8 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Na pewno jej już nie będzie ponieważ był to jednorazowy zakup dużej partii który się już na pewno nie powtórzy Pozdrawiam Xender Cytuj
rosomak380 3 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wygrałem wyrzutnię w konkursie organizowanym przez sklep taniefajerwerki.pl Jak otrzymam wygraną to wstawię zdjęcie Dziękuję Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Szanowni Klienci, To już ostatnia odsłona promocji w tym roku. A jak ostatnia to i huczna! Cenę wysyłki obniżamy do 9,90PLN przy zamówieniu za minimum 90PLN i opcji przedpłata na konto. PONADTO DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA DOKŁADAMY, W PREZENCIE, PRODUKTY ZA 15% WARTOŚCI ZAMÓWIENIA (BEZ KOSZTÓW WYSYŁKI) Nie chcemy ograniczać Twojego wyboru do konkretnych produktów, sam decydujesz co chcesz otrzymać!Wystarczy kliknąć przycisk "Dodaj jako gratis" a w koszyku pojawi się nowa tabelka z listą gratisów jakie wybrałeś! Promocja trwa od 11.12.2014 do 17.12.2014 do godziny 24:00 Zachęcamy do skorzystania z niepowtarzalnej okazji! http://taniefajerwerki.pl/ Cytuj
rosomak380 3 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Przepraszam,że tak późno,ale miałem urwanie głowy. Zdjęcie wygranej :xmas_smile: Link: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d5440c8b614b708a.html Dziękuję jeszcze raz :xmas_smile: Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Będę nudny ale taka jest prawda - kolejne zakupy u Was i ponownie nie mam żadnych zastrzeżeń. Niezmiennie od kilku lat spełniacie moje oczekiwania, więc przed Sylwestrem długo nie muszę się zastanawiać, gdzie dokonać zakupu. Obsługa pierwsza klasa, świetne akcje promocyjne, konkurencyjne ceny, no i niezły asortyment. Dzięki i pozdrawiam Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Sklep za sprawą Firka jak najbardziej na tak. Bezproblemowy kontakt, możliwość dogadania się, często można wyrwać niezłe perełki. Polecam Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Kiedy zacznie sie wyprzedaz ? Ja się przyłączam do pytania. Czy w planach jest jakaś wyprzedaż ? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja się przyłączam do pytania. Czy w planach jest jakaś wyprzedaż ? Miała sie dzisiaj zacząc ale nic nie widac zeby sie zanosiło na wyprzedaz Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Miała sie dzisiaj zacząc ale nic nie widac zeby sie zanosiło na wyprzedaz już widzę że się pojawiają produkty z obniżkami ale na razie niewiele ich jest. Może pojawią się w większej ilości. Liczę na kometę. Ale narazie z ciekawych to np piromax fireball za 34 zł :)Obniżka dobra Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 24 Stycznia 2015 No, jak więcej produktów będzie tak obniżonych jak fireball to może sobie jeszcze jedną paczuszkę z fajerwerkami zakupie Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 1 Lutego 2015 No cóż, zawsze można przedpłatą. A promocje to sobie pokryli przesyłką, a niektóre rzeczy naprawdę sporo obniżone. Cytuj
xender 8 Opublikowano 24 Września 2015 Miło jest nam poinformować, że WSZYSTKIE tegoroczne nowości importera PIROMAX zostały wprowadzone do naszego sklepu internetowego! Wkrótce dostawa z Komety i Triplexa! Zapraszamy na TanieFajerwerki.pl Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 25 Września 2015 Czekam z niecierpliwością, planuję zamówić jakąś małą paczuszkę na początek od was :xmas_happy: Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 27 Października 2015 Czy planowana jest jakaś promocja jak to u innych ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi