Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sklep godny polecenia ;) Paczka solidnie zapakowana i szybko dostarczona, również znalazły się gratisy :biggrin:

Było to niepierwsze i na pewno nieostatnie zamówienie w tym sklepie. :)

Opublikowano

ceny_spadaja.jpg

Ceny spadają JAKOŚĆ ZOSTAŁA

Sprawdź zawartość kategorii "- SUPER CENA -"

Promocja trwa od 09.11.2016 do 13.11.2016 22:00

Zachęcamy do skorzystania z niepowtarzalnej okazji!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szanowni Klienci,

Już dziś zaczynamy odliczanie do sylwestra! Nie czekaj już dziś zamów!
DO KAŻDEGO ZAMÓWIENIA DOKŁADAMY, W PREZENCIE, PRODUKTY ZA 25% WARTOŚCI ZAMÓWIENIA (BEZ KOSZTÓW WYSYŁKI)
Promocja trwa od 23.11.2016 do 18.12.2016 do godziny 24:00
Zachęcamy do skorzystania z niepowtarzalnej okazji!
Tabela wartości produktów gratisowych
23.11 - 27.11 25%
28.11 - 4.12 20%
5.12 - 11.12 15%
12.12 - 18.12 10%

Szczegóły na www.taniefajerwerki.pl

Opublikowano

Te produkty są wybierane przez Was czy można sobie coś wybrać?

Opublikowano

Na stronie podane jest, że [...] Nie chcemy ograniczać Twojego wyboru do konkretnych produktów, sam decydujesz co chcesz otrzymać! Abyś nie musiał się męczyć z liczeniem wartości gratisów stworzyliśmy specjalny system który pokazuje w koszyku kwotę za którą możesz wybrać gratisy! [...}

Pzdr :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj sklep przeglądało bardzo dużo ludzi... w szczycie było to 3000online... więc w związku z ogromnym zainteresowaniem serwery CDN odpowiadające za style strony i grafikę mogły być chwilowo przeciążone.

Panowie z TanieFajerweki.pl coś wam strona szwankuje ;D Proszę o naprawe ;) Pozdrawiam

SCREEN http://prntscr.com/dgohco

Opublikowano

Wczoraj sklep przeglądało bardzo dużo ludzi... w szczycie było to 3000online... więc w związku z ogromnym zainteresowaniem serwery CDN odpowiadające za style strony i grafikę mogły być chwilowo przeciążone.

Nadal są chwilowo przeciążone hehe, macie popyt ;D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witamy wszystkich w Nowym Roku :)

Już od 11.01.2017 wznawiamy działanie sklepu i od razu rozpoczynamy od MEGA WYPRZEDAŻY rocznika 2016!

Akcja MIKROCENY 2017 trwa od 11.01.2017 do wyczerpania zapasów.

Zapraszamy!

Opublikowano

Sklep warty polecenia, wiele ciekawych akcji promocyjnych,najlepsza szata graficzna i przejrzystość produktów ze wszystkich sklepów. Na akcji "nocnymarek" i wyprzedaży w nowym roku można było zakupić wiele produktów w niskich cenach

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Druga w tym roku przesyłka i sklep jak zawsze na wysokim poziomie.Dzięki za gratisy:*:P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tegoroczny 1 kwietnia nie będzie zwyczajnym Prima Aprilis!
Dokładnie 1 kwietnia 2017 TanieFajerwerki obchodzą 10 urodziny!

Zapraszamy wszystkich klientów do Świętowania razem z nami oraz do śledzenia promocji i konkursów które odbędą się tego dnia.

123.gif

Opublikowano

A te konkursy to gdzie będzie można śledzić ??? :]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sklep najlepszy z jakiego zamawiałem Fajerwerki:) wszystko w dobrej cenie, duży wybór . Paczka przyjechała w 2 dni ;) w dodatku gdy okazało się ,że nie ma na stanie jednej rzeczy Pan Paweł zadzwonił i przeprosił i powiedział ,że dostane gratis torbe petard , wiadomo takie rzeczy się zdarzają :) Otwieram paczkę w kopercie 4 zł (wartość rzeczy której nie było) Bardzo się zdziwiłem co do podejścia do klienta :) BARDZO DOBRY I TANI SKLEP polecam śmiało wszystkim :) A obsłudze sklepu życzę wszystkiego dobrego ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ostatnie godziny promocji :)

strrraszna_promocja.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro startujemy!

czarny_piatek2.png

Opublikowano

Wystartowaliśmy!

40_czarny_piatek.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pierdu Pierdu :) Jeszcze w listopadzie chwalili się że konkurencja nie ma szans a teraz zrobili taką wyprzedaż że konkurencja bije ich na głowę z cenami. Słabiutko, słabiutko....

• 10 miesięcy temu...
Gość
Opublikowano

Ten sklep może nie należy do moich ulubionych, bo te ich promocje na stronie są mocno fejkowe. Dodatkowo sklep w dużej mierze ogranicza się do producenta Piromax (wiadomo, udziały właściciela) ale chciałbym ich pochwalić za jedną rzecz. 

W czarny piątek zamówiłem u nich kilka produktów, których nie było w innych sklepach. Wiem, że przepłacilem ALE sklep dorzucił mi sporo gratisów, o których istnieniu nawet nie wiedziałem ? 

Za to duży plus bo nie jestem jakąś "gwiazda youtube" a oni zawsze dostają dużo "gratisów" ?

No ale reklama dźwignią handlu. 

Gość
Opublikowano

No tak. Ceny podniesione o 20 procent a w gratisie dają 16 ?

Opublikowano
Dnia 3.12.2018 o 19:28, FANATYK napisał:

No tak. Ceny podniesione o 20 procent a w gratisie dają 16 ?

Które ceny masz podniesione o 20%?

Opublikowano
48 minut temu, Arturo napisał:

Chociaż by fireball xxl. Gdzie mozna bylo kupic za ok 100zl a cena normalna to ok 130zl. A u nich 173zl. Sztucznie pompowane ceny. I jeszcze by duzo wymieniac odnośnie cen

Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, Arturo napisał:

Ja wiem, że na dzieci słowo RABAT albo PROMOCJA działa jak lep na muchy... 

Ale tutaj nie każdy jest dzieckiem. 

Przykład pierwszy lepszy z brzegu... W normalnych sklepach średnia cena wyrzutni Titan bez promocji to około 160zl.

A wy robicie niby-promocje z 210 na 168zl. To fajny macie sklep jak dopiero po "mega promocji" dorównujecie normalnym sklepom bez promocji. 

Jak przecenicie ze 160 na 120 to wtedy pogadamy o prawdziwości waszych promocji. 

Póki co to zwykła, marna manipulacja cenowa a raczej cyfrowa. 

Złożyłem u was zamówienie w czarny piątek. Ale złożyłem je z pełną świadomością, że manipulujecie cenami. 

Po prostu jako jedyni mieliście produkt na którym mi zależało. 

Jak chcecie się tutaj reklamować w taki słaby sposób to może stały rabat dla tego forum, np 30%? 

Ja bym zmienił o was zdanie ?

Ps. Trochę wstyd, że macie taki dobry układ z firmą Piromax a oferujecie ich produkty znacznie drożej niż konkurencja ?