Skocz do zawartości

Jakie jedzenie i napoje kupujecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co kupujecie na sylwestra ? Na pusty żołądek chyba nie strzelacie ?

Opublikowano

Ja za dużo nie kupuję przeważnie tylko z 2 ewentualnie 3 paczki czipsów i szampan. Więcej nie muszę kupować bo babacia tyle robi jedzenia na sylwestra że jeszcze 1 stycznia ja jem i tata i babcia i czasami koledzy a itak zostanie tego jedzenia.

Opublikowano

Ja to 2 paczki(Top Chips z Biedronki) :D coca cole, szampan i parę paczek ciastek ;)

Opublikowano

Ja kupuję z 8paczek chipsów z biedronki :D
dwa szampany też z biedronki
+ kanapki i jakieś sałatki :D

• 2 lata później...
Opublikowano

Czipsy, najlepiej dużo, jakaś pizza (najlepsza domowa). Do tego cola, jakiś szampan i coś typu Tiger, RedBull.

Opublikowano

Ciastka,coś do picia,kanapki,energetyk typu Red Bull

endriu123457 :f_a:

Opublikowano

Oj... jedzenie coś w stylu: pizza, kfc... jakieś fastfoody, których nie jadam na co dzień. Z napoi: cola, sprite, woda, alkohole mocne, słabe :P

Opublikowano

Ja tylko "ciepłe" jedzenie, żadnych chipsów itp. Pisząc ciepłe jedzenie mam na myśli: żeberka, szaszłyki, itp itp.

A jeśli chodzi o napoje, to sprite, a alkohol to każdy jak tam woli, inni tylko szampany, jeszcze inni wódeczka, a taki ja wole whisky.

Plus pojawią się ogóraski, szynki jakieś i wystarczy.

Opublikowano

Ja tak co roku czyli chipsy(z biedronki), pepsi, energetyki i oczywiście szampan :)

Opublikowano

U mnie to jest pepsi jakaś czekolada, czasem pizza jak chce się robić a jak nie to jakaś kiełbaska albo coś ;) No i tradycyjnie szampan ;)

Opublikowano

Zawsze kupuje jakieś soki , cole oraz pizze :)

Opublikowano

Duże i małe Topy z biedry , sok 2L , jakaś cola , pare Harnasi ;)

Opublikowano

szampan,chipsy,cole,i z 2-3 paczki ciastek :D i przy okazji jakies piro jak zobie zakupy w markecie :D

Opublikowano

szampan,chipsy,cole,i z 2-3 paczki ciastek :D/>/> i przy okazji jakies piro jak zobie zakupy w markecie :D/>/>

To ty jesz piro nie wiedziałem że tak można :O

Opublikowano

na sylwestrowym nie moze zabraknac oczywiscie dwunastu potraf.. piwo, wodka, whisky, whiskey, bourbon, winko, szampan, driniacze roznego rodzaju, brendy, apsynt, likierek, gin&tonic

Opublikowano

na sylwestrowym nie moze zabraknac oczywiscie dwunastu potraf.. piwo, wodka, whisky, whiskey, bourbon, winko, szampan, driniacze roznego rodzaju, brendy, apsynt, likierek, gin&tonic

Heh ;) A więc ci co tak robią mają do wyboru: picie albo piro, bo połączenie tych dwóch kwestii jest nie zawsze mądrym wyjściem :xmas_wink:

Opublikowano

Heh ;)/> A więc ci co tak robią mają do wyboru: picie albo piro, bo połączenie tych dwóch kwestii jest nie zawsze mądrym wyjściem :xmas_wink:/>

a moze on najpierw strzela pózniej pije :P

Opublikowano

Heh ;)/> A więc ci co tak robią mają do wyboru: picie albo piro, bo połączenie tych dwóch kwestii jest nie zawsze mądrym wyjściem :xmas_wink:/>

ja zawsze lacze i skarza sie na mnie tylko przez kolejny tydzien potem wszyszcy sie z tego smiejemy.. ale w tym roku bd inaczej, mam/bede mial skromny stuff wie nie bd czym wariowac ale alko zawsze spoko PiroAlko

Opublikowano

a moze on najpierw strzela pózniej pije :P/>

Nie wykluczone, ale nie pisałem głównie do konkretnej osoby, chciałem po prostu wyrazić swoją opinię na temat strzelania pod wpływem :christmascool:

Opublikowano

a moze on najpierw strzela pózniej pije :P/>

hah nie no spoko ziomeczek, zawsze najpierw pije, bezpieczenstwo przedewszystkim, na trzezwo mogl bym zrobic komus krzywde

Opublikowano

Dobry temat, tym bardziej, że uwielbiam jeść i potrafię bardzo dużo.

Sylwester w postaci domówek to była jedna wielka wyżerka, która zazwyczaj kończyła się tak, że w Nowy Rok kładliśmy się objedzeni, a po wyspaniu spotykaliśmy się wieczorem na kolejnym jedzeniu/dojadaniu pozostałości, których i tak nigdy nie czyściliśmy do 0. Co można jeść, ano: frytki, nuggetsy, pizze, kotlety nadziewane serem/brokułami/szynką/pieczarkami, kotlety standardowe, sałatki jarzynowe, z kukurydzą, serem i szynką. Do tego słodkości, ciastka kruche, czekolady, pierniki i obowiązkowo pączki oraz lody. Nie obchodziło się też bez przekąsek jak chipsy, paluszki, orzeszki czy owoców: mandarynek i winogron. W miniony nowy rok objadałem się sałatką gyros i z ziemniaków a do tego hot dogi w cieście fransuckim.

Opublikowano

Bardzo fajny temat. Ja zawszę kupuje kupuję 2-4 paczki Lays - Ostre Chilli i jakieś soki, w tym roku będą o smaku kaktusa :D Zawsze przed wyjściem na wieczór wypijam jakiś gorący kubek :D