PuMeX 10 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Co kupujecie na sylwestra ? Na pusty żołądek chyba nie strzelacie ? Cytuj
matio971 0 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ja za dużo nie kupuję przeważnie tylko z 2 ewentualnie 3 paczki czipsów i szampan. Więcej nie muszę kupować bo babacia tyle robi jedzenia na sylwestra że jeszcze 1 stycznia ja jem i tata i babcia i czasami koledzy a itak zostanie tego jedzenia. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ja to 2 paczki(Top Chips z Biedronki) coca cole, szampan i parę paczek ciastek Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja kupuję z 8paczek chipsów z biedronki dwa szampany też z biedronki+ kanapki i jakieś sałatki Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Czipsy, najlepiej dużo, jakaś pizza (najlepsza domowa). Do tego cola, jakiś szampan i coś typu Tiger, RedBull. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ciastka,coś do picia,kanapki,energetyk typu Red Bull endriu123457 Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Oj... jedzenie coś w stylu: pizza, kfc... jakieś fastfoody, których nie jadam na co dzień. Z napoi: cola, sprite, woda, alkohole mocne, słabe Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja tylko "ciepłe" jedzenie, żadnych chipsów itp. Pisząc ciepłe jedzenie mam na myśli: żeberka, szaszłyki, itp itp. A jeśli chodzi o napoje, to sprite, a alkohol to każdy jak tam woli, inni tylko szampany, jeszcze inni wódeczka, a taki ja wole whisky. Plus pojawią się ogóraski, szynki jakieś i wystarczy. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja tak co roku czyli chipsy(z biedronki), pepsi, energetyki i oczywiście szampan Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 U mnie to jest pepsi jakaś czekolada, czasem pizza jak chce się robić a jak nie to jakaś kiełbaska albo coś No i tradycyjnie szampan Cytuj
zoxck 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Duże i małe Topy z biedry , sok 2L , jakaś cola , pare Harnasi Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 13 Grudnia 2013 szampan,chipsy,cole,i z 2-3 paczki ciastek i przy okazji jakies piro jak zobie zakupy w markecie Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 szampan,chipsy,cole,i z 2-3 paczki ciastek :D/>/> i przy okazji jakies piro jak zobie zakupy w markecie :D/>/> To ty jesz piro nie wiedziałem że tak można :O Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 13 Grudnia 2013 To ty jesz piro nie wiedziałem że tak można :O hehe Cytuj
JokerPiroAlko 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 na sylwestrowym nie moze zabraknac oczywiscie dwunastu potraf.. piwo, wodka, whisky, whiskey, bourbon, winko, szampan, driniacze roznego rodzaju, brendy, apsynt, likierek, gin&tonic Cytuj
kendzior98 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 na sylwestrowym nie moze zabraknac oczywiscie dwunastu potraf.. piwo, wodka, whisky, whiskey, bourbon, winko, szampan, driniacze roznego rodzaju, brendy, apsynt, likierek, gin&tonic Heh A więc ci co tak robią mają do wyboru: picie albo piro, bo połączenie tych dwóch kwestii jest nie zawsze mądrym wyjściem :xmas_wink: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Heh ;)/> A więc ci co tak robią mają do wyboru: picie albo piro, bo połączenie tych dwóch kwestii jest nie zawsze mądrym wyjściem :xmas_wink:/> a moze on najpierw strzela pózniej pije Cytuj
JokerPiroAlko 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Heh ;)/> A więc ci co tak robią mają do wyboru: picie albo piro, bo połączenie tych dwóch kwestii jest nie zawsze mądrym wyjściem :xmas_wink:/> ja zawsze lacze i skarza sie na mnie tylko przez kolejny tydzien potem wszyszcy sie z tego smiejemy.. ale w tym roku bd inaczej, mam/bede mial skromny stuff wie nie bd czym wariowac ale alko zawsze spoko PiroAlko Cytuj
kendzior98 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 a moze on najpierw strzela pózniej pije :P/> Nie wykluczone, ale nie pisałem głównie do konkretnej osoby, chciałem po prostu wyrazić swoją opinię na temat strzelania pod wpływem :christmascool: Cytuj
JokerPiroAlko 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 a moze on najpierw strzela pózniej pije :P/> hah nie no spoko ziomeczek, zawsze najpierw pije, bezpieczenstwo przedewszystkim, na trzezwo mogl bym zrobic komus krzywde Cytuj
Poki 17 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dobry temat, tym bardziej, że uwielbiam jeść i potrafię bardzo dużo. Sylwester w postaci domówek to była jedna wielka wyżerka, która zazwyczaj kończyła się tak, że w Nowy Rok kładliśmy się objedzeni, a po wyspaniu spotykaliśmy się wieczorem na kolejnym jedzeniu/dojadaniu pozostałości, których i tak nigdy nie czyściliśmy do 0. Co można jeść, ano: frytki, nuggetsy, pizze, kotlety nadziewane serem/brokułami/szynką/pieczarkami, kotlety standardowe, sałatki jarzynowe, z kukurydzą, serem i szynką. Do tego słodkości, ciastka kruche, czekolady, pierniki i obowiązkowo pączki oraz lody. Nie obchodziło się też bez przekąsek jak chipsy, paluszki, orzeszki czy owoców: mandarynek i winogron. W miniony nowy rok objadałem się sałatką gyros i z ziemniaków a do tego hot dogi w cieście fransuckim. Cytuj
Belick 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Bardzo fajny temat. Ja zawszę kupuje kupuję 2-4 paczki Lays - Ostre Chilli i jakieś soki, w tym roku będą o smaku kaktusa Zawsze przed wyjściem na wieczór wypijam jakiś gorący kubek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi